See, et pillile on kirjutatud Fender vöi Ibanez, ei tee tast veel head vöi halba pilli. Pille on teatavasti kallimaid ja odavamaid, masstööna tehtud ja meistri tehtud. Veel on pillid erinevates kohtades valmistatud.Andre wrote:Hmm , Fender on minuteada küll palju kõvem firma kui Ibanez. Mis selles Ibanezes nii head on kui Fenderis?
Või lihtsalt Ibaneze omanikke on rohkem?
Mis firma pilli eelistate?
-
mitte mida omate vaid mida eelistate, seda küll kui sa saaksid valida kas võtta ntx mõni fender, või siis sunny, ja sina kui vana kidrakala ja sunny austaja võtaksid sunny, siis tõesti oli sinu eelistus "muu" õige.christiansaarne13 wrote:ma pidin kah muu panema![]()
ikkagi sunnyt ju pole pakkutud
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
-
Ma mõtlesin rohkem seda, et kas sa lisad sinna tellimise peale variante ka, mille poolt tõenäoliselt ainult üks-kaks inimest hääletab.Andre wrote:Lihtsalt panin mingid suvalised mis pähe tulid noh :S
Kui vintage siis pane muu...
Nagu ma ütlesin, mul pole ühegi mainitud firma pillidega kogemusi, nii et ei tea ka ühtegi neist eelistada. Ei hakka siis midagi "panema" ka, ei Fenderit ega muud.
Last edited by Faded on 05 Apr 2006, 16:27, edited 1 time in total.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
tahtsin ka kunagi ibanezi osta, maksis suts alla 25k, koik oli viimasepeal, heli kvaliteeti ei anna fenderiga vorreldagi, aga kuna mul fender juba oli ja selle kael oli vaheke paksem kui ibanezil , siis jai ost katki(arvasin et ei harju selle ibanezi kaelaga ara), siiamaani nutan seda ibanezi soundi taga. nii et mina kyll ainult firma kovaduse pohjal ei otsustaks. isegi mu odavaotsa yamaha ei surise nii kovasti kui strat. akustide kohapealt oskan ainult kiita homenja kidrat, mis firma tal on , kahjuks ei tea.Andre wrote:Hmm , Fender on minuteada küll palju kõvem firma kui Ibanez. Mis selles Ibanezes nii head on kui Fenderis?
Või lihtsalt Ibaneze omanikke on rohkem?