Laney LC15
Laney LC15
oli tarvis seda võimu proovida, rokkige edasi!
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
Re: Laney LC15
tere,
Ma olen saanud LC15R ja VC15 Tallinna Muusikus (Kaupmehe 7) kõrvuti proovida (52 AVRI telega) ja ainus asi mis LC15R-il VC15-st millegipärast veidi parem tundus, oli selle natuke "jahedam " ja "märjem" reverb - kõlas rohkem Fendriliselt (VC15 kaja on rohkem Voxi-i sarnane, veidi soojem ja kummisem). Muus osas minu arvates küll LC VC vastu ei saanud - täitsa nagu erinevast klassist võimud. Tartus Võru tn Stanfordis VC15 olemas , mine proovi järele.
edit:
mu jutt on vist subjektiivne, sest palju sõltub ju sellest , mis heli sa saada tahad - LC on selline külmem ja higher gain, VC on nagu soojem ja ilusa paksu drive kanaliga.
Ma olen saanud LC15R ja VC15 Tallinna Muusikus (Kaupmehe 7) kõrvuti proovida (52 AVRI telega) ja ainus asi mis LC15R-il VC15-st millegipärast veidi parem tundus, oli selle natuke "jahedam " ja "märjem" reverb - kõlas rohkem Fendriliselt (VC15 kaja on rohkem Voxi-i sarnane, veidi soojem ja kummisem). Muus osas minu arvates küll LC VC vastu ei saanud - täitsa nagu erinevast klassist võimud. Tartus Võru tn Stanfordis VC15 olemas , mine proovi järele.
edit:
mu jutt on vist subjektiivne, sest palju sõltub ju sellest , mis heli sa saada tahad - LC on selline külmem ja higher gain, VC on nagu soojem ja ilusa paksu drive kanaliga.
hehe, mulle sobiks vist mõlema segu.sooja paksu, kuid suht palju gaini.
ideaaliks midagi selle laadset, eriti soolo: http://www.youtube.com/watch?v=WQScQvOqlNk
aga, samas, mul suht lukus see lc15 praegu. aga ei põe sest paistab üpris likviidne võim olevat.
ideaaliks midagi selle laadset, eriti soolo: http://www.youtube.com/watch?v=WQScQvOqlNk
aga, samas, mul suht lukus see lc15 praegu. aga ei põe sest paistab üpris likviidne võim olevat.
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
Eestis on ta tõesti haruldane kaup, see on mul unistuste võim praegu
Kiidetakse väga, kuid oleneb mis muusikat sa mängida tahad? Öeldakse, et sellise vanakooli rock/hard rocki jaoks on VC15 isegi parem.

Mr. Southpaw
Squier Classic Vibe '50s Telecaster '12
Vox AC4 / Vox Mini 3
Blue Flower Electronics Rangemaster
Squier Classic Vibe '50s Telecaster '12
Vox AC4 / Vox Mini 3
Blue Flower Electronics Rangemaster
Lisaks tasub märkida, et LC15(ja 15R) rakendavad distortioni jaoks ainult lampe, samas VC15 kasutab ka dioode heli moonutamiseks, st kui otsida lambi saundi, on esimese võimuga asi autentsem.
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
nonii, mis ma öelda oskan, clean on sellel võimul suht olematu. vaid väga vaikselt mängides ei võta drivema. a drive ise on mõnus, üpris mahlane. vähema gaininga ma eriti hakkama ei saakski ilmselt. kitarri potekatega saab ka ülisuures ulatuses heli mõjutada. pole mu ideaal saund, kuid mõnus ikka.
muide, vaatasin et neid Invader HH kõlareid, mis lc15'l sees on, suht kirutakse. ühendasin siis lc15 oma tf50 kõlariga "Celestion Tube 10" mõttega, et äkki vahetan ära, kuid üllatuseks meeldis mulle siiski invaderi saund rohkem.
edit: damn, praegu kuulasin videot, ja peab ütlema et tegelt on üpris sarnane saund
muide, vaatasin et neid Invader HH kõlareid, mis lc15'l sees on, suht kirutakse. ühendasin siis lc15 oma tf50 kõlariga "Celestion Tube 10" mõttega, et äkki vahetan ära, kuid üllatuseks meeldis mulle siiski invaderi saund rohkem.
edit: damn, praegu kuulasin videot, ja peab ütlema et tegelt on üpris sarnane saund

Minu arvates kah Laney on Eestis alahinnatud . LC15 on ilmselt midagi parimat , mida selle hinna sees lampvõimendimaailmas üldse saab. Leini-le on muideks iseloomulik ka väga suur tundlikkus nuppude keeramisel, väga väikese nup(pude) pöördega saab tooni hoopis teiseks värvida - see vajab täitsa harjumist , paljud teised margid on kõvasti tuimemad eq-tamise suhtes. Ise kah vahel unistan VC15 väljavahetamisest 30W versiooni vastu (112, 212), aga samas on tegelikult selline väike 15W "1x10" väga mõnus aj mõistlik asi.
Telepoiss-Selles suhtes on sul küll õigus,et Laney lambikad on Eestis alahinnatud.Nii kurb kui see ka pole,aga Eesti noor ostab ennem miski MG,või AVT juraka ja tunneb rõõmu puht Marshalli kirjast,kui seda,et ostaks LC ja oleks kasvõi sammukesegi ,,rockile,,ligemal.Endal on mul olnud aastate jooksul LC kolmel korral ja võib öelda vaid kiidusõnu.Hind ja kvaliteet on igati paigas ja kvaliteeti jääb veel ülegi
.

Kas nende võimudega (LC15, LC15R, VC15) kõrvaklappidesse mängimise võimalus puudub? Saan aru küll, et kes see loll head lambisaundi siis kõrvaklappidesse raatsib lasta, aga kui on soov omada ühte võimendit, mis oleks hea, samas, et saaks vajadusel teisi häirimata ka harjutada...