Riist Squier Standard, teenistuses mullu novembrist.Mõistus hakkab otsa saama teemal, kuidas keeled õigele kõrgusele saada ja soovitavalt nii, et terve kaela ulatuses kõik keeled puhast heli teeks.Keeled lasin üks päev alla, täiesti arvestatav oli, kuid madal E plärtsub iga vähe jõulisema tõmbe peale,G on terve kaela ulatuses.. tuhm? Keeled on kõrgemal taas, aga rahu ei anna tõsiasi, et Fenderi soovituslikud kõrgused ületan praegu u 2x. Kael on kergelt nõgus, numbriliselt esitada ei taipa. Enamus tehnilise jutu teemasid on läbi loetud. Vastust tahaks kohalikelt kidraässadelt saada küsimusele, et kas el pilli heli akustilisena peab olema kristallselge kõigil keeltel kõigis vahedes, minu mõistuse järgi peaks olema, a ega seda mõistust väga ei ole ka.
Kui ma juba küsima hakkasin, huvituksin, et kuda teil see liimiga lakivigastuste elimineerimine toimib.Tatika idee minuni ei jõua ja abi ei saand.Lugu selline: kusagilt olen hankinud lakile kerge augu. Noh, mis seal ikka, liim pääle, kuivas ära papriga üle- jah, auk on tasane, a sellest mul üsna üks, välja see ei paista, teadmine, et pill sile on ka võit muidugi, aga endise augu serv visuaalsel ekspertiisil näha ka pimedale ja rohtu sellele ei leia.
Ehk keegi aitab.
Täname.
Abi vaja.
Re: Abi vaja.
Standard misasi? Strat? Tele? Bass?
Keele tuhm kõla võib tulla surnud punktidest kaelal, ehkki terve keele ulatuses on see veidi kahtlane. Krivhe oled kontrollinud? Äkki on nad ebaühtlaselt - see võib küll põhjustada keelte plärisemist ja tuhmi kõla.
Keele tuhm kõla võib tulla surnud punktidest kaelal, ehkki terve keele ulatuses on see veidi kahtlane. Krivhe oled kontrollinud? Äkki on nad ebaühtlaselt - see võib küll põhjustada keelte plärisemist ja tuhmi kõla.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Ehk on keeled sadulavahed sügavamaks söönud? Kui palju tremolot kasutad ja mingit määret vahele ei pane, siis võib see pehme plastik suhteliselt kiiresti kuluda. Ebatasased krihvid võivad ka probleemiks olla. Minu Affinity stratil on juba natuke alla aastase kasutusega krihvid suhteliselt kulunud (mängustiil on muidugi ka eskmisest kulutavam), kuid ilmselt on need ka suhteliselt odavast materjalist, mis ei ole kõige tugevam.
Teise asja kohta küsiks seda, et mis mõte on mingisuguseid värvikihivigastusi parandada? Kulunud pill näeb ju ägedam välja ja pealegi näitab, et seda ikka kasutatakse.
Teise asja kohta küsiks seda, et mis mõte on mingisuguseid värvikihivigastusi parandada? Kulunud pill näeb ju ägedam välja ja pealegi näitab, et seda ikka kasutatakse.
FIGHT THE SYSTEM!
ennist unustasin- strat- tüüpi pill.
tremolot kasutan suht palju, aga määrdena grafiit vahel.
surnud punktid?palun tõlget.
krihvide kulumises asi tõenäoliselt ei ole, täiesti arvestatava välimusega siiani. Keeli ka suht tihedalt vahetanud.
E:
Mõtlesin ma sellise idee välja, et kas plärin ei või tekkida liiga kõrgel asetsevate keelte tõttu.Et peale tõmmet keel puutub kokku järgmise-ülejärgmise krihviga, sest plärin ei kesta terve kõlamise aja, vaid hetke.
tremolot kasutan suht palju, aga määrdena grafiit vahel.
surnud punktid?palun tõlget.
krihvide kulumises asi tõenäoliselt ei ole, täiesti arvestatava välimusega siiani. Keeli ka suht tihedalt vahetanud.
E:
Mõtlesin ma sellise idee välja, et kas plärin ei või tekkida liiga kõrgel asetsevate keelte tõttu.Et peale tõmmet keel puutub kokku järgmise-ülejärgmise krihviga, sest plärin ei kesta terve kõlamise aja, vaid hetke.
Surnud punkt on selline koht kaelas, kus puidus on nt. oksakoht või mingi muu sarnane deformatsioon, mille tõttu too koht kipub keelte võnkumist pigem summutama. See on tüüpiline põhjus, kui üks-kaks keelt mingis kindlas krihvivahes kiiresti sumbuvad.
Krihvid: ma ei mõelnud kulumist, vaid seda, et mõni krihv on teistest kõrgemal. Sirge joonlauaga saad selle üle kontrollida.
Liiga kõrgel asetsevad keeled ei tohiks plärisemist põhjustada. Vastupidi, mida madalamal keeled on, seda tõenäolisemalt nad hakkavad vastu teisi krihve käima.
Krihvid: ma ei mõelnud kulumist, vaid seda, et mõni krihv on teistest kõrgemal. Sirge joonlauaga saad selle üle kontrollida.
Liiga kõrgel asetsevad keeled ei tohiks plärisemist põhjustada. Vastupidi, mida madalamal keeled on, seda tõenäolisemalt nad hakkavad vastu teisi krihve käima.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
krihvid on ok, äsja vaatasin üle.
seda, et kaelatasku põhja on üks tore kare, liivapaberit meenutav jupp installeeritud, eesmärgina kaela nurka muuta.Kui see tehasesünnitis ära kustutada siia asi peaks paremaks minema, mida arvate?
seda, et kaelatasku põhja on üks tore kare, liivapaberit meenutav jupp installeeritud, eesmärgina kaela nurka muuta.Kui see tehasesünnitis ära kustutada siia asi peaks paremaks minema, mida arvate?
Kui sa suudad sinna midagi paremat aretada, et kaela nurk samaks jääb siis on muidugi parem. Kuid ma kahtlen selles, seda pole nii kerge teha.
Hi-Gain
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Ise võtsin oma affinity stratil ka huvi pärast kaela maha, et näha, milline pesa on ja mingit asja seal kaela ja kere vahel polnud ning pill toimib edukalt. Seega võid proovida ka ilma igasuguste kiiludeta kaela külge panna.
FIGHT THE SYSTEM!
möllasin väheke liimi ja grafiidiga. taastasin ülemise sadula. tundub, et sai vist parasjagu, G keel pole ammu nii vaffat häält teinud ja halvemaks ei läinud küll mitte midagi.