Randalli võimendid.
Randalli võimendid.
Kuna oleks huvitatud uue võimu soetamisest, et siis küsikski, et kui paljud on Randalli võimudega kokku puutunud või omavad seda? Et kas on mingeid asju, mida tuleks selle võimu puhul jälgida jne. Võib-olla oskab keegi midagi rääkida? Ja kuna raha just väga palju ei ole, siis olen mõelnud selle Randall G2 75W peale, aga kui mõnda aega kokku hoida, siis saab ka ehk selle G3 75W se.
Julgelt võib ka teisi võime soovitada. Võim võiks just hea olla raskema muusika j
Julgelt võib ka teisi võime soovitada. Võim võiks just hea olla raskema muusika j
Re: Randalli võimendid.
Kui G3 hinnaklassi vaadata võta parem juba RANDALL RG-50 TC, väga korralik lampvõim just raskema musa jaoks. Kui julged/saad välismaalt tellida siis thomannis on Randalli võimud päris palju soodsamad kui mõnes kodukandi poes.
Just hiljaaegu ostsin endale Randall G3 seeria half-stacki.
Seda et, RG-50 on rohkem rokivõim, kui otsid aga sellist metali teemat on G3 parem valik.
Üldiselt on sound väga hea SS tüübi võimu kohta, loomlikult puhtuselt jääb täislambile alla.
Isiklikult ostsin just selle halfstacki täna parajale hinna ja kvalikteedi suhtele, ole ausad, raha paneb asjad paika.
Kärinat saad seal väga erinevate toonidega välja keerata, kliin on rahuldav (mulle isegi meeldib) ja tavaversioonil on ka reverb olemas.
Seda et, RG-50 on rohkem rokivõim, kui otsid aga sellist metali teemat on G3 parem valik.
Üldiselt on sound väga hea SS tüübi võimu kohta, loomlikult puhtuselt jääb täislambile alla.
Isiklikult ostsin just selle halfstacki täna parajale hinna ja kvalikteedi suhtele, ole ausad, raha paneb asjad paika.
Kärinat saad seal väga erinevate toonidega välja keerata, kliin on rahuldav (mulle isegi meeldib) ja tavaversioonil on ka reverb olemas.
Washburn & Randall
Eks see ole jah põhiline, vaatasin, et RG-50 natuke kallis kah. Olen muidu isegi mõelnud half-stacki peale, aga jällegi jääks asi raha taha, et selle RH150 Headi saaks kätte, aga jah kabinetist jääks siis puudu. Thomannist vaatasin just, et selle G3 75W vms hind oli kõige sobivam, et eks näis. Eestis vist ainuke pillipood see sama R music, mis Randalli pakub, aga seal kah kohapeal ilmselt ei ole, vb oleks mingi võimalus, et saaks proovida seda seal millalgi, sest päris siga kotis ei tahaks osta ja internetis olevaid videosi ei tasu kah vist päris usutavalt võtta. 

http://www.youtube.com/watch?v=emlAZpb7Bmo
Kasutuses RG-50, aga leidub seal ka hulganisti teisi videosi kus antud võimu kasutatakse ning enamjaolt ikka selle mõnusa raske muusika jaoks, täielik metalvõim. Muidugi ka maitse asi, aga minuarust ikka SS lambile vastu ei saa, eriti kui vaatame enam vähem samat hinnaklassi. Muidugi kui raha oluline pead leppima sellega mida rahakott võimaldab, ehk siis too G3.
Kasutuses RG-50, aga leidub seal ka hulganisti teisi videosi kus antud võimu kasutatakse ning enamjaolt ikka selle mõnusa raske muusika jaoks, täielik metalvõim. Muidugi ka maitse asi, aga minuarust ikka SS lambile vastu ei saa, eriti kui vaatame enam vähem samat hinnaklassi. Muidugi kui raha oluline pead leppima sellega mida rahakott võimaldab, ehk siis too G3.

Nojah, siin vist võibki igaveseks vaidlema jääda. 
Ära unusta reeglit, enne korralik SS, kui jama lamp.
Aga ma usun, et kui sa R-Musicusse kindlat soovi avaldad selle võimu vastu siiis saad ka proovida ja osta.

Ära unusta reeglit, enne korralik SS, kui jama lamp.
Aga ma usun, et kui sa R-Musicusse kindlat soovi avaldad selle võimu vastu siiis saad ka proovida ja osta.
Washburn & Randall
R musicus tahaks just proovida, et thomannist tellides tuleks need 75W G3med umbes 1500-2000 odavamalt, see päris suur summa. Muidugi pole veel uurinud, et kuidas see raske paki saatmine käib, et kui palju see seal maksab. Midagi vist oli, et 25 euri on ainult kuni 20ne kilostele pakkidele, aga pole muidugi kindel.
Aga oskab keegi öelda, et kas sellise asja peale on nagu mõtet mõelda, et osta randalli head ja siis mingisugune odavam kabinet, et mitte siis randalli oma, kuna need kallimad. Et ilmselt helikvaliteet siis ikkagi kannatab?
Saund on jah ikka suht meeldiv. Üldse nagu on just Randallid silma jäänud nagu saundi poolest, sealt ka siis soov Randalli soetada, kuna uut võimendit oleks vaja küll.
Aga oskab keegi öelda, et kas sellise asja peale on nagu mõtet mõelda, et osta randalli head ja siis mingisugune odavam kabinet, et mitte siis randalli oma, kuna need kallimad. Et ilmselt helikvaliteet siis ikkagi kannatab?
Saund on jah ikka suht meeldiv. Üldse nagu on just Randallid silma jäänud nagu saundi poolest, sealt ka siis soov Randalli soetada, kuna uut võimendit oleks vaja küll.
Ofc. cabinetist oleneb heli, mõte on muidugi olemas. Mida kallim - seda parem, ilusam ja kvalikteetsem. See on reegel.
Washburn & Randall
See pole üldiselt reegel, et odav on sitt.
Odava otsa cabidega on see, et sa ei tea milline neist hea võiks olla.
Ma arvan et analooge on turul küllalt, kuid sa pead nende seast selle õige ülesse leidma.
Odava otsa cabidega on see, et sa ei tea milline neist hea võiks olla.
Ma arvan et analooge on turul küllalt, kuid sa pead nende seast selle õige ülesse leidma.
Hi-Gain
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
See ei olnudki mu mõte, et odav sitt on.
Mine käi ja proovi, midagi ikka leiad.
Mine käi ja proovi, midagi ikka leiad.
Washburn & Randall
R Musicus on kogu Randall solidstate valik kohapeal, Tartus kindlasti. G2, G3, RH seeriad, isegi erinevad kabinetid.
Mflowy, varu aega ja käi julgelt R Musicu kaupluses. Ma usun, et lahkud sealt lühikese ajaga tunduvalt rohkemate kogemuste ja teadmistega, kui videosid vaadates ja reviewsid lugedes. R Musicu hinnapoliitika (kliendikaardi süsteemiga, millest muidu ei saakski teada, kui poodi ei külasta) on üldiselt üsna thomanni sarnane, erandeid muidugi leidub, kuid hinna vahe eest saab teisi olulisi hüvesid, mis kaasnevad kauba kohapeal olemisega.
Kogu üldine laoseis on ilusti siin - http://www.muusikariistad.ee/kitarrid/e ... -voimendid
PS. RG vs. RH seeria võistluses annaks punkti RH-le. Surmametall tuleb sellest lihtsalt paremini läbi. Siinkohal ma pole öelnud, et kumbki neist halb on.
Mflowy, varu aega ja käi julgelt R Musicu kaupluses. Ma usun, et lahkud sealt lühikese ajaga tunduvalt rohkemate kogemuste ja teadmistega, kui videosid vaadates ja reviewsid lugedes. R Musicu hinnapoliitika (kliendikaardi süsteemiga, millest muidu ei saakski teada, kui poodi ei külasta) on üldiselt üsna thomanni sarnane, erandeid muidugi leidub, kuid hinna vahe eest saab teisi olulisi hüvesid, mis kaasnevad kauba kohapeal olemisega.
Kogu üldine laoseis on ilusti siin - http://www.muusikariistad.ee/kitarrid/e ... -voimendid
PS. RG vs. RH seeria võistluses annaks punkti RH-le. Surmametall tuleb sellest lihtsalt paremini läbi. Siinkohal ma pole öelnud, et kumbki neist halb on.

Aga ega ei oska öelda, et kas tallinnas kah randallidest midagi kohapeal on? Kahjuks ei satu eriti tihti tartusse. Ja noh, ega päris surmametalli ei tahagi teha 

Ja, on ka Tallinnas Randall ilusa valikuga välja pandud. Kui Randall miskipärast emotsioone ei tekita siis seal on veel teistki "kergemat"Mflowy wrote:Aga ega ei oska öelda, et kas tallinnas kah randallidest midagi kohapeal on?