Küsimus: Kas seitsmekeelsetele elektripillidele on müüa eraldi keeltekomplektid või peab aretama midagi teisest komplektist võetud jämeda E-keelega?
Uurin selletõttu, et üritan otsustada, kas osta endale 7- või 6-keelne Razorback.
7-Keelt?
Re: 7-Keelt?
7-keelsed keelekomplektid on täiesti müügil.
Küsimus sulle, miks mõtled seitsmekeelelist osta ? 

Madalam häälestus, rohkem saunde ilma, et peaks paksemate keeltega jamama.
Washburn & Randall
hmm
ma saan aru, et nendel hevipillidel on see bassikeel juurde pandud lihtsalt, et oleks madalam ja jõhkram saund, aga venemaal on välja aretatud mingine enda 7-keelene akustiline kitarr, kas pole nii? keegi on ka sellest kuulnud midagi? mis see endast nagu kujutab?
ma saan aru, et nendel hevipillidel on see bassikeel juurde pandud lihtsalt, et oleks madalam ja jõhkram saund, aga venemaal on välja aretatud mingine enda 7-keelene akustiline kitarr, kas pole nii? keegi on ka sellest kuulnud midagi? mis see endast nagu kujutab?
Mul vanaema elukaaslasel on 7 keelne suhteliselt pisikese kõlakastiga akustiline. Tal on vist kõik keeled hoopis teises hääles. Ei jõudnuki süveneda aga kõrge E oli igastahes half-step-down.
Riistvara:
Ibanez RGR321EX
Randall RX35DM
Zoom G5
Ibanez RGR321EX
Randall RX35DM
Zoom G5
DGBDGbd äkki?Black wrote:Mul vanaema elukaaslasel on 7 keelne suhteliselt pisikese kõlakastiga akustiline. Tal on vist kõik keeled hoopis teises hääles. Ei jõudnuki süveneda aga kõrge E oli igastahes half-step-down.
Minu seitsmekeelne venelane hävist vist jaanitules.
...

Mul on enda oma alles, ainult kael tarvis uuesti kinnitada ja roop korralikult paika liimida/kruvida.
Mul vedeleb nurgas 7 keelne igivana vene pill.Ainuke asi mis tal peal kirjas on metall silt sisuga(Muusikariistade kauplus tallinn, tartu, mn nr 6)