elektrika keeeled.
Re: elektrika keeeled.
tõsi...minu esimene kord vahetust oli üsna kah..nii et vaatasin kuda oli eelmine pandud ja siis improviseerisin......
kasutan 45-105 keeli ja panen ise peale kah ikka.
Ibanezi bass gsr190->juhe->Zoom B2->juhe->Ibanezi võimendi
Mina näiteks ei pannud nõnda kuidas originaalis oli, sest minu pillil oli lihtsalt keel sealt pinguti august läbi pandud ja siis oli lihtsalt keritud ümber pinguti. Isegi polnud keele otsa jäetud kahe keeru vahele vaid kõik keerud olid keele otsast allapoole tehtud. Uusi keeli peale pannes kasutasin seda lukustuvat sõlme moodi kerimist, mille netist leidsin ja pill püsib nüüd väga hästi hääles ka tremolot kasutades ja karme venitusi tehes.
FIGHT THE SYSTEM!
kas selle sõlme teemaga on seotud kudagi kaheksate tegemine...kui jah siis ehk on sul mõni link soovitada..ma kunagi tundsin huvi selle vastu.....
Kaheksatest ei tea midagi, aga meetod on selline: http://www.fretnotguitarrepair.com/lockingstrings.htm
Selle suureks eeliseks on ka see, et pinguti ümber tuleb teha ainult 1-2 tiiru ja selle tõttu on igasuguseid libisemisi ja venimisi ka vähem.
Selle suureks eeliseks on ka see, et pinguti ümber tuleb teha ainult 1-2 tiiru ja selle tõttu on igasuguseid libisemisi ja venimisi ka vähem.
FIGHT THE SYSTEM!
panen kõrva taha....või õigemini sõrme taha.....
-
Sama siin.Nevermind wrote:Ausalt öeldes mina esimesel korral , kui keeli vahetasin vaatasin kuidas eelmised olid peal ja panin selle järgi nii sarnaselt kui võimalik peale ja asi oli korras.Ei pidanud netistki vaatama.renn wrote:Kui tegu pole mingi floyd rose-ga siis ei ole seal midagi, millega ise hakkama ei saaks. See mingi kitarrimeister ei taha lihtsalt majanduskriisist osa saadaKeelte vahetamine on lihtsalt niivõrd lihtne, et kui natuke netist uurid seda, siis saad kindlasti hakkama.
Kitarr: Epiphone SG
Võim: Vision 40 MG Edition
Võim: Vision 40 MG Edition