Minu kogemuse järgi on reeglina 9-42 gauge peal neil,seega suhteliselt palju peenemad mu isiklikust eelistusest 10-52.Thule wrote:Keegi oskab öelda mitmesed keeled tavaliselt tehases peale pannakse pillidele ?
Mulle ise tundub et kas 10, või 11.
elektrika keeeled.
Re: elektrika keeeled.
D'Addario siiani olen neid kasutant 

Ma kasutan .11-.49 kuna pillimeister ytles, et õhemad ei suuda kaela vibuse tõmmata. Nüüd just ostsin endale elixir keeled, maksid 170 krooni ja mingid "anti rust, good tone"
teema:D. Ootan järgmist nädalat, siis saan meistri kätte viia, kes keeled ära vahetab.

vaheta ise keeli, miks meister seda tegema peab??
Epiphone LP Special II - Boss DS-2 - HB ga5
Ibanez V70CE
Sakura akust / ülevärvitud ning nokitud
Intonatsioon?sirver wrote:vaheta ise keeli, miks meister seda tegema peab??
Mis selle intonatsiooniga nii keerulist on(kui see ikka on oktavite õigeks reguleerimine). Võtad häälestaja appi ja hakkad kruvisid keerama.
FIGHT THE SYSTEM!
Sorry, aga see on nüüd küll ülim viitsimatus.Silver wrote:Ootan järgmist nädalat, siis saan meistri kätte viia, kes keeled ära vahetab.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
ehk tahab lihtsalt kindel olla et saavad hästi pääle, jälgib meistrit tegutsamas ja siis paneb ehk mõned nipid kõrva taha ja juba järgmine kord on tal ise keeled pääle pandud....Faded wrote:Sorry, aga see on nüüd küll ülim viitsimatus.Silver wrote:Ootan järgmist nädalat, siis saan meistri kätte viia, kes keeled ära vahetab.
Tahaks nüüd teada, mis erilised tehnikad on keelte vahetamisel? Netis on ju igasuguseid õpetusi (sh Youtube videosid).
FIGHT THE SYSTEM!
mingi kitarrimeister rääkis oma tehnikast näiteks mida mina pole mujal kohanud...isiku nime ei tea küll kahjuks öelda....aga youtube youtubeks..kui ta on otsustanud nii siis mis teha....aga see pole ju paha kui ikka saad reaalset abi....ei ole veel nii suurt kindlust ehk et ise asuda asjakallale....
Kui tegu pole mingi floyd rose-ga siis ei ole seal midagi, millega ise hakkama ei saaks. See mingi kitarrimeister ei taha lihtsalt majanduskriisist osa saada
Keelte vahetamine on lihtsalt niivõrd lihtne, et kui natuke netist uurid seda, siis saad kindlasti hakkama.

FIGHT THE SYSTEM!
no mina ei tea ka ju miks konkreetselt ta sinna meistri juurde viib...ja ssetõttu olid need ka oletused.......
-
No issand !! Häälde ei oska panna ?? ? Vaheta ise ära , pane häälde ja korras !!!
Kitarr: Epiphone SG
Võim: Vision 40 MG Edition
Võim: Vision 40 MG Edition
Ausalt öeldes mina esimesel korral , kui keeli vahetasin vaatasin kuidas eelmised olid peal ja panin selle järgi nii sarnaselt kui võimalik peale ja asi oli korras.Ei pidanud netistki vaatama.renn wrote:Kui tegu pole mingi floyd rose-ga siis ei ole seal midagi, millega ise hakkama ei saaks. See mingi kitarrimeister ei taha lihtsalt majanduskriisist osa saadaKeelte vahetamine on lihtsalt niivõrd lihtne, et kui natuke netist uurid seda, siis saad kindlasti hakkama.
Me kõik pidime kunagi selle julge sammu tegema...