kitarrikeelte osas pisut abi
Re: kitarrikeelte osas pisut abi
niipalju kui mina olen erinevaid keeli kasutanud on keeltel helivahe olemas..erinevad stiilid=erinevad keeled...aga kui pingutada või osata sis saab kõigiga hakkama....ise kasutan hetkel üheteistkümneseid ja olen väga rahul....heli on võimas mis tuleb...minu ootustele vastavalt vanakooli maiguga...mängimisraskusi ei tähenda....

Eile sai need siis peale pandud, hea meel et 10ste vastu ikka välja sai vahetatud, palju parem toon ja kergem mängida ka.
Aga väga hakkasid huvitama need :
http://www.jimdunlop.com/index.php?page ... ts/strings
Peab vaatama kas kuskil poes need üldse on, vast natukene kallimad on aga ehk ka head keeled .
-
IS-is olemas, 2 korda neid ostnud, suht normid. Kallimad väga ei tohiks olla.
Thule wrote: Aga väga hakkasid huvitama need :
http://www.jimdunlop.com/index.php?page ... ts/strings
Peab vaatama kas kuskil poes need üldse on, vast natukene kallimad on aga ehk ka head keeled .
OT: eelmisel aastal (vist veebruar) oli Wylde sett Guitari ajakirja vahel kaasas
niiet tasub ka neid vahest piiluda

- karlapoiss
D'Addario oma võta, sellega saab rocki,punki:P
Misasja ?
Ma otsisin endale 56-13 setti, siis ainuke koht oli IS ja seal oli pakk 80 krooni eest müügis, mis on vägagi odav. Mul on see esimest korda kasutada, hetkel on juba oi oi isegi ligi 3 kuud peal olnud ja päris korralikult vastu pidanud. Tegelt hakkavad ära vananema. Heli on alguses hea aga ma ei tea, kuidagi tuim, et kui sellist head traati otsida siis just kõige parem valik ei ole. (:
Ma otsisin endale 56-13 setti, siis ainuke koht oli IS ja seal oli pakk 80 krooni eest müügis, mis on vägagi odav. Mul on see esimest korda kasutada, hetkel on juba oi oi isegi ligi 3 kuud peal olnud ja päris korralikult vastu pidanud. Tegelt hakkavad ära vananema. Heli on alguses hea aga ma ei tea, kuidagi tuim, et kui sellist head traati otsida siis just kõige parem valik ei ole. (:
Washburn & Randall
kas jutt D'addario keeltest??sguitar wrote:Misasja ?
Oh, unustasin märkida, et ikka Dunlopidest. Kuigi ma ei tea, mida Dunlop ei tooda ? 

Washburn & Randall
aga mida sa muidu mängid tavaliselt mis stiili??...isiklikult kasutan hetkel Ernie ball rock 'n' roll power slinky 2250 11sed... need keeled ruulivad..need esimesed riffid mis ma neilt tõmbasin oolid justkui 80ndatest siia tulnud....keeled on väga vapustavad..........
et kui uueks ostmiseks sul läeb ja arvad et sellist sa vajad siis soovituseks lihtsalt....
et kui uueks ostmiseks sul läeb ja arvad et sellist sa vajad siis soovituseks lihtsalt....
Erinie Ball olen ise ka plaaninud osta, ma ei tea. DR kiidetakse kõvasti aga Tartust pole kuskilt ka saada.
Washburn & Randall
ma olen ka Tartu elanik ja käisin Liivamäelt ostmas oma keeli...ja tundsin ka hui DR'ide vastu..ma enam täpselt ei mäleta kas öeldi mulle, et otsas on või öeldi lihtsalt et ei ole..aga siis langes otsusekaal Ernie Ball'ide kasuks....toopäev oli sääl üldse küllaltki vähe keeli alles....
ma ei tea kas asi on pigem fastfretis või elxiri keeltes(mõlemat kasutan esimest korda), aga mul nad umbes kuu peal olnud, kuid pole kulunud ega tuhmunud. eelnevalt kasutasin igas suuruses ghs'e, mis lõpuks väga igavaks muutusid ja korra erni kerasi. viimastel oli küll super toon, aga tundus justkui et nad söövad frette ja enam ei julge kasutada neid.
v100 > SH2N+SH4B
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
-
Ma olen kasutand Ghsi aga nyyd ostsin Sandfordist mingid teised (pakk ära visatud, nime ei mäleta) Ülihead ! Ghsi tase nagu langeb minuarust... medikad ka ghsil lähvad katki koduaeg ja rihmad jne...
Kitarr: Epiphone SG
Võim: Vision 40 MG Edition
Võim: Vision 40 MG Edition
kurat, akustilisel aeg keeled ära vahetada.
Huvi pärast küsin, et kui pakse ja mis firma keeli (kui teate) teie kasutate?
Ise loodan kuskilt Tallinna poest 12sed DR'id leida .
Huvi pärast küsin, et kui pakse ja mis firma keeli (kui teate) teie kasutate?
Ise loodan kuskilt Tallinna poest 12sed DR'id leida .
Mina pole paremaid keeli akustile kohanud, kui Martini Marquis 12-ne sett. Neil on lisaboonuseks ka siidist mähis keele ja roobi kokkupuutekohas, ei jäta roobile jälgi ning sobivad seega ka kallimatele/vanematele pillidele. Hinnaks oli Tartus Liivamäe juures vist 200,- omalajal (ise tellisin hulgi internetist mingi 6$/kpl.).
Pillikola:
Martin 000M Mahogany Auditorium
Johnson Mahogany resonaator
Squier/Fender MIJ Strat (endakeritud pead, õlitatud puit) - 2W 6AH6 vastastaktvõimendi - pedalboard erinevast kolist - Jensen 10"+12"
Martin 000M Mahogany Auditorium
Johnson Mahogany resonaator
Squier/Fender MIJ Strat (endakeritud pead, õlitatud puit) - 2W 6AH6 vastastaktvõimendi - pedalboard erinevast kolist - Jensen 10"+12"