Exploreri mõõtmed.

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
Mflowy

Exploreri mõõtmed.

Post by Mflowy »

Et oleks siis huvitatud exploreri kitarri keha mõõtmetest. Kui keegi omab mõnda kas siis Gibsoni või Epiphone Explorerit siis äkki viitsib paar mõõtu võtta ja anda. Võiks olla nn diagonaalid, et siis pikem ja lühem diagonaal. Kuskilt lugesin, et vanadel gibsonitel on see pikem 27,5 tolli, aga tahaks just teada, et kas see on ümaratest nurkadest või siis on nurgad teravaks tõmmatud :?:
Tegelane

Re: Exploreri mõõtmed.

Post by Tegelane »

siit leiad ehk miskit kasulikku.....
http://guitarplansunlimited.com/Explorer.htm
Mflowy

Post by Mflowy »

Sellele lehele olen ennegi sattunud...aga see eriti abiks ei olnud...ma mõtlesin lihtsalt, et vb kellelgi selline explorer olemas, et äkki see inimene siis viitsiks paar mõõtu võtta, ülejäänud suudaks ise luua, aga diagonaalide pikkuseid tahaks just teada.
Tegelane

Post by Tegelane »

aga saada PS kellelegi, kes omab Explorerit...näiteks ostu ja müügi kuulutustes pesitseb üks müügisoov Explorerist.........
Mflowy

Post by Mflowy »

ühe juba saatsin, aga vastust ei tulnud, ilmselt ei viitsinud mõõta, aga noh, ehk leian kellegi teise.
Tegelane

Post by Tegelane »

aga sis mine kuhugile poodi, kus on olemas Explorer ja hakka aga usinalt mõõtma...muidugi võid ka müüalt viisakusest luba küsida........
Mflowy

Post by Mflowy »

Esialgu ilmselt poodi veel minema ei pea...et mingisugused mõõtmed siis sain, eks näis, kas saan neist siis mingi pildi kokku. Ei tea küll, aga neis poodides, mida ma külastanud olen pole nagu explorerit leidnud, kuigi poes mõõtmise mõte pole paha...sellise vana kerega variante vist ainult Gibson ja Epiphone(peaks kuuluma Gibson USAle) teevadki veel.
Tegelane

Post by Tegelane »

mis linnas sa oled ja kus külastanud?....Tartus ei tule ka kohe isiklikult ühtegi Gibsoni või Epiphone Explorerit ette...oon küll ESP LTD omi....aga ehk kuna pole otsinud eriti sellist pilli, siis on ka võibolla mõni isend kahesilma vahele jäänd......
Mflowy

Post by Mflowy »

Olen käinud tallinna Is musicus, stanfordis, siis seal väikeses poes stanfordist üle tee,midagi oli vist kuskil pärnu maanteel kah vms ja siis veel pärnus muusikus...nendes kohtades pole näinud...pärnu muusikus see ESP LTD Wayne Static'u signature mudel, aga see pole päris see aga ei tea vb diagonaali mõõdud samad...aga igatahes sain ühelt foorumi liikmelt teada, et see pikem diagonaal oli 70 ja lühem 40 cm. Selle abil üritan keha šablooni valmis teha.
Locked