küsimus!

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
janek87

küsimus!

Post by janek87 »

pill on ise siin www.filmiveeb.ee/janek87
ja mure selles et see valge kang ei püsi õieti paigal.kui kang on asendis,siis ei tule ikka heli läbi ja peab käega natuke liigutama või logistama seda siis jääb kuidagi paika.kas seda saab lahti võttes kuidagi kinni keerata et ta nii enam ei teeks.muidu on nii et kui mängimise ajal läheb kogemata käsi vastu siis liigub paigast ja peab logistama ja jamama et jälle paika saaks.
Morgoth

Post by Morgoth »

Minuteada peaks olema sellel kitarril tagaküljel ainult üks kaas ja sealt saab ka ainult silla vedrusi reguleerida ja keeli vahetada. Arvatavasti pead siis kõik need nupud ja ka selle kangikese ära võtma ja pickguardi eemaldama ja sealt alt siis uurima mis viga on. Muidugi võib asi millesgi muus olla, vb need 2 kruvi on lahtised vms.
AXYB

Post by AXYB »

Või siis pead lihtsalt kangile vedru juurde ostma..
Morgoth

Post by Morgoth »

AXYB wrote:Või siis pead lihtsalt kangile vedru juurde ostma..
Ma ei usu et ta seda kangi mõtles, loe tekst korralikult läbi enne kui suu lahti teed.
liivainimene

Post by liivainimene »

Parandage mind, kui valetan, aga jääb mulje, et AXYB pani teemast natuke mööda, kangi kangi mõistes pildilt ju ei paista ja heli läbi tulemist see ka ei mõjuta...
Paistab, et viga on helipeade lülitis. Seda kuidagi vedrudega parandada ei anna. Mõttekas oleks mingi pillipoega kontakteeruda ja uurida uue viie asendiga lüliti hindu, ja kui jootekolviga vähegi kogemust on, siis see vahetamine peaks sujuma. Muidugi kui rahast kahju ei ole või on väike ebakindlus sees, võid neil ka lasta ära teha.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
AXYB

Post by AXYB »

liivainimene wrote:Parandage mind, kui valetan, aga jääb mulje, et AXYB pani teemast natuke mööda, kangi kangi mõistes pildilt ju ei paista ja heli läbi tulemist see ka ei mõjuta...
Paistab, et viga on helipeade lülitis. Seda kuidagi vedrudega parandada ei anna. Mõttekas oleks mingi pillipoega kontakteeruda ja uurida uue viie asendiga lüliti hindu, ja kui jootekolviga vähegi kogemust on, siis see vahetamine peaks sujuma. Muidugi kui rahast kahju ei ole või on väike ebakindlus sees, võid neil ka lasta ära teha.

ma ei tea mis värk on..ma olen naq mingi viimased 2 vastust juba täiesti mööda pannud, sest ma ei loen vist üldse teist moodi läbi vms:D
No sellel on muidugi põhjus ka miks, aga ma ei hakka parem avaldama seda..
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Jutt käib loomulikult helipeade valitsast.
Kui vaja logistada, et heli läbi tuleks, siis on tõenäoliselt kuskilt mingi kontakt lahti. Võimalik, et ei pea uut valitsat ostma, vaid saab ka vana lihtsalt kontakti kinni jootes ära parandada.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
janek87

Post by janek87 »

võtsin asja lahti...kontaktid olid kõik ilusti kinni ja juhtmed lahti ei olnud.lülitil oli 2 kinnituspolti... neist 1 oli natuke lahti...keerasin kinni,panin kõik kokku ja nüüd on korras! nüüd ei pea enam logistama et heli läbi tuleks..kohe kui lüliti asendit muudad tuleb ka heli läbi. vahel peab lihtsalt need kinnitused üle konrollima.
Laur.

Post by Laur. »

mul on olnud olukordi, kus pill millegipärast lahtiselt välja jäänud ja kui harjutamises pausi teen ega siis pilli kotti pane. Mul oli ka jama, et ei tule heli läbi, kui liigutasid. Natuke mässata ja oli korras. aga selgus, et tolmune oli :shock:
http://llaurits.wordpress.com
hufuufer ät gmail punkt com
Locked