Katki läinud keelepunn....
Katki läinud keelepunn....
Murdus selline asi siis ära keelte vahetamise ajal. Kas kokku liimida tasuks ?
Last edited by Ecko on 29 Jan 2009, 22:59, edited 4 times in total.
Re: ABI, KIIRESTI !
pole mõttet jamada , poes täitsa olemas
http://musiccenter.cma.ee/index.php?lan ... e61a41c5aa
Keelepunn
E: ja kui see neti leht valetab siis ma usun, et neid keelepunne müüakse igas kitarripoes
http://musiccenter.cma.ee/index.php?lan ... e61a41c5aa
Keelepunn
E: ja kui see neti leht valetab siis ma usun, et neid keelepunne müüakse igas kitarripoes
- RockaRolla
Re: ABI, KIIRESTI ![LUKKU or DELETE] !
No mis lollus see nüüd on?Ecko wrote:ÄRA KUSTUDADA !
Aitäh abi eest !
Throw the Jew Down the Well
Re: ABI, KIIRESTI ![LUKKU or DELETE] !
Ma sain abi kätte, kuid pole mõtet hoida enam seda postitust..RockaRolla wrote:No mis lollus see nüüd on?Ecko wrote:ÄRA KUSTUDADA !
Aitäh abi eest !
Re: ABI, KIIRESTI ![LUKKU or DELETE] ![sain vastuse]
Muidugi on mõtet. Miks sa arvad, et sa oled ainus, kellel kunagi võiks sel teemal abi vaja minna? Äkki mingi hetk tekib kellelgi veel sama probleem, ja siis ta saaks su teema üles otsida ja siit vastust lugeda. Nüüd muidugi enam ei saa, kuna sa kaotasid algse postituse ära.
Aru ma ei taipa, mis valu on inimestel selle teemade lukustamisega. Häbenetakse oma teadmatust?
Aru ma ei taipa, mis valu on inimestel selle teemade lukustamisega. Häbenetakse oma teadmatust?
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Re: ABI, KIIRESTI ![LUKKU or DELETE] ![sain vastuse]
Vabandust, et vea tegin.Faded wrote:Muidugi on mõtet. Miks sa arvad, et sa oled ainus, kellel kunagi võiks sel teemal abi vaja minna? Äkki mingi hetk tekib kellelgi veel sama probleem, ja siis ta saaks su teema üles otsida ja siit vastust lugeda. Nüüd muidugi enam ei saa, kuna sa kaotasid algse postituse ära.