Line6 Spider III 30
- Kuradisarv
Line6 Spider III 30
Nii, vaatasin veel natuke ringi ja leidsin siis selle võimu. Selle kohta keegi ikka midagi teab? Olen kuulnud, et Line6 on suht hää firma. Seekord loodan, et keegi midagi mulle selle võimu kohta ütelda ka oskab. 

Meil proovikas on line6 II ja III 30w. Ja ütleks et II-sel on kärin palju parema heliga kui III. III on veidi nagu mudane ja III jamab , et kui tahad cleanile panna siis vahest-tihti kohe ei saa , pead vahepeal välja lülitama ja siis uuesti sisse (vahest mitu korda) , ja alles siis vahetab heli.
Ja sellest ma aru ei saa , et miks cleanil ikka veidi mingit sorti kaja on peal , kui kaja nupud maha keeratud.
Ja sellest ma aru ei saa , et miks cleanil ikka veidi mingit sorti kaja on peal , kui kaja nupud maha keeratud.
kitarr-Jackson JS-30RR DMB, kohvervõimendi-Ibanez TB15R
Line6 Spider III 30W olen ise ka kasutanud ja segadusse sattunud. Et mis jama see on, panen cleani volume kõrgeks ja keeran efektid maha, siis mängin natuke distortioniga, panen tagasi cleani peale ja settingud on jälle paigast ära. Pärast internetist otsides selgus, et settinguid muutes tuleb channeli nuppu all hoida, et ta need meelde jätaks.
Täitsa korralik võim on küll muidu, julgen soovitada.
Täitsa korralik võim on küll muidu, julgen soovitada.