Bossi kitarriblokid

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Ossa

Bossi kitarriblokid

Post by Ossa »

Boss GT-6B Set
Image

Boss GT-8
Image

Kas kellegil kogemusi nende kasutamisel? Mis on nende plussid ja miinused? Kas on mõtet neid osta, mul endal plaanis:D :P
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Digid on suht jamad tegelt. Osta Analoog efekte parem
Mfantasies

Post by Mfantasies »

jah ossa, osta metalzone endale :) :) :) :D
liivainimene

Post by liivainimene »

Mfantasies wrote:jah ossa, osta metalzone endale :) :) :) :D
Tahaks su tegelt kuhugi ***** saata :)

Seda et, sa ikka tead, et GT-6B on bassi oma?

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Ossa

Post by Ossa »

liivainimene wrote:Seda et, sa ikka tead, et GT-6B on bassi oma?
jah kuna mu bändikaaslasel on see bassiblokk, mida ma olen katsetanud kitarriga.Muidu Pillipood.ee pakub seda müüa "elektrikitarride effektiprotsessorid" kui ka bassi nime all.
Mfantasies

Post by Mfantasies »

liivainimene wrote:
Mfantasies wrote:jah ossa, osta metalzone endale :) :) :) :D
Tahaks su tegelt kuhugi ***** saata :)

Seda et, sa ikka tead, et GT-6B on bassi oma?
kule mis sul metalzone vastu on? tüüüüüüd :)
liivainimene

Post by liivainimene »

Mul on lihtsalt kahju sellest, kuidas su ajud nii ära pestud on, et peale metalzone muid sõnu seoses plokkidega üldse enam välja ei taha tulla.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
pisikepoiss

Post by pisikepoiss »

Mul on Boss gt-6 ja ise olen sellega täiesti rahul. Suht palju Sounde on. Võimalik ka ise teha erinevaid. Tegelt ei oska selle kohta eriti midagi rääkida, kuna ei ole erinevaid võimalusi ja asju viimse detaili proovinud. Igastahes sellist tunnet ei ole, et tahaks mingit muud plokki.
Gert

Post by Gert »

ma sain kah Boss MT-2 see on väga hea.. nagu selle ulatus on nii suur.. teeb väga head häält jne. .. kokkuvõttes super :D .. tahaks veel Boss Acoustic simolator'it see olks kah väga lahe ja siis tahaks ka Boss OC-3 :lol: :lol: nõuan ikka kuradima palju
Schecter S-1 STC ->Line 6 POD X3 Live ->Hughes & Kettner Edition Blue 30R
Image
Cheehad

Post by Cheehad »

Olen Boss-GT8 omanik. Alguses oli suht kreisilt keeruline värk. Muidu päris palju võimalusi. jne.
Saab arvutiga ühendada, patche peale lasta jne. Gt-6 on ka vist see. Pole kogemusi.
Laur.

Post by Laur. »

Bändi laulja-kitarrist kasutab GT-8 t. Asju on küll kõvasti selle raha eest. Ja pooli asju sa raudselt kunagi ei kasuta niiet kui raha pole takistuseks siis alati võib ju seda asja vaja minna mida odavamal pole..
http://llaurits.wordpress.com
hufuufer ät gmail punkt com
TnX

Post by TnX »

Mul oli GT8. Jõle ebamugav oli. Muidugi mõnedele meeldib see programmeerimine ja saundide otsimine jne, aga mulle mitte. Muidugi nüüd hiljem, targemana pole ma proovinud.
Kuid näiteks see, et tund(e) kruttides seda GT8't ei saanud ma isegi nii head saundi mitte, kui tegi kohe 200kr eest ostetud Boss Heavy-Metal 2...See kehtib siis distortioni kohti. Üldse räägitakse, et digidistortion on suht sitt, endal kahjuks küll tol hetkel eriline võrdlusmoment puudus peale selle HM2 ja pisikese võimudistortioni. Oleks pidanud kõrvale panema mitu erinevat analoogi ja võimudraivi.

Kui ainult effekte tahta, siis erinevate arvamuste põhjal tundub hea TC Electronicsi kraam.
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
KidraJobu

Post by KidraJobu »

TnX wrote:See kehtib siis distortioni kohti. Üldse räägitakse, et digidistortion on suht sitt,
omades GT3 tahtsin ka GT8 osta, kuid targemad soovitasid loobuda, kuna GT3 saundid on paremad. Ei oska kommenteerida aga peale GT8 paari saundi proovimist jäi vahetus tõesti katki. Võimalik, et ei sobi ka Fenderi strati pead.
Ossa

Post by Ossa »

sai siis GT8 ära katsetatud. Loobusin sellest, kuna minu jaoks see lihtsalt ei sobinud. Soundid olid liiga halva kvaliteediga(vb lihtsalt ei osanud paika panna).
Katsetasin Fenderiga ja selle pilliga on väga halb hääl- arvan ise, et see plokk pole nende pillide jaoks. vb teiste firma omadega on parem.

Kuigi jah see wau soundi süsteem meeldis väga.
Ossa

Post by Ossa »

aga kuidas see GT3 on ?
Locked