Oscar Schmidt by Washburn

Erinevate firmade pillid
Locked
darkcity

Oscar Schmidt by Washburn

Post by darkcity »

Image
Eestis müüdavate akustiliste kitarride kaubavalikusse lisandus soodsat hinnaklassi pakkuv Oscar Schmidt by Washburn.
Oscar Schmidt ettevõte on asutatud 1871. aastal Ameerikas. Ettevõtte hea käekäik ja tuntus said alguse 1920. aastate alguses. Oscar Schmidt instrumente müüdi esmalt paljudes USA maapiirkondades, kus muusikakauplusi ei eksisteerinud. Müügimehed levitasid tooteid kaugele ja ulatuslikult lõunapoolsetele aladele, muutes need kättesaadavaks üldiselt alevike mööbli- ja puidukaupade kauplustes. Kantri- ja bluusmuusika mängijad kasutasid sageli Oscar Schmidt instrumente, sest need olid odavad ja kohapeal saadaval.
Oscar Schmidt kaubamärki esindab Eestis R Music. Tutvu Oscar Schmidt kitarridega R Musicu kodulehel.

Lihtne mängitavus ja sobiv kõigi muusikastiilidega - Oscar Schmidt akustilised kitarrid teevad Sinu mängu spontaannseks ja põnevaks!
Image
http://www.oscarschmidt.com
http://www.muusikariistad.ee
gitara

Re: Oscar Schmidt by Washburn

Post by gitara »

Mulle jäi teie tootevalikust silma OC11CE, olen nimelt plaaninud nailonkeeltega cutaway kitarri ostmist.
Ma ei saa aru, kas OC11CE on metall- või nailonkeeltega? Piltide all on kirjas "Nailon keeltega klassikalised kitarrid", aga allpool, kirjelduses "Metall keeltega kitarr OC11/OC11CE hind: 2450.-/3680.-"
darkcity

Re: Oscar Schmidt by Washburn

Post by darkcity »

gitara wrote:Mulle jäi teie tootevalikust silma OC11CE, olen nimelt plaaninud nailonkeeltega cutaway kitarri ostmist.
Ma ei saa aru, kas OC11CE on metall- või nailonkeeltega? Piltide all on kirjas "Nailon keeltega klassikalised kitarrid", aga allpool, kirjelduses "Metall keeltega kitarr OC11/OC11CE hind: 2450.-/3680.-"
OC tähistab ikka jah nailon keeltega instrumente. Viga parandatud.
Locked