teie tehnika.

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
karlapoiss

Re: teie tehnika.

Post by karlapoiss »

täna liitus üks pedaal.
Marshall SV-1 Supervibe chorus
Image
Marvin

Post by Marvin »

Kaku wrote: Kuda polytune on kah ?
Olen lugenud, et vahepeal paneb kõiki keeli tõmmates suht segast ning ei suuda neid ära häälestada, kuid teised jälle kiidavad taevani.
Seda pedaali polytune funktsiooni pärast ostma pole vist tõesti mõtet hakata, kuna pedaal ei taju kõiki keeli päris täpselt. Näiteks kui mono-reziimil 6. keel häälde panna, siis poly-reziimil näitab ta, et keel on madal. Ma pole ise rohkem seda poly-reziimi kasutanud kui uudishimu jagu, tavaline mono-reziim seevastu on väga mõnus. Ainult häirib, et mõni kord keelt vahetades viskab hetkeks üle poly-reziimile ja laval on iga sekund arvel...

Ma sain selle pedaali tasuta, aga madal hind, true-bypass, kiire reaktsioon mono-reziimil ja väga mõnus karp on piisavalt head näitajad, et seda poodi proovima minna ja effektiahelas hoida. Samas võiks oodata, kuni tuleb sellele mingi uus versioon, millel see polytune funktsioon veidi täpsem on.
Heikz

Post by Heikz »

Image
Selline mõnus väike kollektsioon.
Velkus

Post by Velkus »

Kas see kõige parempoolsem renessansi tüüpi pill ja kandled (on nad ikka õõnsad? ) on ise tehtud?
Heikz

Post by Heikz »

Kandled ja renesanss kitarr enda valmistatud. Kandled seest õõnsad ikka Renessanss kitarr sai lõputööks tehtud, kandled valmistatud kandlelaagrites. :)
Velkus

Post by Velkus »

Võiksid näiteks eraldi teema nende valmimisest teha ja nippe jagada. Endalgi plaanis üks kannel teha.
Heikz

Post by Heikz »

Kandle tegemine raske pole ja kahjuks pole mul kandlest palju materjali, aga võin siia ülesse panna lõputöö(renessanss kitarri) kirjaliku osa.
Kirveraidur

Post by Kirveraidur »

Palun tee seda! :)

Washburn archtop > VoxAC30
Heikz

Post by Heikz »

Ühesõnaga mõnele huvilisele renesanss kitarri valmistamise töökäigu kirjeldus fotomaterjaliga. Link: http://wikisend.com/download/449446/T%C ... 3%A4ik.odt
Last edited by Heikz on 27 May 2010, 23:25, edited 1 time in total.
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Töötav link: http://bit.ly/betYgO
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
kaze

Post by kaze »

Täna soetasin Schechter C-7 Blackjack ATX-i endale
Pilt
saund on vägev ja keeled suht mugavalt minu jaoks kohe poest tulles, kuid kindlasti proovin sättida neid veel.
Püsib hästi tasakaalus, 7-keelse jämedam kael ja üldse fakt, et nüüd 7 keelt, vajavad harjumist veel.
Üks asi, mis häirib veidi on see, et kaelapoolsee helipeaga ei saa kõrgematel nootidel pinch harmonicuid teha.
Ei teagi, kas see kõikidel kaelapoolsetel nii on, aga tahaks vahel soolodes neid kasutada.
Velkus

Post by Velkus »

Sõbral see 6 keelne versioon ja juba sellel oli kael üsna palk ja harjumatu.
served

Post by served »

Täna sai tehutud 8" Celestion Super 8le korpus.
Korralik vineer, Puidust toestus sees jms.
Eks vaatab kuidas seda kappi veel seadistama peab, et meeltmööda heli hakkab esitama. Praegu on kapp tagant lahtine, Plaanin kinniseks ehitada ja riidega katta.
Peal istub 3/5W lampvõim koos atennuaatoriga (valge karp, mille äärt on näha), mis hiljem läheb kabineti sisse. Kõrval on parameetriline EQ mis on ümberehitatud kitarri ahelate jaoks. Kogu kraam istub 2x60W combo peal, mille kestaks on 1 vana Yamaha, kuid sisu on paljude asjade kooslus, mida ma praegu ei hakkagi ülesse lugema.

Image
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
cooloox

Post by cooloox »

olen kuulnud et kõlari kapid ehitataksegi closebackina ehk tagant kinnisena :) mis värk sellega on? ma olen aru saanud et see ehitatakse kinni sellepärast et muidu võib valjukale liiga teha ja tehases mõõdetakse just need õiged kaugused kõlari ja tagakaane vahel et kõik impulsid oleks korras... ntx et kombodel ei tohi ka ilma tagakaaneta mängida.

ja siis seda ka et mis see attenuaator on? :)
served

Post by served »

Selles osas eksid. On erinevaid Kabinette. Lahtiseid ja kinniseid. Oleneb mis tulemust saada tahad.
Combod on enamjaolt tagant lahtised.
Miks lahtised/kinnised on maitse asi. Kinnisel kastil parem bass. Lahtisel suurem valjusus ja paremini täidetud ruum. On veel palju erinevusi, aga keda huvitab, saab kirjanudsest lugeda.

Atennuaator on lampvõimendi väljundisse käiv seade, mis madaladab voluumi, ilma et lampide moonutus kaoks. Põhimõtteliselt sound säilib, lihtsalt ei ole nii vali.
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Locked