teie tehnika.
Re: teie tehnika.
huvitav, palju see vasakukäeline les paul võiks maksta 

Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Ta ütles hinnaks veidi üle 40000 krooni.ErkoP wrote:huvitav, palju see vasakukäeline les paul võiks maksta
Mr. Southpaw
Squier Classic Vibe '50s Telecaster '12
Vox AC4 / Vox Mini 3
Blue Flower Electronics Rangemaster
Squier Classic Vibe '50s Telecaster '12
Vox AC4 / Vox Mini 3
Blue Flower Electronics Rangemaster
- karlapoiss

väike offtopic:ma olen kuulnud et kui tahad mini võimu siis võib soetada vabalt endale Orange Micro Crush-i või roland microcube!
Marshall MS-2 > Orange Micro Crush.
Micro-CUBE on juba teise kaalukategooria tegija ja barbie-võimudega seda päris võrrelda ei anna.
Micro-CUBE on juba teise kaalukategooria tegija ja barbie-võimudega seda päris võrrelda ei anna.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Minu viimase aja kooslus siis:

----------------------------------------
Kitarr:Epiphone SG Special Ebony
Võim:Marshall MG100DFX + Marshall Footswitch
Häälestaja:Boss TU-80
..sorry et liiga hiiglaslikud pildid on, ma ei leidnud võimalust kuidas neid väiksemaks teha!

----------------------------------------
Kitarr:Epiphone SG Special Ebony
Võim:Marshall MG100DFX + Marshall Footswitch
Häälestaja:Boss TU-80
..sorry et liiga hiiglaslikud pildid on, ma ei leidnud võimalust kuidas neid väiksemaks teha!

- SwitchHead
kadedaks teeb koheripplihas wrote:
Hayden peacemaker 40w täislamp combo
Rocktron Utopia g300
Carvin bolt (mingi veider väljalase)

OT küsimus Ripplihasele: kuidas Hayden kõlab? Carvini kohta ei küsi, Bolt kipub iga asja poolest "õiget" nime kandvatest strattidest üle olema.
Olen proovinud seda Bolti. Kui nimetada veidrat iseloomutut igavat klaasist soundi paremaks klassikalisest Fender strati soundist, siis küll. Peaks vist soovitama Gilmourile, Claptonile ja kõigile teistele väheinformeeritud stratimeestele, et selline ilgelt hea Carvin on olemas. Nad vist ei tea.voice wrote:OT küsimus Ripplihasele: kuidas Hayden kõlab? Carvini kohta ei küsi, Bolt kipub iga asja poolest "õiget" nime kandvatest strattidest üle olema.
Keep rockin
Sry, Andres, ei väljendanud vist täpselt - võrdlus puudutab UUSI tehasesätungis standardtoodangu pille. Carvini helipeade osas olen isegi mõttes märkuse teinud, et need kipuvad suuremalt jaolt kuidagi "kuldse keskpärasuse" ehk iseloomutuse poole.letsrock wrote:Olen proovinud seda Bolti. Kui nimetada veidrat iseloomutut igavat klaasist soundi paremaks klassikalisest Fender strati soundist, siis küll. Peaks vist soovitama Gilmourile, Claptonile ja kõigile teistele väheinformeeritud stratimeestele, et selline ilgelt hea Carvin on olemas. Nad vist ei tea.voice wrote:OT küsimus Ripplihasele: kuidas Hayden kõlab? Carvini kohta ei küsi, Bolt kipub iga asja poolest "õiget" nime kandvatest strattidest üle olema.
Võim on super. Clean kanalil on pilt nagu kuld, vanakooli roki jaoks ka väga hea. Pedaali taha lükkad saab isegi metalit kütta. Kuigi ütleks et see on ikkagi lahjema muusika jaoks mõeldud. Sellise hinnaga millega ma ta sain on võimu küllaga.
Olen proovinud mõlemat koos ja kuidagi halvas mõttes modernne, sünteetiline maitse jäi suhu. Ilmselt on asi erinevas tooni maitses, aga ma jään eelistama vintage Fender-Marshall kombinatsiooni, mis hea õnne korral ei lähegi eelnevast kuigi palju rohkem maksma.
Küll aga jättis üks Custom Shop Carvin väga, väga hea mulje, aga see oli juba natuke modernsemate toonide rida.
Küll aga jättis üks Custom Shop Carvin väga, väga hea mulje, aga see oli juba natuke modernsemate toonide rida.

Oandasin Marshall JackHammer JH-1.
Kuna juba enne ostu teadsin, et mulle see pedaal meeldima ei hakka. Kuid minu jaoks oli see ost rohkem ülesanne. Eesmärgiks on teha sellest korralik pedaal.
Nüüd kui ma olen natukene pedaali sisuga tuttvunud peaks ütlema, et noo tehakse ikka jama küll. Isegi True Bypassi pole sellel pedaalil. Konded on keraamilised ja veel sada häda. Pole siis ime et kõik seda maha teevad ja sound on kehva.
Eks annan märku, kas ma suutsin selle pedaali laulma panna, või mitte!
Hi-Gain
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Endal on sama seeria marshalli kompressor ja kui voolu järel pole siis välja lülitatult tuleb ikka heli läbi. Kas see pole true bypass või läheb see lihtsalt ikkagi mingitest skeemidest läbi või on jackhammer teise ehitusega?
FIGHT THE SYSTEM!