Soolofest 2007 Detsember - HÄÄLETUS 10. JAANUARINI!

indy123

Post by indy123 »

omg jah minu omaga on midad pekkis ,, arvutis ka seda enam pole ... aga mul oli mõttetu ka :D ... kui keegi ütleb mulle et tee kähku uus siis teen aga ma ei usu et tohib enam :D

aga mina kuulen küll diktaatori oma selgelt algusest lõpuni :D
Squier Affinity Strat
BC RICH WARLOCK BK BRONCE II
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
Diktaator

Post by Diktaator »

angus wrote:
Marvin wrote:Diktaatori omast sain vaid 4 seki ja kõik, ei teagi, mis viga)
sama siin
mis mõttes... kontrollisin üle praegu, täiesti korras :O
| Vintage VEC350 | Musima 1657 | Maria Rhythm (Lunatšarski)| Marshall MS 15 Stack | Marshall The Compressor ED-1 | Marshall Bluesbreaker BB-2 | Marshall Echohead EH-1 | Marshall Regenerator RG-1 | Morley Little Alligator |
|
www.dwamband.com|
angus

Post by angus »

mul ei ole... :?
Diktaator

Post by Diktaator »

imelik...

ok panin siia igaks juhuks teise lingi ka:

http://www.hot.ee/nuterdo/Muusika/blues.mp3
| Vintage VEC350 | Musima 1657 | Maria Rhythm (Lunatšarski)| Marshall MS 15 Stack | Marshall The Compressor ED-1 | Marshall Bluesbreaker BB-2 | Marshall Echohead EH-1 | Marshall Regenerator RG-1 | Morley Little Alligator |
|
www.dwamband.com|
angus

Post by angus »

jep see töötab
Faded
Moderaator

Post by Faded »

dh: pikk ja üksluine. Enamus soolost oli üks pikk nootide jada, oleks võinud ka natuke hingamisruumi jätta. Soolo ise oli ka veidi kohmakas, proovi veidi kindlamalt ja konkreetsemalt mängida. Ja soundi oleks võinud kruttida, veidi kiledavõitu oli.
Ahjaa, teinekord võiks kasutada mõnda laiemalt aktsepteeritud formaati, nagu MP3 või WMA.

sloppy: mõned käigud olid päris huvitavad, ja dünaamikat oli ka. Soundi kallal noriks natuke, kergelt pinisev tundus, aga rohkem midagi ette heita ei olegi.

Diktaator: veidi ebamäärane, osad käigud kadusid nagu tausta sisse ära. Samas oli soolo üsna kindlalt mängitud (ainult mõned ebakindlad kohad hakkasid kõrva), leidus huvitavaid käike ja üksluiseks ka ei kiskunud. Lõpupoole ainult tundus, nagu oleksid ideed otsa saanud, ja tulid ka mingid dissonantsid sisse.

gitara: taustamüra häiris kergelt, ja kitarr ise kippus ka aeg-ajalt klippima. Soolo oli kohati veidi ebakindel, ja liiga palju oli ühe noodi peal seismist.

Punktid:
sloppy - 5p
Diktaator - 4p
gitara - 3p
dh - 2p

Üldiselt läbivaks jooneks oli ebakindlus, kellel rohkem, kellel vähem. Soovitaks sama, mis Marvin - rohkem bluusi mängida.
Last edited by Faded on 13 Jan 2008, 15:41, edited 2 times in total.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
gitara

Post by gitara »

Faded wrote:gitara: taustamüra häiris kergelt, ja kitarr ise kippus ka aeg-ajalt klippima. Soolo oli kohati veidi ebakindel, ja liiga palju oli ühe noodi peal seismist
Aitüma asjalike märkuste eest. Taustamüra tuli sellest, et mängisin läpakasisesesse mikrisse, kuna mikrisisend hakkas jupsima ja ma ei saand ei paremat mikrit ega kitarri otse arvutiga ühendada.
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Sülearvutite sisseehitatud helikaardid on jah üsna kõrge müratasemega, ja lisaks on need enamasti ka mingi lärmaka komponendi (kõvaketas, ventilaator) läheduses.

Klippimise vastu aitab mikrofoni tundlikkuse vähendamine. Kui sa siis leiad, et osad kohad jäävad liiga vaikseks, siis kerge kompressimine aitab helitugevust ühtlustada.
urho

Post by urho »

Faded wrote:Ahjaa, teinekord võiks kasutada mõnda laiemalt aktsepteeritud formaati, nagu MP3 või WMA.
Mina omakorda siinkohal t2naks, et valisid vabavaralise OGG-formaadi, mis ei ole kahjuks veel nii levinud, kui MP3 (kamoon, WMA oli nali, eks?) :)
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Veidi teemast mööda, aga ei olnud nali. WMA on üks levinumaid formaate MP3 järel (ja tööpõhimõttelt Vorbisele lähem, kui sa arvad), ja seda kasutades võib vähemalt olla kindel, et enamus inimesi ka su faili kuulata saavad. Kvaliteedilt ei ole tal ka viga midagi, kui vähegi normaalset bitrate'i kasutada.
Ma saan aru küll, et tore on "alternatiivseid" formaate promoda, ning et Microsofti toodete ja lahenduste kasutamine ei ole "popp", aga ürituste nagu Soolofest puhul võiks minu arust seada eesmärgiks selle, et kõik soovijad su esitust ka vabalt kuulata saavad, mitte mingeid statement-e teha.
sloppy

Post by sloppy »

hääletus lukku?
kutsuge mind rokipeeruks
Diktaator

Post by Diktaator »

Just nii... kahju et nii vähe hääletajaid, ehk siis kamoon? Ja muide Faded, punktisüsteem oli veidi teine siinkohal, aga pole oluline, saab ju ümber arvutada.

Lõppskoor siis:

sloppy 10p (gratz)
Diktaator 8p
gitara 6p
dh 4p
|
www.dwamband.com|
Marvin

Post by Marvin »

Andke mulle andeks, unustasin oma hääled anda. Olen ise mõne korra osa võtnud ja tean kui nõme on mitte kellegi jaoks soolot teha. Tagasiside on kõige parem asi.

Äkki peaks iga hääletusperioodi ajaks foorumisse mingi vilkuva banneri panema, mis hääletama kutsub?
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Diktaator wrote:Ja muide Faded, punktisüsteem oli veidi teine siinkohal, aga pole oluline, saab ju ümber arvutada.
Ai kurja. Mul on eelmistest soolofestidest see teine süsteem käe sisse harjunud. Parandasin ära oma postituses.
Diktaator

Post by Diktaator »

äkki järgmise soolofesti korraldaks kahe kuu peale, laekub rohkem soolosid?
|
www.dwamband.com|
Locked