Soolofest 2007 Detsember - HÄÄLETUS 10. JAANUARINI!
Hindeid ei oskagi panna tegelt...
Kaks esimest soolot ei kannatanud üldse kriitikat.
Kolmanda, selle sloppy soolo, kohta ütleks, et oli isegi midagi kuulata!! Kuigi helistik oli E majori asemel võetud B major. Kuid kuna kogu lugu põhines kolmel akordil E, A ja B major, siis mingid momendid
olid ka omal kohal ja seega annan oma maksimumpunnid sloppyle.
Kuna reegleid kehtestatud pole, siis ei tea hindamissüsteemist kahjuks rohkem midagi!
Kaks esimest soolot ei kannatanud üldse kriitikat.
Kolmanda, selle sloppy soolo, kohta ütleks, et oli isegi midagi kuulata!! Kuigi helistik oli E majori asemel võetud B major. Kuid kuna kogu lugu põhines kolmel akordil E, A ja B major, siis mingid momendid
olid ka omal kohal ja seega annan oma maksimumpunnid sloppyle.
Kuna reegleid kehtestatud pole, siis ei tea hindamissüsteemist kahjuks rohkem midagi!
noojah... minu oma unustati vist ära nagu ma aru saan... postitasin uuesti:
http://www.yrg.pri.ee/blues.mp3
sloppy oma muidu päris kuulatav...
http://www.yrg.pri.ee/blues.mp3
sloppy oma muidu päris kuulatav...
Last edited by Diktaator on 01 Jan 2008, 21:50, edited 2 times in total.
| Vintage VEC350 | Musima 1657 | Maria Rhythm (Lunatšarski)| Marshall MS 15 Stack | Marshall The Compressor ED-1 | Marshall Bluesbreaker BB-2 | Marshall Echohead EH-1 | Marshall Regenerator RG-1 | Morley Little Alligator |
|www.dwamband.com|
|www.dwamband.com|
np... tänud...
| Vintage VEC350 | Musima 1657 | Maria Rhythm (Lunatšarski)| Marshall MS 15 Stack | Marshall The Compressor ED-1 | Marshall Bluesbreaker BB-2 | Marshall Echohead EH-1 | Marshall Regenerator RG-1 | Morley Little Alligator |
|www.dwamband.com|
|www.dwamband.com|
Minu oma siis ka löpuks.
http://www.zone.ee/karris/soolofest/gitara_dets_07.mp3
http://www.zone.ee/karris/soolofest/gitara_dets_07.mp3
Nii ma arvan, et kuna on juba jaanuarikuu, siis gitara oli viimane õnnelik, kes jõudis oma soolo ära esitada, nüüd siis lõpetame ära selle asja ma arvan. Reegleid pole veel postitatud, neid siis järelikult ei olnud. Punktisüsteem selline:
1. koht - 5p
2. koht - 4p
3. koht - 3p
4. koht - 2p
5. koht - 1p
1. koht - 5p
2. koht - 4p
3. koht - 3p
4. koht - 2p
5. koht - 1p
|www.dwamband.com|
|www.dwamband.com|
- Diesel Znake
jaajaaa diesel znake, mida iganes (:
ahjaa, unustasin... teeme siis nii et hääletus lõpeb 10. jaanuaril äkki?
ahjaa, unustasin... teeme siis nii et hääletus lõpeb 10. jaanuaril äkki?
Last edited by Diktaator on 01 Jan 2008, 23:27, edited 1 time in total.
|www.dwamband.com|
|www.dwamband.com|
- Diesel Znake
Siin on siis kõik laekunud soolod:
indy123
dh
sloppy
Diktaator
gitara
ja punktisüsteem:
1. koht - 5p
2. koht - 4p
3. koht - 3p
4. koht - 2p
5. koht - 1p
indy123
dh
sloppy
Diktaator
gitara
ja punktisüsteem:
1. koht - 5p
2. koht - 4p
3. koht - 3p
4. koht - 2p
5. koht - 1p
|www.dwamband.com|
|www.dwamband.com|
urho wrote:V6in ehk hindeid anda, kuigi ise ei osalenud
indy123 oma ei saa k2tte.
Kõik võivad hindeid anda, mida suuremad numbrid seda uhkem (:
Indy oma on maas jah
Just niiurho wrote:Hinded p6hinevad t2iesti isiklikul sympaatial antud kompositsioonide pihta.

Last edited by Diktaator on 07 Jan 2008, 04:44, edited 1 time in total.
|www.dwamband.com|
|www.dwamband.com|
Natuke offtopicuks on siin kiskunud, oleks ehk isegi pilli välja võtnud. Ütlen, et bluusile said kõik ikka pihta. A natuke vähekogenud värk. Mängige bluusi tundide viisi, avastage 6-st noodist teemat, mida rääkida...
Kuna ma sain kuulda vaid 3-me lugu, siis ma ei hinda enne, kui kuulen ka Diktaatori ning Indy lugusid (Diktaatori omast sain vaid 4 seki ja kõik, ei teagi, mis viga)
Kuna ma sain kuulda vaid 3-me lugu, siis ma ei hinda enne, kui kuulen ka Diktaatori ning Indy lugusid (Diktaatori omast sain vaid 4 seki ja kõik, ei teagi, mis viga)