Morgoth

Morgoth

Post by Morgoth »

rbito wrote:ok...hakkasin esimest lugu kuulama ja mõtlen et WOW...päris vinge ja kuulan ja kuulan ja mõtlen et millal see vokaal nüüd tuleb ja huvitav milline see on...ja siis pettusin hullult kui sain aru et vokaalie ei ole...ja mina arvan et kui on selline instrumentaal lugu siis cõiks see muusika nagu detaili-rohkem olla või kui te leiate endale mõne cooli vokalisti ja sõnad juurde paneti siis on see 5+ minu meelest.Teise loo kohta samad sõnad.Kuid jah...see kõigest minu arvamus. :wink:
Asi siis selles, et need ei ole bändi lindistused. Lihtsalt kodus lindistatud oma lõbuks. Kui bändiga siis muidugi vokaal ka. :wink:
sguitar

Post by sguitar »

Ei, tõsiselt hea muidu .
Mis bändis oled ?
Morgoth

Post by Morgoth »

sguitar wrote:Ei, tõsiselt hea muidu .
Mis bändis oled ?
Tulin just ära ühest bändist kus päris kaua sai oldud. Praegu põhimõtteliselt ei ole bändis aga kohekohe peaks uus nüüd tegutsema hakkama. :P
rooob

Post by rooob »

lugu no.11 on mõnus. kui sa ei pane pahaks morgoth siis saaksid öelda mis lindistamistehnikad kasutasid(kitarri lindistamisel ikka, trummid taipab ära et pole real deal :) )?
Last edited by rooob on 11 Mar 2008, 23:55, edited 1 time in total.
C:
rooob

Post by rooob »

aah, no. 12 on ka elu mõnus küte :D
C:
Morgoth

Post by Morgoth »

rooob wrote:lugu no.11 on mõnus. kui sa ei pane pahaks morgoth siis saaksid öelda mis lindistamistehnikad kasutasid(kitarri lindistamisel ikka, trummid taipab ära et pole real deal :) )?
Kidra on mul Ibanez EXR170 ja võim Line6 SpiderII 15W. Kidra võimendisse ja võimendi recording outist otse arvutisse. Arvutis lindistan Acoustica Mixcratiga. :wink:
kaijo60

Post by kaijo60 »

tra kus mees ikka oskab :shock:
kõik on sinu enda tehtud ja siis avutis kokku pandud? :shock:
Elvis

Post by Elvis »

Sellise geariga saad sellise soundi? :shock:
Või oled erinevate programmidega selle lihtsalt heaks ajanud?
11. jube mõnus sound nagu. :oops:
Ibanez ARC300 -> Roland Micro Cube
Morgoth

Post by Morgoth »

kaijo60 wrote:tra kus mees ikka oskab :shock:
kõik on sinu enda tehtud ja siis avutis kokku pandud? :shock:
Elvis wrote:Sellise geariga saad sellise soundi? :shock:
Või oled erinevate programmidega selle lihtsalt heaks ajanud?
11. jube mõnus sound nagu. :oops:

Jep, kõik enda tehtud. Ja programme kasutan ainult Mixcrafti ja beatcrafti ning lisaks kahel viimasel laulul olen kasutanud midi-saundiga bassi, mis on siis guitar-prost exporditud.

Eks see saund on tulnud lihtsalt pikaajalise proovimise ja kruttimisega. =)
darkcity

Post by darkcity »

Nr. 12 on kõige rohkem "päris" lugu. Huvitav leid see Beatcraft, ainult see taldrikute saund teeb ju lausa liiga kõrvale - jube kõvasti ja terav.
Morgoth

Post by Morgoth »

Kadriii

Post by Kadriii »

Andekas ,
tõesti hea!
Morgoth

Post by Morgoth »

Hei, uus laul. Je!

http://soundclick.com/share?songid=6726715

Ja tänks kõigile kes on kommenteerida viitsinud ja värki. =)
Sander.S

Post by Sander.S »

Ülikõva. Kade olen, võiks endal ka viicimist olla midagi lindistada :)
By the way, see rütminihe 12 alguses oli äärmiselt huvitav, suht raske võib olla seda rütmi meeles pidada või mis....

EDIT: Siin foorumis võib kuskil juba selline küsimus olemas olla, aga kas see recording out'ist otse arvutisse on täiesti turvaline variant?

Ja kuidas sa üldse Mixcrafti sisse Beatcrafti projekte paned?
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2

Counterwise on sigahale
Morgoth

Post by Morgoth »

Sander.S wrote:Ülikõva. Kade olen, võiks endal ka viicimist olla midagi lindistada :)
By the way, see rütminihe 12 alguses oli äärmiselt huvitav, suht raske võib olla seda rütmi meeles pidada või mis....

EDIT: Siin foorumis võib kuskil juba selline küsimus olemas olla, aga kas see recording out'ist otse arvutisse on täiesti turvaline variant?

Ja kuidas sa üldse Mixcrafti sisse Beatcrafti projekte paned?
Mai tea. Miks ta ei peaks turvaline olema? Selleks see ju mõeldud ongi.

Beatcraftis teen kõik rütmid valmis, panen ritta ja siis beatcraft teeb ühe pika helifaili mille ma saan ilusti mixcrafti tõsta.

Hiljuti küll ma olen mõelnud programmide vahetamisele, sest trummisaund on päris jube kohati(eriti kole on blastbeat). Samas aga on neid mugav kasutada kuna nad on nii lihtsad ja loogilised.

Ja selle rütminihke meeles pidamise kohta ma ei oska kommenteerida, mängin lihtsalt tunde järgi.

:wink:
Locked