cooloox wrote:Jah, nii ta oli ENGL-il panime volüümi põhja ja JCM800-l panime volüümi poole peale, siis andis umbes sama tulemuse, mikril tekkis feedback siis, kui mikriga kõlarile liiga lähedale minna aga muidu tulime ikka toime.
Siis oli probleem tolles ENGL'is või tolle kabinetis, sest kahekordset helivaljuse vahet JCMiga ei meelita kuidagi välja. Aga sel juhul võta koju raudselt 15W, muidu läheb proovikaga kontrast liiga suureks.
P.S. Kõrvatroppe ikka kasutate?
Oijah, to engl pidigi olema maitea õlut trükiplaadile aetud ja mida veel, aga kõrvatroppidest niipalju, et kui sa mind teietad siis me kasutame, aga muidu kasutan ainult mina.
Tõenäoliselt ma jäängi 15W juurde, mis siis et ma seda proovikasse ilmselt vedama ei hakkaks, ma mängin kodus ka valjult.
Ei noh, ENGL, Marsu, trummid... annab ju mitmuse kokku? Ega selle helivaljusega muud võimalust kui tropid pole ja see helivaljus on igaühe oma asi, kui saund korras ja sellega teisi ei häirita. Tuld!
voice wrote:Ei noh, ENGL, Marsu, trummid... annab ju mitmuse kokku? Ega selle helivaljusega muud võimalust kui tropid pole ja see helivaljus on igaühe oma asi, kui saund korras ja sellega teisi ei häirita. Tuld!
Jah, tegemist on proovikaga annelinnas, kus on sellised võimalused , viimased proovid enne seda kuradi külmapüha tegime seal, ja tõesti, elu esimesed proovid ma tegin troppideta, aga nüüd on juba nii et proov kestab tavaliselt 2 tundi ja pool proovi saan healjuhul troppideta hakkama, kuigi see on väga halb variant, õnneks mul on kotitäis ühekordseid kõrvatroppe
ise olen blackheart lg kasutanud proovis vanakoolimat metalit tehtud ja rocki põhiliselt .puhast cleani saada väga raske prooviruumi valjuduse juures aga kärin mängib ilusti trummidega ja teiseks võimuks marshallmg 100w combo . tahaks sedavõimu väga lavale vedada aga ei tea kuiadas ta seal olukorras hakkama saaks muidu soovitan kül soojalt.
Njaa, GA-15 on tõesti loom, aga saab ka plokkidega valdavalt hästi läbi. Eriti peale valjuka ja eellambi vahetust Enda omaga olen küll hetkel ainult proovikas ja kodus mänginud, aga nagu voice ütles, on asi suht lõpuni clean, nii et vägagi universaalne. Küll on kodus ka micro cube olemas, mis on harjutamiseks piisavalt hea vahend, enamat pole vajagi, ning mõned korrad on saanud sellega proovigi tehtud, kui trumme pundis pole olnud. Nii et oleneb ikkagi sellest, mis Su vajadused täpselt on ja kui palju Sa ümbritsevaid terroriseerida tahad
skateweb wrote:ise olen blackheart lg kasutanud proovis vanakoolimat metalit tehtud ja rocki põhiliselt .puhast cleani saada väga raske prooviruumi valjuduse juures aga kärin mängib ilusti trummidega ja teiseks võimuks marshallmg 100w combo . tahaks sedavõimu väga lavale vedada aga ei tea kuiadas ta seal olukorras hakkama saaks muidu soovitan kül soojalt.
Soovitage siis ikkagi, mingit väikest lambikat mis saundiks nii kõvasti, et korteris rääkida ei saa, kuid kogu eluruumi ära ei võta ja mis oleks parasjagu soodne
Siis võiks tal olla hea clean ning suhtuda hästi pedaalidesse(also multefektikasse).
VÕIKS olla EL84 lampidega, sest nende vahetamine on kõige lihtsam(lõppvõim).
Harley benton või blackheart, ilmselt ainult need siis, aga kui keegi teab, laske tulla.
No, ütleme nii et kui osta head ja valjukas eraldi(blackheart), siis see 5 vatine elukas tuleb ikka ruumilt suurem kui näiteks mu praegune 12" valjukaga Marshall MG100DFX Combo...
Thomanni järgi on Blackheart 5-watt combo ka 12" valjukaga, aga vist oli Uku see kes rääkis et combol on kuidagi tuhmim saund(väidetavalt).
No kurat, õnneks pole asjaga kiire, kuid mulle käib selle MG saund kui ka ruumikus närvidele..
Ma lähen reedel linna, siis vaatan pillipoodidesse, äkki seal on mingit thomanni-välist kraami
cooloox wrote:
Thomanni järgi on Blackheart 5-watt combo ka 12" valjukaga, aga vist oli Uku see kes rääkis et combol on kuidagi tuhmim saund(väidetavalt).
Tuhmim sound võib olla kõrvades kinni (keegi kuskil kirjutas jne), konkreetselt ühte LG combot olen proovinud ka 4x12 Marshalli cabi taga ja tuleb tunnistada, seal on täitsa korralik 12" Eminence sees.
Koduseks mängimiseks on praegu moes Blackstar 1R. Pigem pea variant, sest combo kõlar on imetilluke. 1W on toas küll ja küll. Mis mõte on võimsal lambivõimul, mida lahti keerata ei saa ja kõk kärinad odavatest analoogpedaalidest tulevad?
cooloox wrote:
Tuhmim sound võib olla kõrvades kinni (keegi kuskil kirjutas jne), konkreetselt ühte LG combot olen proovinud ka 4x12 Marshalli cabi taga ja tuleb tunnistada, seal on täitsa korralik 12" Eminence sees.
Koduseks mängimiseks on praegu moes Blackstar 1R. Pigem pea variant, sest combo kõlar on imetilluke. 1W on toas küll ja küll. Mis mõte on võimsal lambivõimul, mida lahti keerata ei saa ja kõk kärinad odavatest analoogpedaalidest tulevad?
Hmm...
Blackstar-lt vaataks ma kindlasti HT-5 poole, kui tal poleks see lambiga jant, et seda ei saa kuskilt ja seda häälestada on raske ja ma ei kujuta ette mida veel..
Lõppvõimu lamp oli tal vist 12BH7..
Ma mäletan et liivamäe poes oli vist Laney LC15, ma arvan et nädala lõpus lähen proovin.
Vox Nighttrain oleks vist üks parimaid ja üks kompaktsemaid aga no kurat selline hind..