Kitarri projekt (Flying V omade elementidega)
Re: Kitarri projekt (Flying V omade elementidega)
aga kui kalliks teil see mäng läks, see sobiv puit ja transport??
- liivainimene
Otsisin arve välja, 2 kere jagu saarepuud läks 475 kr, mingi autojuht neil tõi paari õlle raha eest Tartusse ära. Lepp on odavam (kunagi sai 270 eest laua, st. 2 keret), aga neil polnud seda tol hetkel sobivas mõõdus laos.
Kuigi kui ühistranspordiga liikumas oled ja nende transpordiga jamada ei taha, siis võid ju käsisae ja suurema spordikoti kaasa võtta ning kohe kohapeal laua keretooriku mõõtudesse saagida - tavaline on nii, et laua lõikad 4ks tükiks ja siis vaatad, kuidas neid kõige paremini keredeks kombineerida.
Lepaga on muidu see jama, et võrreldes saarega kipub tal rohkem looduslikke "erroreid" olema, nagu oksakohad jms praht. Saar on hästi puhta puiduga. Teisest küljest on teda töödelda jälle viletsam, kohati on ta kõva nagu kivi ja lööb piki süüd kilde välja.
Kuigi kui ühistranspordiga liikumas oled ja nende transpordiga jamada ei taha, siis võid ju käsisae ja suurema spordikoti kaasa võtta ning kohe kohapeal laua keretooriku mõõtudesse saagida - tavaline on nii, et laua lõikad 4ks tükiks ja siis vaatad, kuidas neid kõige paremini keredeks kombineerida.
Lepaga on muidu see jama, et võrreldes saarega kipub tal rohkem looduslikke "erroreid" olema, nagu oksakohad jms praht. Saar on hästi puhta puiduga. Teisest küljest on teda töödelda jälle viletsam, kohati on ta kõva nagu kivi ja lööb piki süüd kilde välja.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Mul kursaõde ostis eelmine aasta kooliprojekti korras mahagoni. Umbes mikrolaineahju suurune tükk maksis 400 krooni. Kui õigesti mäletan. Võin järgi küsida kust ta selle ostis.
Edit: Ta ütles mulle ,et ostis Tähetorni hotelli juures olevast puidumüügist. Nime ta ei mäletanud. Lisas veel, et sai soodsamalt kuna ütles end tudeng olevat.
Ta tegi endale veinipudelite hoidja umbes 5 veini pudeli jaoks. See toorik oli igatahes üle 4 cm paks.
Samas kas iga mahagon kõlbab pilliehituseks. Pillifirmad vist ikka kasutavad kindlat liiki mahagoni. Ja väga tähtis oleks ikka oma silmaga näha puitu mida ostad. Elektripillidel vist pole aga puidu süü tihedus nii tähtis kui akustilisel?
Edit: Ta ütles mulle ,et ostis Tähetorni hotelli juures olevast puidumüügist. Nime ta ei mäletanud. Lisas veel, et sai soodsamalt kuna ütles end tudeng olevat.
Ta tegi endale veinipudelite hoidja umbes 5 veini pudeli jaoks. See toorik oli igatahes üle 4 cm paks.
Samas kas iga mahagon kõlbab pilliehituseks. Pillifirmad vist ikka kasutavad kindlat liiki mahagoni. Ja väga tähtis oleks ikka oma silmaga näha puitu mida ostad. Elektripillidel vist pole aga puidu süü tihedus nii tähtis kui akustilisel?
Last edited by koulu on 26 Mar 2009, 20:24, edited 6 times in total.
12.11.2008
23.05.2009
05.09.2009
11.11.2009
28.11.2009
18.12.2009
22.01.2010
23.05.2009
05.09.2009
11.11.2009
28.11.2009
18.12.2009
22.01.2010
- liivainimene
Piisavalt paks ka (4 cm kuskil)? Päris huvitav iseenesest, kus selliseid leidub, võiksid küsida küll.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Kus on Tähetorni hotell??koulu wrote:Mul kursaõde ostis eelmine aasta kooliprojekti korras mahagoni. Umbes mikrolaineahju suurune tükk maksis 400 krooni. Kui õigesti mäletan. Võin järgi küsida kust ta selle ostis.
Mis linnas?
Riistvara:
Ibanez RGR321EX
Randall RX35DM
Zoom G5
Ibanez RGR321EX
Randall RX35DM
Zoom G5
Hi-Gain
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
omme siis sean suuna Tartus erinevatele paikadele, kust võib puitu leida...kolm sihti on juba sihiks seatud, vaatab siis kui kaugele ma omadega jõuan....Eks ma annana teada, kust ja mida mul võimalus leida oli.
E: proovin leida ka neljanda koha üles....
E: proovin leida ka neljanda koha üles....
Njah..täna ei jõudnudki puitu uurima, kuid seeest hakkasin juba kujuga mäsama ja jooniseid tegema. Algne joonis sai valmis, nüüd tuleks seda pisut muuta.
Kohati hakkan mõtlema, et teeksin võibolla natukese muu kujuga isegi. Nüüd tuleb mõelda ja katsetada erinevaid kujusid siiski, et hiljem ei kahetseks. Praegu on digikal akud kah tühjad, ega saa teile joonist näidata. Kui olen joonise lõplikult valmis jõudnud, siis näitan teile kah.
Kohati hakkan mõtlema, et teeksin võibolla natukese muu kujuga isegi. Nüüd tuleb mõelda ja katsetada erinevaid kujusid siiski, et hiljem ei kahetseks. Praegu on digikal akud kah tühjad, ega saa teile joonist näidata. Kui olen joonise lõplikult valmis jõudnud, siis näitan teile kah.
- IbanezuDude
On midagi juhtunud ka? Pilte saanud nt?
Ei ole jõudnud isegi teha, kuid ega keegi pole millestki ilma jäänd, kuna see joonis mis ma tegin, see vajab veel ümbertegemist.
Reedel ostsin kindluse mõttes endale tahvli sinist valatud penoplasti. Kavatsen sellest kitarrimaketti valmis teha, et olla ikka kindel pilli mugavuses, et hiljem puidust jagu saades ei kahetseks. Praegu just lõpetasin joonestamise ja lähiajal hakkan seda välja lõikuma. Digika patareid kah panin laadima, seega on loota ka pilte. Hoianedasiste tegudega kursis.
Okiih, ei pidanud kannatusele vastu ja lõikusin välja...lihvima vast täna ei hakka enam. Nüüd askeldan piltidega pisut...
Nii, mulle see kuju meeldib.
Aga mõned pildid siis, et saate õrna aimu, mis tulema hakkab....

Aga mõned pildid siis, et saate õrna aimu, mis tulema hakkab....