väga õige ... ma mängin puhkpilli orkestris ja olen trompeti taga ... trompeti esimene hääl paneb soolot XD .... ookok viisi , ma olen küll teine hääl aga jah . tuuba on bass .kui nii tohib võrrelda siis:
puhkpilliorkester - basskitarr on tuuba, soolokitarr on trompet/flööt/oboe (oleneb muusikastiilist siis:D)
vabandan kui väga mööda
Kuidas te õppisite ära enda kõige esimese akordidega loo ?
Squier Affinity Strat
BC RICH WARLOCK BK BRONCE II
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
BC RICH WARLOCK BK BRONCE II
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
Isver, ma ei saa aru miks nii paljud ütlevad, et Bedwetters teeb müra ja seda ka, et mitut BW lugu sa üldse TEGELIKULT kuulnud oled ( ma ei mõtle, et sa nüüd praegu peaksid neid youtube´st kuulama)EmM9 wrote:sekundeerides Ylvistele: Müra pole mõtet tabida...plix15 wrote:noh Ylviste, enne olid küll nii kõva mees ja rääkisid taolist juttu, et "Bedwettersil on nii jamad ja nii lihtsad lood ", kui sa tõesti nii arvad, siis palun tabbi mulle mõni nende ingliskeelne lugu ära.
Kas te siis tõesti ei taha mulle sellist rõõmu teha ja kasvõi ÜKS ingliskeelne lugu ära tabida ?
Ja ma rääkisin Ylvistega, mitte sinuga
Last edited by plix15 on 10 Jun 2008, 13:15, edited 1 time in total.
Tsisteerin härra Malakianit:Ylviste wrote:plix15 wrote:tegelt ma ei osanud enne hästi seletada, mida ma täpselt mõtlesin ma pidasin seda silmas et ta ei mängi ainult seda akordi kolme keele peal, mida peabki nii mängima, vaid suhteliselt üle poole loo.
C- duuri mängin jah nii nagu nemad. Tegelikult ma ei oska seda seletada mida mõtlen, nii, et ma parem küsin teie tarkpeade käest uue küsimuse : kas keegi mulle Bedwettersi lugude akorde saaks siia kirjutada ? Olen ise otsinud, aga siin ei ole ja nendelt lehtedelt, mida ma vaadanud olen ka pole. Siin foorumis oli antud nende Reidilaxu akordid, aga tegelt tahaks rohkem neid ingliskeelseid lugusid harjutama hakata
Bedwetters on jama, tähendab, selles mõttes, et nad ei ole just instrumentaalsed virtuoosid, nad mängivad väga lihtsaid lugusid, mis on enamjaolt ülilihtsa ülesehitusega ning ilma soolodeta.
It's not like the 80's, where every song had to have a solo.
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2
Counterwise on sigahale
Counterwise on sigahale
But we love the 80's!Sander.S wrote:Tsisteerin härra Malakianit:Ylviste wrote:plix15 wrote:tegelt ma ei osanud enne hästi seletada, mida ma täpselt mõtlesin ma pidasin seda silmas et ta ei mängi ainult seda akordi kolme keele peal, mida peabki nii mängima, vaid suhteliselt üle poole loo.
C- duuri mängin jah nii nagu nemad. Tegelikult ma ei oska seda seletada mida mõtlen, nii, et ma parem küsin teie tarkpeade käest uue küsimuse : kas keegi mulle Bedwettersi lugude akorde saaks siia kirjutada ? Olen ise otsinud, aga siin ei ole ja nendelt lehtedelt, mida ma vaadanud olen ka pole. Siin foorumis oli antud nende Reidilaxu akordid, aga tegelt tahaks rohkem neid ingliskeelseid lugusid harjutama hakata
Bedwetters on jama, tähendab, selles mõttes, et nad ei ole just instrumentaalsed virtuoosid, nad mängivad väga lihtsaid lugusid, mis on enamjaolt ülilihtsa ülesehitusega ning ilma soolodeta.
It's not like the 80's, where every song had to have a solo.
plix15 wrote:Isver, ma ei saa aru miks nii paljud ütlevad, et Bedwetters teeb müra , peab olema dinosaurus kõrva peale astunud, et nii räägite, eelkõige mu ema ja isa ja seda ka, et mitut BW lugu sa üldse TEGELIKULT kuulnud oled ( ma ei mõtle, et sa nüüd praegu peaksid neid kuulama)EmM9 wrote:sekundeerides Ylvistele: Müra pole mõtet tabida...plix15 wrote:noh Ylviste, enne olid küll nii kõva mees ja rääkisid taolist juttu, et "Bedwettersil on nii jamad ja nii lihtsad lood ", kui sa tõesti nii arvad, siis palun tabbi mulle mõni nende ingliskeelne lugu ära.
Kas te siis tõesti ei taha mulle sellist rõõmu teha ja kasvõi ÜKS ingliskeelne lugu ära tabida ?
Ei tea dinosaurustest midagi. Mulle astus Bedwetters kõrva peale ja üsna valusalt
Tegelikult päris mitut, sealhulgas ka selliseid, mida üldsus (nt sina) veel kuulnud pole...plix15 wrote: Isver, ma ei saa aru miks nii paljud ütlevad, et Bedwetters teeb müra , peab olema dinosaurus kõrva peale astunud, et nii räägite, eelkõige mu ema ja isa ja seda ka, et mitut BW lugu sa üldse TEGELIKULT kuulnud oled ( ma ei mõtle, et sa nüüd praegu peaksid neid kuulama)
Ma võiksin sulle rõõmu teha ja ära tabida, kui see poleks lihtsalt nii tüütu. Pealegi on tabid minu jaoks mõttetud.
Noot oleks teine asi. Ent tänapäeval (loe: bedwettersi aegu) pole inimestel enam elementaarseimat muusikalist
haritust. Ja nii nad kerjavadki tabe... Sad!
Ja tervita oma ema ning isa -- nad on tõesti targad!
- EmM9 -
Kus sina üldse tead milliseid BW laule ma kuulnud olen ja milliseid mitte ? Ja millised need laulud siis on, mida "üldsus" veel kuulnud pole ?
Ma arvan, et mu esimene BW kontsert oli juba siis kui sina Bw-st veel midagi kuulnudki polnud
Tegelikult mulle sobiks noodikirjas ka, ma lihtsalt mõtlesin, et võibolla oleks lihtsam see lugu ära tabida, aga tegelikult ma alustasin ka siiski nootidest.
Kahjuks/õnneks ei hakka ma enda ema ja isa tervitama, pole vaja, et nad saaksid teada ka teiste samalaadsetest arvamustest
Tegelikult Su viimane lause tegi mu päeva päris heaks
Ma arvan, et mu esimene BW kontsert oli juba siis kui sina Bw-st veel midagi kuulnudki polnud
Tegelikult mulle sobiks noodikirjas ka, ma lihtsalt mõtlesin, et võibolla oleks lihtsam see lugu ära tabida, aga tegelikult ma alustasin ka siiski nootidest.
Kahjuks/õnneks ei hakka ma enda ema ja isa tervitama, pole vaja, et nad saaksid teada ka teiste samalaadsetest arvamustest
Tegelikult Su viimane lause tegi mu päeva päris heaks
Last edited by plix15 on 08 Jul 2008, 19:59, edited 1 time in total.
essa lugu mida proovima hakkasin oli master of puppets S6ber 6petas mingi maani ära selle(6iges tempos muidugi mängida ei suutnud. Esimene korralikult ära 6pitud lugu oli Death - Zero Tolerance vist, aga sellist aint akordidest koosnevat lugu polegi ära 6ppind. Need enamasti liiga igavad v6i ei lähe mu muusikamaitsega kokku.