medikad

Erinevate firmade pillid
kolp

Post by kolp »

mul on u viis medikat, kuid kasutan põhiliselt kolme. kaks neist on planeti 1mm-sed ja üks on dunlopi 0,5-ne. planetid meeldivad rohkem, kuna on reljeefse kirjaga ja istuvad tänu sellele hästi sõrmede vahel, kuid samas annab ka libistada ilusti. kunagi proovisin mingeid, millel oli nagu liivapaber külgedel, kuid need jäid väga tuimaks ja puiseks! seega soovitan rohelisi planet waves-e.
tonis_soots

Post by tonis_soots »

Mulle maitsevad medikad ja lähevad katki kah mul(mängides)
Ma mängin hästi pehmete medikatega.
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Bass: enamasti sõrmed, aga vahel ka Dunlop Delrin 500 2mm.

Kitarr: http://faded.havocaos.com/pildikraam/medikas.jpg
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Jonas

Post by Jonas »

tervist:)
palju planet wawes ja dunlopi medikad maksavad ka muidu?
liivainimene

Post by liivainimene »

Eks nad kõik nii 10-15 krooni ole.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
frenzy

Post by frenzy »

Olen mänginud igasuguste medikatega! Aga kõige parem elektrika peal, mis on nüüd ka jäänud püsima on GHS tilga kujuline medikas

Image

Seda on väga mugav käes hoida!
liivainimene

Post by liivainimene »

Aga mina leidsin endale uue lemmiku sügisel Saksamaal muusikapoes medikavalikuga tutvudes - Pickboy Carbon Nylon medikad, mõnusa reljeefse pildiga püsivad ilusti sõrmede vahel ja ei paindu peaaegu üldse.
Ainuke häda, et Eestis pole neid kuskil müügil kohanud, siis pidingi oma varude täiendamiseks Tohmannist 12-paki tellima.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Jonas

Post by Jonas »

aga oskate soovitada, et missise medikaga võiks algajal olla kõige parem mängida.
väikeseks infoks, et kasutaksin seda el kidra peal.
mty
Moderaator

Post by mty »

peaks ka oma medika eelistusi uuendama, ehk nüüd olen tegelt pikemaks ajaks peatunud juba dunlopi big stubbyde 2mm peale. http://www.musicianshop.com/Jim_Dunlop/ ... by_2mm.jpg
selline siis, mõnusalt kumer ja jäik.
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
liivainimene

Post by liivainimene »

Kuskil 1mm paksus on klassika, sa mine poodi ja palu medikaid näha, tavaliselt antakse sulle suur karp ette, kus on palju erinevaid, seal proovi, missugune näpu vahel mõnus tundub ja väga ära ei libise. Kõik on isikliku tunnetuse küsimus.

frenzy

Post by frenzy »

Minu soovitus on algajale ikka pehmem medikas, siis ei kannata kidrakeeled aga jah eks igaüks teab ja tunneb ise ja oleneb muidugi rämedalt stiilist mida soovitakse mängida!
Last edited by frenzy on 12 Feb 2008, 16:44, edited 1 time in total.
mty
Moderaator

Post by mty »

frenzy wrote:Mainu soovitus on algajale ikka pehmem medikas, siis ei kannata kidrakeeled aga jah eks igaüks teab ja tunneb ise ja oleneb muidugi rämedalt stiilist mida soovitakse mängida!
vastupidi, pehmet medikat hakatakse ilmselt kramplikult käes hoidma et medikat paremini kontrollida. kasutades jäigemat on käsi vähem pinges. pealegi kiiremini on samuti lihtsam mängida. aga jah, liivainimese pakutud 1mm kandis võiks alustada.
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
sguitar

Post by sguitar »

mingid GHS'i sellised kolmnurga tüüpi on küll head ja nendega mugav mängida kuid pärast mängimist on sellest paksu punast medikapuru kõik kohad täis . Ta kulub lihtsalt nii ruttu.

http://www.internationalluthiers.com/pi ... 56pick.jpg
Diesel Znake

Post by Diesel Znake »

Kogemustega soovitan jah võtta alguses paksemad medikad. Mina võtsin alguses pehme ja võtangi liiga krampi ka paksemat juba. Endal on 3 medikat, kaks pehmemat sõprade käes ja endal 1 Jim Dunlop USA X-H medikas. Mõnusalt sile ja ei libise käest ära. Kollast värvi läbipaistev.
Puudub.
indy123

Post by indy123 »

no kõik ''eputavad'' oma medikatega siin :D ...mainiks siis oma hetkese medika ära...
http://www.thomann.de/gb/ibanez_paul_gi ... ck_set.htm

kuna tegu siis kuuese pakiga siis on neid mul alles vb. 1 või 2 tervet ...
mulle need ei meeldi sest väga kergelt kuluvad ... ja pole midad teha sest 1 medika pärast ei hakka tellimust tegema ... aga vb. on tegu minu stiiliga . tegelen punk-rocki ja sellisega eks :D .. vb. sellep. kuluvad ka medikad kergelt :D
aga mulle meeldis see medikas mis tanel padari käest san isiklikult :shock: 8) 10. õlledoober lava taga ::P ... aga selle kaotasin ära nüüd :(:(... mingi Dunlop oli ...
http://www.thomann.de/gb/dunlop_plektre ... 426_10.htm
siuke vist aga peal olii kirjas 1.14 aga 1.14 kujuga see polnud :D ... et kui ostan siis selle medika uue XD

( see et ütlesin kõik eputavad ei mõtle ma midagi halvasti :) )
Squier Affinity Strat
BC RICH WARLOCK BK BRONCE II
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
Locked