max tempo?

Kitarri mängutehnika probleemid - legatod, alternate picking, sweep-picking, soojendusharjutused, bendid, flasoletid, tapping, strumming, slap, two-hand tapping, fingerstyle, klassikaline
Thule

Post by Thule »

nonii täna on siis kindel siht ette võetud.

kuna on tuubitud pähe juba palju lugusi, tabe käike siis alustan täna soolode mängimisega, alustan nirvana - smells like teen spirit soolost ja lõpetades mõne metallica soologa :D loodan et õnnestub.

kuna see tuleb juba puhtalt välja :

D C
e:|--------------15----14-----|--------------15----14-----|
B:|-----15--------------------|-----15--------------------|
G:|:-------14-12----14----14-:|:-------14-12----14----14-:|
D:|--12-----------------------|--14-----------------------|
A:|---------------------------|---------------------------|
E:|---------------------------|---------------------------|

G D
e:|--------------15----14-----|--------------15----14-----|
B:|-----15--------------------|-----15--------------------|
G:|:-12----14-12----14----14-:|:-------14-12----14----14-:|
D:|---------------------------|--12-----------------------|
A:|---------------------------|---------------------------|
E:|---------------------------|---------------------------

siis peaks soolo mängimine veidi kergem olema : D
Kert

Post by Kert »

mina kyll sellest tabist aru ei saa... tee korda see.
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
Thule

Post by Thule »

sorry annan lk juba : D

http://www.tabalorium.com/tabs/5755.html

kunagi mäletan kui ma ühel üritusel käisin ja kitarri ei mängind veel siis keegi mängis seda ja ma soovisin et ka mina oskaksin kunagi seda mängida. ;)

dreams come true if you care.

YES I CARE!
leibleib

Post by leibleib »

esimesed 2 soolojuppi õpid küll kiirelt ära. Aga viimasega o mul probleeme ikka selle kiire osaga. Aga püüan sellest siiski jagu saada:D
tyyp1983

Post by tyyp1983 »

tatirull wrote:Ma ei saaks enam rohkem nõustuda.
Terve päeva peale lasid kokku 10 tundi?
Keskmiselt kestab kool 6-8 tundi. Kodused tööd jm toimingid ka 2-3 tundi. See tähendab, et Sa magasid päevas 3 tundi?
Vaata koolis ei käi ma juba väga väga ammu ja kui oled oma aja peremees siis seda aega jagub.10h päevas ei olnud ka iga päev.Päeval ma muidugi ei maga.Kui tõused hommikul ca 8.00 ja lähed magama nii ühe ajal siis kestab päev ca 17h ja jääb ka magamiseks ja kõigeks muuks aega. :)

10 tundi järjest ma tõesti ei suudaks pilli käes hoida aga paari tunni kaupa nii pole see midagi.Eriti kui õpid mõnda lemmik lugu, siis aeg lausa lendab.
Algaja
Thule

Post by Thule »

-------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------
-----8--10-----8-8b--6--5--6--5------------------------------------------------------
--10--------6--------------------8--6--8--8b--6--5*--6--5--6--5--6--5--6h5--5s3-------

Oeh minu esimene soolo siis mille selgeks sain :D 30 mintsa kulus.
Baarmen

Post by Baarmen »

tyyp1983 wrote:
tatirull wrote:Ma ei saaks enam rohkem nõustuda.
Terve päeva peale lasid kokku 10 tundi?
Keskmiselt kestab kool 6-8 tundi. Kodused tööd jm toimingid ka 2-3 tundi. See tähendab, et Sa magasid päevas 3 tundi?
Vaata koolis ei käi ma juba väga väga ammu ja kui oled oma aja peremees siis seda aega jagub.10h päevas ei olnud ka iga päev.Päeval ma muidugi ei maga.Kui tõused hommikul ca 8.00 ja lähed magama nii ühe ajal siis kestab päev ca 17h ja jääb ka magamiseks ja kõigeks muuks aega. :)

10 tundi järjest ma tõesti ei suudaks pilli käes hoida aga paari tunni kaupa nii pole see midagi.Eriti kui õpid mõnda lemmik lugu, siis aeg lausa lendab.
Koolis ei käi enam väga ammu, tööl ka mitte?
tyyp1983

Post by tyyp1983 »

Kirjutasin, et olen oma aja peremees.St. oma ettevõtmine ja kui pidin too aeg 3-4 h arvuti taga tööd tegema oli sellest küllalt.Vahest rohkem vahest vähem.Aga sedasi harjutasin ainult ca 6 kuud.Nüüd on juba sedasi, et kui jääb paar tundi aega siis on hästi.Ja lõppudelõpuks õpin seda ainult enda jaoks ja milleks nii palju pingutada.Aga noh see oli alguse hullustus ja tahe kiiresti kõik ära õppida. :P :P :P
Algaja
k6ll
Site Admin

Post by k6ll »

kle aasta tagasi sain 180 nüüd teen remonti ja käewd valusad, ma arvan et poole aastaga saab vormi siis opeaks teile lindistama ka
tyyp1983

Post by tyyp1983 »

k6ll wrote:kle aasta tagasi sain 180 nüüd teen remonti ja käewd valusad, ma arvan et poole aastaga saab vormi siis opeaks teile lindistama ka
4 lööki 180 tempo?

See küll kõva juba ju :P
Algaja
k6ll
Site Admin

Post by k6ll »

niisama tiri tiri harjutamine ei aita väga hästi parandada seda kromaatilise heliredeli kiirust, hästi aitab näiteks ti-tiri mängimine, mii, et käsi käib kogu aeg üles alla.
PS! mitte nagu kõik mängivad, et esine ti on alla löök ja siis tiri esimene löök ka alla ja teine ylesse, vaid kogu aeg edasi tagasi

v > v > v > v > v > v >
______ ______ ______ ______
I I_I I I_I I I_I I I_I
I I I I I I I I I I I I
* * * * * * * * * * * *

v - medikas all
> - medikas ülesse
Locked