Koledad kitarrid
Re: Koledad kitarrid
Kuna jutt mu maitsele läks... mul ta vist üsna spetsiifiline.
Üldiselt stratid ka koledad minuarust, harva olen midagi ägedat näinud. Enamasti on nad koledad just värvide pärast.
Samas, enda strati jumaldan
Ja veel meeldivad mulle tavalised Gibsoni Explorerid ja V'd, samas iga värv ka neile ei sobi.
Samas, minu eelnevas postitused olevad kitarrid kujude poolest ka absoluutselt ei meeldi.
Edit: uurisin Fenderi kodukat ja tuleb välja, et unustasin alguses lisada sinna nimekirja Mustangi, Jaguari ja Jazzmasteri.
Üldiselt stratid ka koledad minuarust, harva olen midagi ägedat näinud. Enamasti on nad koledad just värvide pärast.
Samas, enda strati jumaldan

Ja veel meeldivad mulle tavalised Gibsoni Explorerid ja V'd, samas iga värv ka neile ei sobi.
Samas, minu eelnevas postitused olevad kitarrid kujude poolest ka absoluutselt ei meeldi.
Edit: uurisin Fenderi kodukat ja tuleb välja, et unustasin alguses lisada sinna nimekirja Mustangi, Jaguari ja Jazzmasteri.
Mulle ei meeldi Jaguarid:

Niih... Explorer kah mulle ei meeldi nagu kõik heavy metal vms kitarrid:

Les Paul häirib kah suht, pmst igal teisel jorsil on see:

Niih... Explorer kah mulle ei meeldi nagu kõik heavy metal vms kitarrid:

Les Paul häirib kah suht, pmst igal teisel jorsil on see:

Kirill wrote: Edit: uurisin Fenderi kodukat ja tuleb välja, et unustasin alguses lisada sinna nimekirja Mustangi, Jaguari ja Jazzmasteri.
Raxxar väga õige. Ülimalt rõve pill.
Viimases postis ka päris korralik V polnud seega saast.
Viimases postis ka päris korralik V polnud seega saast.
Ma ei saa aru, mis on selle mõte, et kui keegi postitab siia pildi mingist pillist, mis enamusele meeldib, siis kõik hakkavad vinguma ja kisama, et see ei ole kole pill. Siin teemas avaldab igaüks oma arvamust ja keegi ei saa teisele öelda, et see pole kole pill, sest ilmselt teab iga inimene ise kõige paremini, mis tema meelest ilus või kole on. Olgu see siis inimese tegelik arvamum, soov oma "erinevust" teistele näidata või teisi vihastada, on ikkagi mõttetu vastu vaielda.
FIGHT THE SYSTEM!
see v on kyll sigalahe ju... 

-
Alati on ju võimalus maantee ääres teele viskuda.Kirill wrote:ühed rõvedaimad pillid läbi aegade:
ah perse, neid liiga palju ikka olemas
Squier Classic Vibe Tele 50's
Vox Tonelab LE
HB GA5
Vox Tonelab LE
HB GA5
Ma vist pean hoopis teele viskuma, sest tuleb välja, et pooled mu pillidest on läbi aegade rõvedaimate pillide edetabeli tipus.tonis_soots wrote:Alati on ju võimalus maantee ääres teele viskuda.Kirill wrote:ühed rõvedaimad pillid läbi aegade:
ah perse, neid liiga palju ikka olemas

Keep rockin
ma selle gibson sg saaks ma oleks elu lõpuni vait:)
Kui ma selle SG saaks siis ma teeks sellist kisa ja kära selle kitarriga et jubeee.ripplihas wrote:ma selle gibson sg saaks ma oleks elu lõpuni vait:)
Tegelt vahetaks selle SG mõne teistsuguse vastu. Sg pole päris minu pärusmaa.
Hi-Gain
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Tal on õigus, es-335 näeks cherrys palju parem välja 
+ mulle nagu eriti ei meeldi selle sg juures selline heledapoolsem sõrmlaud. Võiks tumedam olla.
Aga muidu väga tibens-tobens pillid, saaks nendest ühe, oleks häppi(ja vahetaks lefty vastu xD )

+ mulle nagu eriti ei meeldi selle sg juures selline heledapoolsem sõrmlaud. Võiks tumedam olla.
Aga muidu väga tibens-tobens pillid, saaks nendest ühe, oleks häppi(ja vahetaks lefty vastu xD )
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
See pole 335, vaid 330.ErkoP wrote:Tal on õigus, es-335 näeks cherrys palju parem välja
Keep rockin