Üldiselt Edition Blue'del on päris hea cleankanal, overdraiv pole just kõige parem.
Efektiprose lisamine ei aita sul paremini üle trummide mängida.
Samas, kui tahad nagunii prose vahele panna ja trummidest vabalt üle kosta, siis võid sellest DFX mudelist loobuda ja 10 eurot kallima 60-R'i osta:
http://www.thomann.de/de/hugheskettner_ ... ncombo.htm
Sellel pole sisseehitatud efekte, aga prosega pole nagunii vahet. Selle 60-R'iga olen vabalt mänginud keskmisele saalile laivi koos trummidega nii, et volüüm oli kuskil poole peal.
võim
- liivainimene
kas multiefektikaga otse PAsse poleks parem torgata, kui tal valjukamodelleerimine on ka juba sees?
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
- liivainimene
Täpselt sama teema: need valjukamodelleerijad lihtsalt ei suuda teha ikka õiget valjukasoundivoid wrote:...need modelleerimisvõimud lihtsalt ei suuda teha lampvõimu overdrive-saundi tundliku kõrvaga inimese jaoks heal tasemel järgi...

Tegelikult, igal pool pole ju PA'd, näiteks kodus harjutamiseks.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
- RockaRolla
http://www.thomann.de/de/hugheskettner_ ... ncombo.htm
vot seda ma vaatasin ise ka korra ... sest meil koolis on see , ma ei tea kas just sama , aga sama firma oma ja väga hästi mängib üle ja kvaliteet on ka suht hea
...
vot seda ma vaatasin ise ka korra ... sest meil koolis on see , ma ei tea kas just sama , aga sama firma oma ja väga hästi mängib üle ja kvaliteet on ka suht hea

Squier Affinity Strat
BC RICH WARLOCK BK BRONCE II
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
BC RICH WARLOCK BK BRONCE II
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60