vanished vikings

seldon

Post by seldon »

Kitarr jäi nüüd väga vaikseks.
Please excuse Jimmy for being. It wasn't his fault.
rait000

Post by rait000 »

oodake stuudiosalvestusi siis saate võrrelda seda bändi sellega mis me laivis mängisime..
Janarm

Post by Janarm »

Ootame ootame :)
interpol

Post by interpol »

ma lugesin kõigepealt kommentaarid läbi ja alles siis kuulasin lugu. sorry, aga asi on ikka haledalt algeline ja trummar pani üks kuni mitu korda ikka jubedalt pange. aga selles mõttes oli hea lugu, et sai naerda jälle kõvasti. edu edaspidiseks.
aidake mind rooli, ma sõidan ise!

make a pile and call it my life
cobra_vello

Post by cobra_vello »

kui sa sellise asja üle naerad, selle asemel et julgustada/õpetada, siis pole sul küll ikka munni püksis ollagi :D
wahur

Post by wahur »

Ühinen cobraga. Kunst on kunst, ja kellelgi meist pole õigust öelda, et sellega ei tohiks tegeleda. Ärgem muutugem labaseks mingite ilastavate mürki pritsivate kommentaaridega. Eksole?
One dog barks at something, the rest bark at him.
interpol

Post by interpol »

cobra_vello wrote:kui sa sellise asja üle naerad, selle asemel et julgustada/õpetada, siis pole sul küll ikka munni püksis ollagi :D
millal lasteaia lõpupidu on?

wahurile niipalju, et kunst on tõesti kunst. sitajunn purgis on ka kunst mõne arvates. oma arust ei ole keelanud seda kellelgi teha. just enne selle loo kuulamist lasi väikevend mulle oma lemmikbände, mis ka sinna samma patta lähevad ja lihtsalt see kontrast oli selline, et me hirnusime kõht kõveras noh. ma ei saa ikka sellest aru, miks panevad bändid oma mingeid esimesi väga halva kvaliteediga asju üles teistele kuulamiseks. mul on ka oma esimesed lindistused ca 1998 aastast kasseti peal olemas, aga ma ei hakka neid ju teistega jagama, sest olgen endaga aus, need on ikka eriti sitad. ja tüübid, kes kriitikat ei talu, ei tohi muusikaga üldse tegeleda. nii ei saa ju midagi üldse teha, sest on loogiline,et ei tule ainult häid kommentaare.

cobra_vello

Post by cobra_vello »

oluline pole see, kas kommentaarid on head või halvad, oluline on see, kas nad on objektiivsed või mitte. ja teiste maha tegemine lihtsalt oma olematu munni virtuaalse pikendamise eesmärgil pole ju kusagilt otsast objektiivne.
pealegi, vägagi mõttekas on neid esimese otsa lindistusi üles lasta. nemad lasid esimese, objektiivselt öeldes üsna niru versiooni üles, ja normaalsed, vaimselt tasakaalukad inimesed andsid nõu, mida ja kuidas parandada. teine versioon tuli juba tükk maad parem. nüüd lähevad poisid stuudiosse lindistama, arvatavasti saame varsti kuulda veelgi paremat lindistust. kogenumate nõuanded aitavad algajatel areneda, mis selles halba on?
interpol

Post by interpol »

tundub, et vaid sul on oma riistaga probleeme siin

rait000

Post by rait000 »

http://www.zone.ee/rait000/ üks lugu veel siis meie loomingust..natuke teisest stiilist küll aga..rohkem moshimise lugu..kvaliteet on halb..laulja ei saanud korralikult laulda kuna ta ennast ise ei kuulnud kui laulis niiet mõned vead tulevad ette..:D lugu3 siis kuulake
leibleib

Post by leibleib »

vb aint mu kõrvadele tundus palm mute imelikult aga jah, ma ei tea, moshimiseks just ei lähe, keep going! Proovige edasi teha
rait000

Post by rait000 »

borderrockil käis päris kõva mosh selle loo ajal..:D
elektri

Post by elektri »

krt ma pean interpoliga ühinema veidi. see viimane nüüd eriti on ikka nii sita kvaliteediga, et ei taha lihtsalt kuulata...

aga nii palju sai aru, et see vahepealne laulu "eeheh.." koht on ilgelt nõme minu arust.
samas kõik see muu rögina värk on ka minu jaoks jälk, aga no eks maitse asi.
ja kas ma lihtsalt ei saand aru või selles loos ei olegi teist kitarri?
Ärge tulistage pianisti, ta teeb kõik, mis suudab.
rait000

Post by rait000 »

seee lugu oli jh ühe kitarriga
jyrtoxxl

Post by jyrtoxxl »

Muusika kohta ei oska midagi öelda kuni mingit korralikku lindistust ei ole.

Mõnda võibolla ei häiri aga mind küll, kui muusika on selline karmim, eriti vokaal, ja siis bändi pilte vaadates oleks tegu nagu mingi Bedwettersi või muu emo bändiga, aga see vast muusika tegemist ei sega.
Locked