vanished vikings
-
millal lasteaia lõpupidu on?cobra_vello wrote:kui sa sellise asja üle naerad, selle asemel et julgustada/õpetada, siis pole sul küll ikka munni püksis ollagi
wahurile niipalju, et kunst on tõesti kunst. sitajunn purgis on ka kunst mõne arvates. oma arust ei ole keelanud seda kellelgi teha. just enne selle loo kuulamist lasi väikevend mulle oma lemmikbände, mis ka sinna samma patta lähevad ja lihtsalt see kontrast oli selline, et me hirnusime kõht kõveras noh. ma ei saa ikka sellest aru, miks panevad bändid oma mingeid esimesi väga halva kvaliteediga asju üles teistele kuulamiseks. mul on ka oma esimesed lindistused ca 1998 aastast kasseti peal olemas, aga ma ei hakka neid ju teistega jagama, sest olgen endaga aus, need on ikka eriti sitad. ja tüübid, kes kriitikat ei talu, ei tohi muusikaga üldse tegeleda. nii ei saa ju midagi üldse teha, sest on loogiline,et ei tule ainult häid kommentaare.
-
oluline pole see, kas kommentaarid on head või halvad, oluline on see, kas nad on objektiivsed või mitte. ja teiste maha tegemine lihtsalt oma olematu munni virtuaalse pikendamise eesmärgil pole ju kusagilt otsast objektiivne.
pealegi, vägagi mõttekas on neid esimese otsa lindistusi üles lasta. nemad lasid esimese, objektiivselt öeldes üsna niru versiooni üles, ja normaalsed, vaimselt tasakaalukad inimesed andsid nõu, mida ja kuidas parandada. teine versioon tuli juba tükk maad parem. nüüd lähevad poisid stuudiosse lindistama, arvatavasti saame varsti kuulda veelgi paremat lindistust. kogenumate nõuanded aitavad algajatel areneda, mis selles halba on?
pealegi, vägagi mõttekas on neid esimese otsa lindistusi üles lasta. nemad lasid esimese, objektiivselt öeldes üsna niru versiooni üles, ja normaalsed, vaimselt tasakaalukad inimesed andsid nõu, mida ja kuidas parandada. teine versioon tuli juba tükk maad parem. nüüd lähevad poisid stuudiosse lindistama, arvatavasti saame varsti kuulda veelgi paremat lindistust. kogenumate nõuanded aitavad algajatel areneda, mis selles halba on?
http://www.zone.ee/rait000/ üks lugu veel siis meie loomingust..natuke teisest stiilist küll aga..rohkem moshimise lugu..kvaliteet on halb..laulja ei saanud korralikult laulda kuna ta ennast ise ei kuulnud kui laulis niiet mõned vead tulevad ette..
lugu3 siis kuulake

krt ma pean interpoliga ühinema veidi. see viimane nüüd eriti on ikka nii sita kvaliteediga, et ei taha lihtsalt kuulata...
aga nii palju sai aru, et see vahepealne laulu "eeheh.." koht on ilgelt nõme minu arust.
samas kõik see muu rögina värk on ka minu jaoks jälk, aga no eks maitse asi.
ja kas ma lihtsalt ei saand aru või selles loos ei olegi teist kitarri?
aga nii palju sai aru, et see vahepealne laulu "eeheh.." koht on ilgelt nõme minu arust.
samas kõik see muu rögina värk on ka minu jaoks jälk, aga no eks maitse asi.
ja kas ma lihtsalt ei saand aru või selles loos ei olegi teist kitarri?
Ärge tulistage pianisti, ta teeb kõik, mis suudab.