Faded 7 punkti.
Suht hästi kõlas. Midagi oleks nagu ikkagi puudu olnud, aga hetkel ei oska ütlelda mis see on kolp 5 punkti.
Suhteliselt hea, aga veidi igav hakkas kuulates seda. Vahepeal läks suht heaks asi isegi ( 00:50 ) aga siiski arvan, et Faded oli natukene paremini sellega toime tulnud gitara 3 punkti.
Hea, et kiiruga midagi tegid, sest kahte inimest on suhteliselt raske hinnata. Noh sinu üllituse kohta niipalju, et veidi lahjaks jäi see ja noote panid ka kõvasti mööda, aga noh, edu järgmisel soolofestil.
Faded 7p - veidi katkendlik(oleks võinud voolavam olla kohati), lõpupoole juba parem(gary moorelik) kuid mingi bendimine häiris. aga muidu kuulatav.
Gitara 5p - sul oli vist vähe aega . Päris palju nootide otsimist ja ka rütmist välja minekuid, kuid sinu akustilise saund oli mõnusam sellele taustale.
kolp wrote:Gitara - sul oli vist vähe aega . Päris palju nootide otsimist ja ka rütmist välja minekuid, kuid sinu akustilise saund oli mõnusam sellele taustale.
Loodan, et soolofest päris välja ei sure!
Ajaga vast oleksin hakkama saand. Tösisem probleem minu jaoks oli selle loo helistik, ma ei ole eriti harjund # ja b helistikes mängima, siit ka nootide otsimine. Ühe variandi sellest loost mängisin isegi nii sisse, et langetasin tausta körgust poole tooni vörra ja pärast töstsin valmis loo jälle öigesse helistikku tagasi, aga seda ma ei tahtnud hindamiseks välja panna. Siit järeldus, tuleb rohkem igasugustes helistikes harjutada.
Mis puutub soolofesti tulevikku, siis arvan, et peaksime pärast hindamise löppu asja arutama ja midagi muutma, et asi laiematele hulkadele atraktiivsem oleks.
Fadedil on natukene parem sound, kuid kolba oma meeldi rohkem. Kuidagi ühtlasem ja paremini kuulatav. Faded minu meelest mängis liiga palju noote üksteise kukile, jäi nagu veidi häirima või nii. MUl alati õpetaja räägib, et less notes is better Muidu aga head mõlemad. Gitaral see akustiline meeldis neh.
fleik wrote:Fadedil on natukene parem sound, kuid kolba oma meeldi rohkem. Kuidagi ühtlasem ja paremini kuulatav. Faded minu meelest mängis liiga palju noote üksteise kukile, jäi nagu veidi häirima või nii. MUl alati õpetaja räägib, et less notes is better Muidu aga head mõlemad. Gitaral see akustiline meeldis neh.
gitara - nootide otsimist on jah palju, nagu kolp ütles, ja paar valet nooti jäi ka kõrva. Ma ei tea, kuidas sa täpselt oma soolosid teed, ehk kui suur osa sellest on otse improviseeritud, aga ehk oleks abiks asja mitu korda läbi mängimine. Siis tekiks mingi kindel teema ehk, mida saaks arendada. Mulle endale vähemalt meeldib, kui soolos on olemas midagi meloodiasarnast, mis taustaga kokku läheb.
Teine asi, mis veidi häiris, oli see, et soolost jäi vähe katkendlik mulje - oli jagatud ilusti neljaks osaks, igal osal paus vahel, aga omavahel ei tundunud need osad seotud olevat.
kolp - algusepoole soundis häiris natuke see kerge plärin, aga hiljem oli OK. Esimeses pooles oli ka kerget rabedust tunda, justkui tahaks kangesti mingi kiirema käigu sinna ludistada, aga vägisi katsub sõrmi tagasi hoida. Sellest tuli ka natuke ebapuhtaid noote. Teisest poolest läks asi palju huvitavamaks ja meloodilisemaks, seda lõputeemat oleks tahtnud veelgi kuulata.
kolp - 7p
gitara - 5p
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
1. Lubada osalejatel mängida soovi korral lugu täispikkuses, kusjuures tausta valija vöiks siiski esitada normaalpikkuses lugusid so 2.30-3 min
2. Moodustada hindamiseks lisaks osalajatele ja pealtvaatajatele asjatundjatest žürii, mis oleks vöimeline juhtima tähelepanu konkreetsetele tehnilistele, mängutehnilistele, stiili- ja muudele vigadele. Asja möte on selles, et lugude esitajatel peaks olema vöimalus soolofestist öppida.
3. Lugude valikul arvestada sellega, et need sobiksid mängimiseks erinevate kitarridega - teraskeeltega akustiline, nailonkeeltega akustiline ja elektrikitarr.
gitara wrote:Minu ettepanekud edaspidiseks
3. Lugude valikul arvestada sellega, et need sobiksid mängimiseks erinevate kitarridega - teraskeeltega akustiline, nailonkeeltega akustiline ja elektrikitarr.