leibleib wrote:kui kaua läks aega et te suutsite kiireid soolosi teha juba ja ma ei mõtle seda huupi pläristamist vaid nii nagu peab??
nagu mingi loo kiire soolo, kui kaua te umbes harjutasite?
ma olen juba lootuse kaodand et kunagi selle ära õpin. aga poole aastaga seda vist ära ei õpi juba.
Poole aastaga õpib ära üsna palju olenevalt muidugi kuidas harjutada.Ma panin 6 kuud kõvasti rõhku. Mängisin, harjutasin päevas ikka üsna kaua tihti kuni 10h(päeva kohta, mitte järjest) ja nüüd olen aja maha võtnud ja liigun rahulikult edasi.Nii ca 2-5 tundi päevas ja seda on küll.Muidugi tuleb ka päevi kus ei puudutagi pilli kuna pole lihtsalt aega aga kui jälle kätte võtan tundub nagu tuleks mäng veel paremini.
Ma ei saaks enam rohkem nõustuda.
Terve päeva peale lasid kokku 10 tundi?
Keskmiselt kestab kool 6-8 tundi. Kodused tööd jm toimingid ka 2-3 tundi. See tähendab, et Sa magasid päevas 3 tundi?
Thule wrote:aga mingi algajate soolot on olemas ?
mis oleks lahe ja oleks harjutatav, et nagu harjutan harjutan ja pärast mängin juba kiiresti ja ilma vigadeta.
Hea algajate soolo on RHCP - californication-i soolo. Seuke mõnus aeglane ja kerge mängida
puhkepäevadel on kitarr mul ikka mõnusalt 7-8tundi käes(kokku) täna näiteks alustasin kella 9 paiku ja mängin arvutitaga ka edasi. no rohkem teen sõrmede harjutusi aga seda just selle eesmärgiga et kiiremini paremaks. tööpäeviti peale kooli kohe kuni magamaminekuni tinistan ja kodused tööd saab alati kellegi pealt maha teha.