Ega hind siis kvaliteeti kohe paika ei paneRoki wrote:Mmmm, kallim on muidugi tavaliselt parem, aga enne tasuks neid kellegi juures või kuskil poes järgi proovida.
millist plokki soovitaksite?
- liivainimene
Ärge nüüd kohe erutuge, ega see metalzoon ka nüüd mingi imeriist ei ole, mis kohe metallica või kelle iganes soundi annab.
Arvestage, et need helinäidised on seal kurat teab kui kallite pillide ja võimudega sisse mängitud pluss mingi silumine raudselt peal. Ise ei pruugi te oma varustusega sellist häält mitte saada. Saab öelda ainult ühte, et minge proovige enne ostmist kusagil. IS müüb ju bossi junne, sealt tasukski vast otsida.
Arvestage, et need helinäidised on seal kurat teab kui kallite pillide ja võimudega sisse mängitud pluss mingi silumine raudselt peal. Ise ei pruugi te oma varustusega sellist häält mitte saada. Saab öelda ainult ühte, et minge proovige enne ostmist kusagil. IS müüb ju bossi junne, sealt tasukski vast otsida.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
- Mfantasies
liivainimene wrote:Ärge nüüd kohe erutuge, ega see metalzoon ka nüüd mingi imeriist ei ole, mis kohe metallica või kelle iganes soundi annab.
ah et siis BOSS on tegija plokk jah... et seda digitechi ei tasuks siis ültsegi mitte vaadata või nii?
- liivainimene
Seda ei oskaks ma ka kõige parema tahtmise juures oma postist välja lugedaMfantasies wrote: ah et siis BOSS on tegija plokk jah... et seda digitechi ei tasuks siis ültsegi mitte vaadata või nii?
Point oli pigem selles, et mul hakkas hirm, kuidas keegi siin ütles "metalzoon!" ja siis kõik hakkasid korraga neid tahtma jubedalt. Need helinäidised on tavaliselt paremad kui asi ise tegelikus elus, sest seal toetab seda plokki arvatvasti veel suur hunnik kallist tehnikat. Nagu mingi ajupesu oleks üle käinud, ütle mida tahad, ikka on vastus midagi nagu "ot a kust seda bossi siis ikka saaks"
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
- Mfantasies
liivainimene wrote:Seda ei oskaks ma ka kõige parema tahtmise juures oma postist välja lugedaMfantasies wrote: ah et siis BOSS on tegija plokk jah... et seda digitechi ei tasuks siis ültsegi mitte vaadata või nii?![]()
Point oli pigem selles, et mul hakkas hirm, kuidas keegi siin ütles "metalzoon!" ja siis kõik hakkasid korraga neid tahtma jubedalt. Need helinäidised on tavaliselt paremad kui asi ise tegelikus elus, sest seal toetab seda plokki arvatvasti veel suur hunnik kallist tehnikat. Nagu mingi ajupesu oleks üle käinud, ütle mida tahad, ikka on vastus midagi nagu "ot a kust seda bossi siis ikka saaks"
aga millist muud plokki soovitaksite peale BOSSi omade?
- Frusciante
Andre wrote:Digitech on sellistele müüdud kes ei raatsi või ei ole raha kallima jaoks panna ...
aga kust sa tegelt tead oled proovinud?? ega iga firma on tegelt hea (vb mitte iga) aga noh nagu mõni harley benton võib olla parem kui mingi Vintage või Ibanez (väga kaheldav) aga noh ostab mis ostab .. tegelt see digitech grunge on kah nagu norm mingile odavale pillile sobib
- Mfantasies
ma mõtlen osta seda grungetGert wrote:Andre wrote:Digitech on sellistele müüdud kes ei raatsi või ei ole raha kallima jaoks panna ...
aga kust sa tegelt tead oled proovinud?? ega iga firma on tegelt hea (vb mitte iga) aga noh nagu mõni harley benton võib olla parem kui mingi Vintage või Ibanez (väga kaheldav) aga noh ostab mis ostab .. tegelt see digitech grunge on kah nagu norm mingile odavale pillile sobib![]()
- Frusciante
- liivainimene
- Mfantasies
- liivainimene
Kurat küll, seda ma mõtlesingi ajupesu all, ütle ükskõik mida, kohe tuleb vastu "aga BOSS?!?!" Ma ütlesin, et õigel hevimehel peab olema vene toodang, aga kes seda ütles, et õigel hevimehel boss peab olema?:roll:
Jutt käis Big Muffist. Seda toodeti nii USA's kui ka Venemaal ja vene omad on tsiba rohkem hinnas, arvavasti küll ainult lahedusfaktori tõttu, sest neid toodab Venemaal Electro Harmonixi tütarfirma. Pealegi, ma ei teagi, kas õiget vana Muffi enam toodetaksegi, see PI on mingi reissue asi.
Jutt käis Big Muffist. Seda toodeti nii USA's kui ka Venemaal ja vene omad on tsiba rohkem hinnas, arvavasti küll ainult lahedusfaktori tõttu, sest neid toodab Venemaal Electro Harmonixi tütarfirma. Pealegi, ma ei teagi, kas õiget vana Muffi enam toodetaksegi, see PI on mingi reissue asi.
- Frusciante
- Mfantasies