SooloFest 2006 Mai

gitara

Post by gitara »

Seekord on üsna raske hinnata. Taimo, Wahur ja Priit kölavad üsna ühtmoodi, nii et pidin järjestuse selgitamiseks kulli-kirja viskama. Kolp oli huvitav nagu alati, aga seekord kriipis midagi tema mängus väga tugevalt mu körva. Kuna olen muusikaliselt harimata, siis ei oska lähemalt seletada, mis see olla vöis. Kert mängis hästi, aga valitud saund ei vastand minu maitsele.

Taimo 7
Wahur 5
Priit 3
Kert 2
Kolp 1
Faramir

Post by Faramir »

Kolp pani helistikust mööda. Või, noh, juhuslik märk ei sobinud, sekund kraapis kaua kõrva. Ja rütm longap. Nii arvan mina. :). Aga midagi ikka oli ka.

wahuril on mõnus, rütm täpne ja puha. Hästi mängitud.

Kerdi oma on kuni esimese minutini mõnus, siis läheb selliseks kas liialt kangitamiseks või bendimiseks, aga noh ei ole enam nii mõnus....

Taimo - täpne, hoogne, kõik on seal, kus ta olema peakski. Rütm minu olematu rütmitunde järgi olemas, puhtalt ja soolo ise hea.

Priidu oma on hoogne, kuid liialt sellist väänamist. Ja kisub nati monotoonseks. Ning on veidi hõre, nagu eelpool mainitud.

Tähendab, et keegi ei haavuks, proovisin olla kriitiline.

Punkte annaks vast nii:

Taimo - 7
wahur - 5
Kert - 3
triipriit - 2
kolp - 1
kolp

Post by kolp »

noh:
Wahur oli parim (oli midagi kuulata)
Taimo ja Priit teevad midagi sama osavat, kui näiteks tuberkuloitedi või vennaskonna kidramehed. ütleks veel, et nende järgi võiks taustabänd mängida, mitte nemad taustabändi järgi. Minu jaoks äärmiselt igav. Umbes nagu "rong see sõitis tsuhh tsuhh tsuhh"
Kert üritas miskit vähe huvitavamat. mis siis, et mööda aga huvitavalt mööda. Kusjuures sellele taustale mingi konkreetsus ei lisakski midagi.

Wahur 7
Kert 5
Taimo 3
Priit 2+1(see minu oma)

Aga tase tõuseb! Möllame edasi!
d4v3

Post by d4v3 »

Wahur 7p
Taimo 5p
Priit 3p
Kert 2p
Kolp 1p

Tegelikult iseenesest polnud kellelgi halb soolo aga peab kuidagi rivistama neid.
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Kert 7p
Taimo 5p
Wahur 3p
Priit 2p
Kolp 1p
Kert

Post by Kert »

Wahur 7p.
triipriit 5p.
taimo 3p.
kolp 2p.
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
wahur

Post by wahur »

Taimo-ilus, hea, korralik, nauditav ja ilma suuremate apsakateta.
Kolp- ära bendi häälest välja. Muidu mõnus bluesilik ja lõpp on hea.
Kert- helistik on vale natuke jh. Mõned noodid on õiged, mõned lähevad välja.
Triipriit- sound on natuke liiga "laialivalguv" Fraasid see-eest hästi paigas ja sobivalt lõpetatud.

Taimo- 7
Triipriit- 5
Kolp- 3
Kert- 2
One dog barks at something, the rest bark at him.
Gert

Post by Gert »

Kert - soolos oli natuke ebasobivaid noote minu meelest ja venitused kah mulle ei meeldinud.

wahur - soolos oli kõik mis peab õiges soolos olema ja see kõik oli väga hästi serveeritud, kuigi noodi lõpud kippusid vahepeal ära kaduma ei muutnud need selle soolo täiuslikkust.

Priit - heli oli mahe ja mõnus,soolos oli ka väga häid käike mis läksid täpselt kümnesse, aga soolos oli sammuti ka liiga palju vahesid kuhu oleks saanud pista paar nooti mis oleks selle soolo paremaks teinud.

taimo - soolo arenes edasi ja samas ka kitarr oleks nagu rääkinud, aga paar nooti ei kõlanud puhtalt ja viimane venitus läks vist natuke üle, aga soolo oli muidu super.

kolp - algus venis natuke liiga pikalt ja minu meelest siia loosse wah ei sobi, plus veel noodid ei kõland puhtalt ja kiired käigud olid liiga vaiksed. minu kõrvale kahjuks selline soolo ei istu.

wahur - 7p
taimo - 5p
Priit - 3p
Kert - 2p
kolp - 1p
Schecter S-1 STC ->Line 6 POD X3 Live ->Hughes & Kettner Edition Blue 30R
Image
triipriit

Post by triipriit »

Kert - sound mulle väga ei meeldinud. skaala/nootide valik samuti mitte ning minu arust jäid liialt toppama samade nootide peale. samas olid sa tremolot hästi kasutanud. natuke kindlust juurde!

wahur - tohutult hea soolo, nagu Sul alati. teema käib koguaeg ja soolo areneb ning tehnikale pole absoluutselt midagi ette heita. mõnus mänguline soolo. täpselt selline, milliseid mina tahaks teha :)

taimo - mõned käigud tuletasid väga mulle oma soolot meelde :). noodid igati paigas, tehniliselt korras, kuid võiks rohkem gruuvida.

kolp - kohati jäid loost maha, suures osas ei kõlanud taustaga kokku, kuid lõpu poole läks paremaks. aga pole midagi väga halba öelda. lihtsalt kõvasti lihvi oleks vajanud veel ja rohkem konkreetsust. ning alati ei ole tähtis superkiire tinistamine vaid pigem et et oleks mõnus gruuv sees ja sobivas helistikus mängitud. iseenesest olid mõned käigud päris huvitavad.

Wahur - 7p
Taimo - 5p
Kert - 3p
Kolp - 2p
Image
Vintage Les Paul V100BB -> Boss GT-6
kolp

Post by kolp »

vaadake, mina ei viitsi lihvida. mul tuleb miskit jama niiöelda varrukast. mängin u 20 minti ja siis valin kõige viisakama välja.
gitara

Post by gitara »

kolp wrote:vaadake, mina ei viitsi lihvida. mul tuleb miskit jama niiöelda varrukast. mängin u 20 minti ja siis valin kõige viisakama välja.
Tuleb väga tuttav ette, sellepärast mulle vist sinu lood meeldivadki. Soovitan siiski rohkem harjutada, muidu jäädki siukseks niisama ludistajaks, kes kunagi avastab, et polegi korralikult pillimängu ära öppind. Niisama vöib ju muidugi ka tinistada, kui see aitab elu löbusamaks muuta ja päeva jooksul tekkind pingeid maandada ja kui avaliku esinemise plaane pole.
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Kert - heli oli kuidagi kume. Samuti lahenesid väga paljud kohad järjest ühte nooti, eriti lõpupoole, ja oli ka üksikuid möödamängitud noote. Samas dünaamiliselt oli soolo üsna hea ja käis taustaga kaasa.

kolp - algus oli mõnud, aga edasi läks liiga kaootiliseks minu arust. Meloodilises mõttes ei olnudki midagi väga mööda, aga rütm tundus kohati selline, nagu sa poleks tausta kuulanudki. Keskkohas oli jällegi päris mitu huvitavat käiku.

Taimo - hästi ja puhtalt mängitud, mõnus kuulata. Samas oleks võinud soolo ehk rohkem varieeruda, dünaamilises mõttes.

triipriit - sound oli nagu Kerdilgi natuke imelik. Ehk sai efektidega natuke üle pingutatud. Soolo oli paigas, midagi kõrva ei kriipinud, samas midagi konkreetset nagu kõrva ei jäänud ka.

wahur - sound oli hea ja loo dünaamika oli ka kõige paremini ära tabatud. Gruuv oli olemas ja tehnilise viperusi ka kõrva ei jäänud.

wahur - 7p
Taimo - 5p
triipriit - 3p
Kert - 2p
kolp - 1p
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Nii, võtan siis asja kokku. Punktid on järgmised:

1. wahur (67p)
2. Taimo (59p)
3. triipriit (36p)
4. Kert (32p)
5. kolp (17p)

Osalejaid oli seekord vähem, aga võitlus esikoha pärast seda tasavägisem. Siiski oli rahva arvates wahuri soolo parim. Soovin õnne!
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Kas juunikuus jääb asi ära siis?
ddes3
Moderaator

Post by ddes3 »

Wahur peaks tausta valima. Võiks ju toimuda...
Locked