epiphone

Erinevate firmade pillid
Locked
EmM9

Post by EmM9 »

voicec wrote:EPIPHONE LP STD EB. Kellegil on kogemusi? Mis head ja mis halba pillil.?
Hea - see on LP
Halb - see pole Gibson
- EmM9 -
voicec

Post by voicec »

Nojah kuna päris gibsoni raha eiole :roll: siis peab epiphonega leppima.
My guitar wants to kill your mama!
RockaRolla

Post by RockaRolla »

Kui Epidele kuskil 4-5 tonni sisse panna siis saab Gibsoni.
Throw the Jew Down the Well
voicec

Post by voicec »

On kellegil äkki kogemusi VintageLP ümberehitamisega? Et mis tulemuse teoreetiliselt sealt võiks välja võluda?
RockaRolla

Post by RockaRolla »

voicec wrote:On kellegil äkki kogemusi VintageLP ümberehitamisega? Et mis tulemuse teoreetiliselt sealt võiks välja võluda?
Mis seos on Vintagel ja Epiphionel?
d4v3

Post by d4v3 »

Võibolla ta tahtis seda kuulda, et Vintagele veel 3-4 tuhat sisse panna ja saab Epiphone : D
RockaRolla

Post by RockaRolla »

d4v3 wrote:Võibolla ta tahtis seda kuulda, et Vintagele veel 3-4 tuhat sisse panna ja saab Epiphone : D
No nii see võib olla küll ;) Aga siis ei ole ta enam Epi ka, sest Epi probleem on sitad helipead ja raud.
voicec

Post by voicec »

Ei ma lihtsalt mõtlesin, et mida annaks valmis ehitada sellest. Mitte, et ma sitast saia tahaks teha :wink:
EmM9

Post by EmM9 »

voicec wrote:On kellegil äkki kogemusi VintageLP ümberehitamisega? Et mis tulemuse teoreetiliselt sealt võiks välja võluda?
Väga hea tulemuse saab.. Kõigepealt lased ehitada uue kere ja kaela, siis lisad korralikud helipead ja
raua ja saadki Vintagest Gibson-klooni.. :)
- EmM9 -
arch0

epi

Post by arch0 »

Epiphone on uue lp välja paisanud, http://www.thomann.de/de/epiphone_les_p ... ai_ltd.htm
Mul on selle vastu isegi huvi, sest see on odavam kui see õige lp custom. Küsimus: mis vahet võiks olla sellel http://www.thomann.de/de/epiphone_les_paul_custom.htm
ja eelpool mainitud kitarril peale värvi ja hinna.
Henri

Post by Henri »

voicec wrote:Ei ma lihtsalt mõtlesin, et mida annaks valmis ehitada sellest. Mitte, et ma sitast saia tahaks teha :wink:
ma panin enda omale sh4 &sh2 pead peale, poted vahetasin ära, ülemise silla vahetasin ära ja kui suvel kõik raha eurotripi peale ei lähe, siis tahaks uued tjuunerid ja raua ka peale lükata. aga saund seni on oluliselt parem kui stockjuppidega sai. ma usun et kui ma kõik vahetatud saan seal, siis ei kindlasti ei pea taga nutma seda raha ja vaeva mis sinna pandud sai. ja ma ei ütleks et see sitast saia voolimine on, pigem tainast saia küpsetamine - kere ja kael on ok, sinna peale hakkad ehitama.. muu jätab soovida.
v100 > SH2N+SH4B
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Ma olen oma Samickuga sama teinud - uued helipead, poted, lüliti, sild ja keeltehoidik. Pingutid on juba korralikud Groverid ja ülemine sadul luust, need vahetamist ei vaja. Pilli sound ja mängitavus on igatahes ainult paremaks läinud.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
mels

Re: epi

Post by mels »

arch0 wrote:Epiphone on uue lp välja paisanud, http://www.thomann.de/de/epiphone_les_p ... ai_ltd.htm
Mul on selle vastu isegi huvi, sest see on odavam kui see õige lp custom. Küsimus: mis vahet võiks olla sellel http://www.thomann.de/de/epiphone_les_paul_custom.htm
ja eelpool mainitud kitarril peale värvi ja hinna.
Tundub, et muud vahet polegi
Mell
voicec

Post by voicec »

http://www.thomann.de/gb/epiphone_les_p ... yburst.htm

Mida sellisest arvate? On keegi kokkupuutund äkki?
indy123

Post by indy123 »

vaata rewieveid ja loe ka eestpoolt , sest selle pilli kohta on kindlasti varasemalt juttu olnud ...
muide niipalju kui olen aru saand on see hea pill , heli on hea ja värkki (heli võtan coverite ja rewievite järgi )
Squier Affinity Strat
BC RICH WARLOCK BK BRONCE II
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
Locked