Buckethead wrote:
Squier pole ju mingi NSVL juust, see on päris kõva pill algajale selle hinna eest. Ja nagu Kaspu ütles ta võibolla ei hakkagi kitarrimänguga tegelema.
Oeh, mu point ei jõudnud vist päris hästi kohale. Mul on endal Squier, ja kuigi sel on omad vead, on ta päris tore pill, ma ei võrrelnudki neid vene rontidega.
Idee oli ikkagi selles, et sellist asja nagu "algaja pill" tegelikult pole olemas, sest majanduslikult oleks kõige kasulikum osta kasutatud Fender vms kallim pill, sest pärast võib selle huvipuudusel ostuhinnaga jälle edasi müüa - väärtus enam ei kuku. Iseasi muidugi, kas sellist 6-10k raha kohe võtta on.
40 tuhhine Razorback on selles mõttes samasugune kahjudega kauplemine, et selle väärtus kahaneb ka kohe ostuhetkel täiega, samamoodi nagu uue HB'ga. Ostad HB küll 2000 eest, aga pärast keegi eriti üle 1000 maksta ei taha, kui endal mängimisest kõrini on.
EDIT: Kusjuures, olen Jay soundi katsunud, eks ta üks odav pilbas on, aga mängida veidi ikka saad. Iseasi, kas kõik just nii kõlab, nagu maailma kitarriheerostel.