Uued keeled akustilisele kitarrile
- liivainimene
et siis jah ...liivainimene wrote:Ole valmis selleks, et nende 5 päeva võib osutuda paariks nädalaks, omadest kogemustest räägin.
hoiatasid, aga .
5 päeva nüüdseks 2 nädalat

suht pettunud pillipoes ....
pole saand 5 päevaga , mida nad lubavad siis seal tärnaeg 5 päeva
tahan näha kui see 3 nädalaks muutub.
Squier Affinity Strat
BC RICH WARLOCK BK BRONCE II
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
sain siis kätte lõpuks
tüüp tõi oma autoga mulle koju kätte
tean miks kaua aega läks , tekkis eksitus jne.
minu süü
esmamulje keeltes on hea (H)
metalne jne. väga mõnus

Squier Affinity Strat
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
ma ei tea kui adekvaatne see on, aga ise olen akustide keeltega sellist rusikareeglit tähele pannud, et kollakamat karva (mingi ma ei teagi, valgevask, messing?) round-woundiga keeled on kõlalt erksamad ja kõlavamad ja kestavad kauem värsketena, ja mida punakama (vasesema?) keeruga keel on, seda kuidagi "plastsem" see kõla on ja keele värskus kaob rutem.
kehtis juba siis kui pillikeeli tuli poest osta (loe: otsida) rubla eest, ja pole selle järgimine mulle üllatusi toonud ka nüüdsel ajal.
(neid kollakat karva keeli on kuidagi väga hõredaks jäänud eestis poelettidel, tekib vägisi paranoiline käsitlus, et keegi paiskab enda seisma jäänud ladu III kategooria majandustsoonidesse...)
ja vesternile tavajuhul ikka 12-ne set. ainult et... muideks - rolli mängib üsna üllatavalt palju ka pilli scale. nt kui sul on keelte kõlaosa 642 mm vs 655 mm, annab juba tunda (suurema scale-iga pillil tuleb kõne alla 1 gauge peenem keelte set - sama gauge on pikema scale puhul rohkem sõrme väsitav - füüsika värk)
tp
kehtis juba siis kui pillikeeli tuli poest osta (loe: otsida) rubla eest, ja pole selle järgimine mulle üllatusi toonud ka nüüdsel ajal.
(neid kollakat karva keeli on kuidagi väga hõredaks jäänud eestis poelettidel, tekib vägisi paranoiline käsitlus, et keegi paiskab enda seisma jäänud ladu III kategooria majandustsoonidesse...)
ja vesternile tavajuhul ikka 12-ne set. ainult et... muideks - rolli mängib üsna üllatavalt palju ka pilli scale. nt kui sul on keelte kõlaosa 642 mm vs 655 mm, annab juba tunda (suurema scale-iga pillil tuleb kõne alla 1 gauge peenem keelte set - sama gauge on pikema scale puhul rohkem sõrme väsitav - füüsika värk)
tp
heh ongi , need ''punakamad'' kaotasid suht kiirelt oma kõlatelepoiss wrote: , ja mida punakama (vasesema?) keeruga keel on, seda kuidagi "plastsem" see kõla on ja keele värskus kaob rutem.

Squier Affinity Strat
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60