jällegi küsimus:D
- RockaRolla
Ei ole 100% kindel aga pillipoe tsenaarium peaks välja nägema nii:
Tellid pillipoest midagi. Pillipood tellib thomannist oma kontorisse/lattu. Laob hinnale oma osa otsa ja siis saadab sulle, kui kliendile.
Kokkuvõtteks:
Ajakulu suurem, rahakulu suurem ja lihtsalt mõttetu.
Tellid pillipoest midagi. Pillipood tellib thomannist oma kontorisse/lattu. Laob hinnale oma osa otsa ja siis saadab sulle, kui kliendile.
Kokkuvõtteks:
Throw the Jew Down the Well
- liivainimene
- Mfantasies
täpselt, ja kes ikka keeli telliks pillipoest nagu:DRockaRolla wrote:Ei ole 100% kindel aga pillipoe tsenaarium peaks välja nägema nii:
Kokkuvõtteks:
Andres Lipstok: "sellist jama on keeruline kommenteerida"
Lisaks neile mai kujuta ette, kuidas Tätte astuks uksest välja ning jalutaks lähimasse (pilli)poodi kitarrile keeli ostma. Kuigi seda tahaks ka näha, kuidas talle kuller kauba kätte toob 
http://llaurits.wordpress.com
hufuufer ät gmail punkt com
hufuufer ät gmail punkt com
- RockaRolla
no selle tasukski vähemalt üks pakk ette mõelda, suht mõttetu on nii et ah ostan uued PEALE seda kui vanad läbi lähevad. varupakk võiks alati olla.RockaRolla wrote:Tegelt ikka väga jura on nii, kui keeled läbi on ja uusi pead kuskilt 100 km kauguselt ostma minema.
Võrus on sama lugu, mingi pood küll on aga no kurat teab mis keeled need seal veel on.
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
Võimalik. Ma lihtsalt pakkusin ühe variandi välja, miks karlapoiss tellis keeled Pillipoest (mis Mfantasies arust on vist mõttetu käik), kuna mul on kuskilt kõrva jäänud, et Kuressaares eriti pillipoode ei ole.hexx1 wrote:To Faded: Minu teada saarlastel pole probleemi keelte hankimisega, kui on siis pöördugu nad minu poole. Küll saab
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.