Miks ei mängi? Kohvervõimud pole mitte ainult pisikesed 10-15-vatised kodused harjutamisvõimud, neid on ka mitmekümne- kuni sajavatiseid ja võimsamaid. The Edge näiteks kasutas laval ka 30-vatiseid Vox AC-seeria kohvervõime.
Pealegi ei loe see, kas võim on kohver või eraldi pea ja kabinet, kui elektroonika sees on enam-vähem sama. Nii et kui su iidol kasutab näiteks Fender Super-Sonic pead mingite X kabinettidega, võid ju ise võtta näiteks samast seeriast Super-Sonic 112 kohvervõimu.
Muidugi 60 vatti lampvõimu on koduseks harjutamiseks selge liig, aga see oli lihtsalt näide.
Tegelikult kui sa otsid kodust harjutusvõimu, siis vaata teemas ülespoole, paari sai siin juba soovitatud ja kommenteeritud. Mu soovitus vaadata lemmikartistiga sama firma/seeria toodete poole oli pigem selleks puhuks, kui sa otsid juba võimu, mida ka proovikas ja/või laval kasutada. Pisikesed kohvervõimud ei anna sulle niikuinii täpselt sama soundi, mis suured kallid lampvõimud, nii et pigem vaata midagi universaalset. H&K Edition Blue seeria, nagu mainitud, on selle poolest universaalne, et clean kanal on hästi selge ja hea kõlaga, vajadusel draivib ka (nagu liivainimene rääkis), ja pedaalidega saab hästi läbi.
Kohvervõimud
aitäh, sellest oli palju abi.Faded wrote:Miks ei mängi? Kohvervõimud pole mitte ainult pisikesed 10-15-vatised kodused harjutamisvõimud, neid on ka mitmekümne- kuni sajavatiseid ja võimsamaid. The Edge näiteks kasutas laval ka 30-vatiseid Vox AC-seeria kohvervõime.
Pealegi ei loe see, kas võim on kohver või eraldi pea ja kabinet, kui elektroonika sees on enam-vähem sama. Nii et kui su iidol kasutab näiteks Fender Super-Sonic pead mingite X kabinettidega, võid ju ise võtta näiteks samast seeriast Super-Sonic 112 kohvervõimu.
Muidugi 60 vatti lampvõimu on koduseks harjutamiseks selge liig, aga see oli lihtsalt näide.
Tegelikult kui sa otsid kodust harjutusvõimu, siis vaata teemas ülespoole, paari sai siin juba soovitatud ja kommenteeritud. Mu soovitus vaadata lemmikartistiga sama firma/seeria toodete poole oli pigem selleks puhuks, kui sa otsid juba võimu, mida ka proovikas ja/või laval kasutada. Pisikesed kohvervõimud ei anna sulle niikuinii täpselt sama soundi, mis suured kallid lampvõimud, nii et pigem vaata midagi universaalset. H&K Edition Blue seeria, nagu mainitud, on selle poolest universaalne, et clean kanal on hästi selge ja hea kõlaga, vajadusel draivib ka (nagu liivainimene rääkis), ja pedaalidega saab hästi läbi.
arvata võib jah, et naabrid saaksid väikese närvivapustuse, kui ma 60 vatisega mängima hakkaks.

Ma pole ise küll hughes-kettnerit proovinud aga näib et harmony centralis toovad mõned esile selle kehva töökindlust. Tasuks uurida: http://reviews.harmony-central.com/revi ... Combo/10/1
cube-30 kohta on ka kõvasti arvamusi
http://reviews.harmony-central.com/revi ... Combo/10/1
cube-30 kohta on ka kõvasti arvamusi
http://reviews.harmony-central.com/revi ... Combo/10/1
- liivainimene
Hm, tõsi.
Minu elu H&K omanikuna pole ka olnud täitsa probleemivaba.
Draivikanali volüüminupp hakkas mulle mäkra mängima, vahepeal läks iseenesest nulli. Siis mässasin tükk aega Stanfordiga ja nad tegid selle korda.
Minu elu H&K omanikuna pole ka olnud täitsa probleemivaba.
Draivikanali volüüminupp hakkas mulle mäkra mängima, vahepeal läks iseenesest nulli. Siis mässasin tükk aega Stanfordiga ja nad tegid selle korda.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS