The House of the Rising Sun (262 coverit)

Teemad, mis ei kuulu eelneva alafoorumi alla.
orion

Post by orion »

gitara wrote:
orion wrote:On nüüd keegi need 250 varianti läbi ka kuulanud?? :lol: :lol: :lol:
Mul on 40 huvitavamat mp3 masinas veel igaks juhuks alles. Tömmand, kuuland ja pärast kustutand olen umbes teist samapalju. Siis on veel neid, mida ma olen otse kuuland ja katkestand. Osasid ma ei hakkagi kuulama, näiteks neid, mida esitavad tuntud Saksa ja Itaalia šlaagrilauljad, kuna tean ette, et midagi huvitavat sealt tulemas pole - see laul pole vist eriti magusatele häältele möeldud.
Mis olid siis sinu arvates need kõige huvitavamad?
orion

Post by orion »

gitara wrote: Minule tuntud esitustest on puudu veel soomlaste The Hurriganesi oma, mida kunagi kaheksakümnendate keskel kuulasin.
Mina netist küll mingit infot ei leidnud, et Hurriganes oleks seda lugu teinud. Osa esitajaid on laulnud seda soome keeles, pealkirjaks "Nousevan auringon talo", aga hurriganes'i kohta ei leia midagi.
gitara

Post by gitara »

orion wrote:
gitara wrote: Minule tuntud esitustest on puudu veel soomlaste The Hurriganesi oma, mida kunagi kaheksakümnendate keskel kuulasin.
Mina netist küll mingit infot ei leidnud, et Hurriganes oleks seda lugu teinud. Osa esitajaid on laulnud seda soome keeles, pealkirjaks "Nousevan auringon talo", aga hurriganes'i kohta ei leia midagi.
Ju ma siis eksisin, aega on palju mööda läind. Mäletan, et mängisime Hurriganesi "In the Nud'i" ja siis vötsime ette "House of the Rising Sun" instrumentaalversiooni, eeskujuks seesama Hurriganes. Nähtavasti oli tegemist mingi teise bändiga, aga kuna me tegime seda samal ajal, siis on mälestused segunenud.
Locked