Vintage Vs6 (SG Copy)

Erinevate firmade pillid
rnx

Post by rnx »

Vintage puhul ei meeldi mulle eriti kaks asja - esiteks on töö ja viimistluse kvaliteet üsna kõikuv ja teiseks ei leia praktiliselt ühegi pilli küljest seerianumbrit või on see sinna lihtsalt kleebitud. Seerianumber peaks ikkagi olema selline, mis ajapikku ei hävine ning aitab ka tulevikus pilli identifitseerida.
Pillikola:

Martin 000M Mahogany Auditorium
Johnson Mahogany resonaator
Squier/Fender MIJ Strat (endakeritud pead, õlitatud puit) - 2W 6AH6 vastastaktvõimendi - pedalboard erinevast kolist - Jensen 10"+12"
Diktaator

Post by Diktaator »

nii palju kui mina olen lugenud ja proovinud, on Vintage LP koopia parem kui Epiphone'i LP ja mõned Gibsonidki. Eks sellesse tuleb muidugi ülima kriitikaga suhtuda aga siiski
| Vintage VEC350 | Musima 1657 | Maria Rhythm (Lunatšarski)| Marshall MS 15 Stack | Marshall The Compressor ED-1 | Marshall Bluesbreaker BB-2 | Marshall Echohead EH-1 | Marshall Regenerator RG-1 | Morley Little Alligator |
|
www.dwamband.com|
Thule

Post by Thule »

Vabandust et nii vana teema üles äratan, aga siit tuleb ka küsimus.

Kas helipead on need, millega neid keeli krutitakse (häälestamine).

Ja kui ma ei eksi, siis vintagel ja epiphonedel on need plastmassist vms?
See vähekene halb ei ole ?
fleik

Post by fleik »

ei... helipea on see asi mis keeltest tuleva võnkumise võimendisse edastab. Mida sina mõtled on pinguti. ja sorri aga .. selline küsimus inimeselt kes juba mõnda aega foorumi liige on ja ka usinalt postitanud, tundub natukene kohatu...
Les Paul & Strat& Tele & Akust
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
Locked