Ma arvan, et ta tegi nalja.tyyp1983 wrote:Kuidas see võimalik on? Kas see on täitsa normaalne akord nagu või, et igaüks peaks seda suutma?beckisagod wrote:Just, soovitan ka neid soojalt, aga olen liiga laisk, et siia kirja panna:) Otsi netist, kuskil kindlasti vedeleb. Ära sõrmedele ainult liiga tee. Kui selle akordiga hakkama saad, on sõrmed juba lahti küll:)k6ll wrote:aga kui tahad erilisi venitusi siis võta J. Petrucci Rock Disciplinest mõned venitused
E-4
B-4
G-4
D-11
A-9
E-7![]()
![]()
Harjutusi sõrmede painutamiseks?
käsi peaks siis nagu 20cm. lai olema et seda vötta.
mingid sepa käed vöi midagi...
siis kui nimetissörmega yks keel sealt 4 vahest vajutada ja väikse sörmega 11 siis enamvähem saab aga see ka juba ysna ebaloomulik jooga asend. kui nimetissörmega sealt need kolm keelt korraga 4 vahest vajutada siis jääb väike sörm 4cm lykseks, et sinna 11 vahesse ulatuks. ja isegi kui oleks väike sörm pikem siis sealt veel puhast nooti kätte saada on iseasi
E: kahe käega saab hakkama isegi
vasaku käega ylejäänd noodid ja siis parema käe bimetissörmega see 11 vahe. ja siis pödlaga tömbad yle keelte
siis kui nimetissörmega yks keel sealt 4 vahest vajutada ja väikse sörmega 11 siis enamvähem saab aga see ka juba ysna ebaloomulik jooga asend. kui nimetissörmega sealt need kolm keelt korraga 4 vahest vajutada siis jääb väike sörm 4cm lykseks, et sinna 11 vahesse ulatuks. ja isegi kui oleks väike sörm pikem siis sealt veel puhast nooti kätte saada on iseasi
E: kahe käega saab hakkama isegi
Üks minu jaoks võimatu sõrmede venitamise lugu on "The Police - Every Breath You Take"
E----------------------------------
B----------------------------------
G-----------6---------------6------
D-------9-----9---9-----9-----9---9
A-----7---7-----7-----7---7-----7--
E---5---------------5--------------
Täiesti võimatu seda G keele 6 kätte saada ja asendit ka ju nii kiiresti ei muuda.
Täiesti võimatu seda G keele 6 kätte saada ja asendit ka ju nii kiiresti ei muuda.
See ei tundu nii raske (ehkki ma ei kujuta hetkel ette, mis tempoga see arpedžo seal loos on).
GuitarPro-ga peaks kaasas olema selline lugu nagu "Religion is People's Opium" (vähemalt vanemate versioonidega oli), seal on praktiliselt sama arpedžo põhikäiguks.
GuitarPro-ga peaks kaasas olema selline lugu nagu "Religion is People's Opium" (vähemalt vanemate versioonidega oli), seal on praktiliselt sama arpedžo põhikäiguks.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
see ju nyyd kyll eriti raske ple. käe asendit kohe kindlasti ei pea muutmamaddo wrote:Üks minu jaoks võimatu sõrmede venitamise lugu on "The Police - Every Breath You Take"
pöhimötteliselt on see sama kui:
Code: Select all
|-6----
|-7----
|-7----
|-5----see mis sealt edasi tuleb:
Code: Select all
|----------------------
|----------------------
|---------2------------
|-----6-----6----------
|---4---4-----4--------
|-2--------------------
Last edited by Kert on 12 Sep 2006, 16:26, edited 2 times in total.
Noh see ei olegi raske ja kiirust annab harjutada.maddo wrote:Üks minu jaoks võimatu sõrmede venitamise lugu on "The Police - Every Breath You Take"
Algaja
kudas sa siis nii legendaarset lugu ei teaFaded wrote:See ei tundu nii raske (ehkki ma ei kujuta hetkel ette, mis tempoga see arpedo seal loos on).
midagi sellist äkki?
http://www.elisanet.fi/kert.siret/police.mp3
-
beckisagod
Seda minu postitatud akordi suudan ma elektrika peal võtta, kui käed korralikult lahti on mängitud, klassikalise peal jääb aga plärisema asi. Aga miks ma selle postitasin oli üldse see, et ma leidsin selle akordi ühest (vist oli) Cyberfreti artiklist, kus õpetaja rääkis sõrmede painduvuse kasulikkusest ja andis igast harjutusi. Kusjuures ta enda sõnade järgi pidid tal äärmiselt väiksed käed olema ja tema saab seda akordi võtta, sest ta on alati oma harjutuskavasse sõrmede venitamist ka kaasanud. Siukse kondiväänaja akordi mängimine pole muidugi eesmärk omaette, aga sõrmede painduvus tuleb kahtlemata kasuks, nii et harjutage aga;)
-
beckisagod
http://faded.havocaos.com/pildikraam/Image05.jpg
Midagi sellist?
Barre nimetissõrmega on jah kõige raskem, ülemine E-keel jääb igasugusest väänamisest hoolimata plärisema.
Midagi sellist?
Barre nimetissõrmega on jah kõige raskem, ülemine E-keel jääb igasugusest väänamisest hoolimata plärisema.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.