Väike mõte seoses festiga
ma arvan, et kui osalevad ka nn "proffid", tekib teistel ka mingi stiimul rohkem harjutada. mina pusisin see fest ikke natsa kauem ja ma loodan, et seda ka kuulda on
. mis puutub niiöelda "algajaisse" ja nende punktikonkurssi, siis nemad võistlevad omavahel niiehk nii. lihtsalt nende punktitase on teistest madalam. ja, et neid ebainimlikult ei koheldaks; teen ettepaneku teha punktikohti samapalju, kui on osalejaid. nt kui on 10 osalejat, siis 1-12p; 2-10p; 3-8p; 4-7p; jne. nii ei jääks keegi punktist ilma ja reastuksid vastavalt tasemele!

muidu hea möte aga see punktide arv vöiks lihtsam olla. 1 koht 10p. 2 koht 9p. jne... jääks paremini meelde ja värki. aga noh see juba väike mure. köige pealt oleks vaja osavötjaid saada rohkem
ja selle eelmise kuu omaga vöiks ka edasi vaikselt.
ennem ei saa mingit uut systeemi proovida.
modesi käib kyll aegajalt foorumis, aga tea kas kellegil ei tule meelde ära löpetada see vöi milles asi?
E: nyyd asi korras.
a ma mötlen et kas see peab tingimata mingi yhe kindla mode ylesanne olema. vöiks ju olla nii et kes parajasti on foorumis see tegeleb asjaga. siis käiks asi natuke sujuvamalt vast

ja selle eelmise kuu omaga vöiks ka edasi vaikselt.
ennem ei saa mingit uut systeemi proovida.
modesi käib kyll aegajalt foorumis, aga tea kas kellegil ei tule meelde ära löpetada see vöi milles asi?

E: nyyd asi korras.