Mis auk see sul selle pildi peal on, kus üks helipea ava tehtud? topi sees tulevase pea ja olemasoleva ava vahel? Puit on ilus muidu, kuid enne kui hinnangut anda, tahaks oma käega proovida ja vaadata mida kõrvad ütlevad
Metallipea wrote:Mis auk see sul selle pildi peal on, kus üks helipea ava tehtud? topi sees tulevase pea ja olemasoleva ava vahel? Puit on ilus muidu, kuid enne kui hinnangut anda, tahaks oma käega proovida ja vaadata mida kõrvad ütlevad
Ma arvan, et see on puidu viga.
Puit on looduslik ja vigu jms võibolla küllaga.
Puidu viga see kindlasti pole. See auk on vajalik coil tapi lülitite jaoks mis lähevad pickguardi alla.
Kui juba teeksin 12 keelset elektrikitarri siis arvatavasti juba kahekaelalise. Elektrikitarri väga rohkem ei plaani teha. Lisaks fan fretile saab mul samal ajal valmis üks telecaster ning üks telecasterist inspireeritud pill.
Tõeline kunst peitub ikkagi akustilistes kitarrides.
Pildid valmis pillist panen üles äkki isegi enne jõule. Hetkel vaja elektroonika joota ning krihvid natuke üle käia.
Rasmus123 wrote:Puidu viga see kindlasti pole. See auk on vajalik coil tapi lülitite jaoks mis lähevad pickguardi alla.
Kui juba teeksin 12 keelset elektrikitarri siis arvatavasti juba kahekaelalise. Elektrikitarri väga rohkem ei plaani teha. Lisaks fan fretile saab mul samal ajal valmis üks telecaster ning üks telecasterist inspireeritud pill.
Tõeline kunst peitub ikkagi akustilistes kitarrides.
Pildid valmis pillist panen üles äkki isegi enne jõule. Hetkel vaja elektroonika joota ning krihvid natuke üle käia.
Aaga miks se siis keelte alla suht tuleb? väga kummaline koht selleks, vms see puit on väga kena, ma näitaks selle ilu nii palju kui saab ja lülitid vms paigutaks ikka ühte kohta umbes