Küsimus.
http://images.koffer.ee/images/uploaded/p1010026_1.jpgFaded wrote:Edit-nupp, Andre. Edit-nupp.
Äkki sa räägid ka nendest meile, seal kitarride alafoorumis. Saaks sinna kohe poole rohkem materjali, kui sa oma pillid ära arvustaks.
Minu kidrad siis
Arvad et ma ise viitsin

- liivainimene
Kui ei viitsi, siis on häbilugu. Mina võtaks näiteks pea maha. Muidugi arvesse võttes viimase aja lolli juttu.
Aga teemasse rääkides, milleks alustada akustilisel, kui tahad nagunii elektripillile üle minna? Levinud väide on, et akustiline teeb sõrmed tugevamaks, kuna keeltepinge on suurem, aga tegelikult on neil ju lihtlabaselt jämedamad keeled. Ostad elektrika, paned 12-52 keeled peale ja ongi korras.
Muidugi, kui sul on nt. usulised põhjused, siis ignoreeri seda juttu.
Aga teemasse rääkides, milleks alustada akustilisel, kui tahad nagunii elektripillile üle minna? Levinud väide on, et akustiline teeb sõrmed tugevamaks, kuna keeltepinge on suurem, aga tegelikult on neil ju lihtlabaselt jämedamad keeled. Ostad elektrika, paned 12-52 keeled peale ja ongi korras.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Miks sul on nii palju sitte kitarre vaja? Mõtekam oleks omada 1 hea kitarr kui 6 paska. Geniaalne tüüp.Andre wrote:http://images.koffer.ee/images/uploaded/p1010026_1.jpgFaded wrote:Edit-nupp, Andre. Edit-nupp.
Äkki sa räägid ka nendest meile, seal kitarride alafoorumis. Saaks sinna kohe poole rohkem materjali, kui sa oma pillid ära arvustaks.
Minu kidrad siis
Arvad et ma ise viitsin
- Frusciante
Täpselt sama, mis ma talle ütlesin.Morgoth wrote: Miks sul on nii palju sitte kitarre vaja? Mõtekam oleks omada 1 hea kitarr kui 6 paska. Geniaalne tüüp.

Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
50 kitarri või 50 kitarri väljanägemisega asja, kitarridel ei ole eales nii palju vahet et osta nii palju kitarre ja keegi ei jõua eales nende kõikide iseärasusi selgeks saada, et oleks mõtet neid näiteks erinevates lugudes kasutada. Kui just ei plaani kitarriorkestrit kokku panna, siis ma küll ei soovita niimoodi pille või muid selliseid kokku kuhjata.
seesamune
see nagu kirjutamatta seadus, et ennem tuleb akustilisega mängmine selgeks õppida ja siis elktriga.liivainimene wrote:Kui ei viitsi, siis on häbilugu. Mina võtaks näiteks pea maha. Muidugi arvesse võttes viimase aja lolli juttu.
KItarrikoolis õpetatakse kah akustilist aint.Ma mõtlen et mängiks esimesed 2aastat akustilisega ikka.
Kui sa ei tea mis pillid seal on siis ära ütle midagi..Morgoth wrote:Miks sul on nii palju sitte kitarre vaja? Mõtekam oleks omada 1 hea kitarr kui 6 paska. Geniaalne tüüp.Andre wrote:http://images.koffer.ee/images/uploaded/p1010026_1.jpgFaded wrote:Edit-nupp, Andre. Edit-nupp.
Minu kidrad siis
Arvad et ma ise viitsin
- liivainimene
Kirjutamata seaduste täitmine on vabatahtlik ja vahel mõttetu. Kui sa tahad hakata lõpptulemusena elektrikitarri mängima, siis alustades kohe sellega, oled sa 3 aastaga kaugemal kui 2akusti+1elektri aastaga. Minu teooria järgi vähemalt. On mitmeid tehnikaid, mille omandamine akustilisel on palju raskem kui elektril. Kasvõi bendid näiteks. Ja neid pagana "artificial harmonicuid" ei saa sa akustil eriti kuuldavaks teha jms.blink182 wrote: See nagu kirjutamata seadus, et enne tuleb akustilisega mängmine selgeks õppida ja siis elektriga.
Kitarrikoolis õpetatakse ka akustilist ainult.Ma mõtlen, et mängiks esimesed 2 aastat akustilisega ikka.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS