Küsimus.

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
haandi
Moderaator

Post by haandi »

andre kuidas sul sellel staggi häälespüsimisega on?
see on üldiselt nende üks nõrgemaid külgi
Ära möödu mu'st lähedalt
served

Post by served »

Andre wrote:
-lowrider- wrote:aga Stagg'i pillid, kuidas nendega lood on?
Endal on küll Stagg. Superhea on (Y)
kle ma huvi pärast küsin, et palju sul neid pille kodus on?? Veidi hapuna tundub asi :roll:
Andre
Moderaator

Post by Andre »

served wrote:
Andre wrote:
-lowrider- wrote:aga Stagg'i pillid, kuidas nendega lood on?
Endal on küll Stagg. Superhea on (Y)
kle ma huvi pärast küsin, et palju sul neid pille kodus on?? Veidi hapuna tundub asi :roll:
Mul neid .. 6 Tükki Preagu 8)

EDIT : Ostan 7-nda ... Mai alguses :P
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Need kes ei usu saatke PM 8)
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Edit-nupp, Andre. Edit-nupp.

Äkki sa räägid ka nendest meile, seal kitarride alafoorumis. Saaks sinna kohe poole rohkem materjali, kui sa oma pillid ära arvustaks.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Faded wrote:Edit-nupp, Andre. Edit-nupp.

Äkki sa räägid ka nendest meile, seal kitarride alafoorumis. Saaks sinna kohe poole rohkem materjali, kui sa oma pillid ära arvustaks.
http://images.koffer.ee/images/uploaded/p1010026_1.jpg
Minu kidrad siis
Arvad et ma ise viitsin :D
liivainimene

Post by liivainimene »

Kui ei viitsi, siis on häbilugu. Mina võtaks näiteks pea maha. Muidugi arvesse võttes viimase aja lolli juttu.

Aga teemasse rääkides, milleks alustada akustilisel, kui tahad nagunii elektripillile üle minna? Levinud väide on, et akustiline teeb sõrmed tugevamaks, kuna keeltepinge on suurem, aga tegelikult on neil ju lihtlabaselt jämedamad keeled. Ostad elektrika, paned 12-52 keeled peale ja ongi korras.
Muidugi, kui sul on nt. usulised põhjused, siis ignoreeri seda juttu.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Morgoth

Post by Morgoth »

Andre wrote:

Minu kidrad siis
Miks sul on nii palju sitte kitarre vaja? Mõtekam oleks omada 1 hea kitarr kui 6 paska. Geniaalne tüüp.
Frusciante

Post by Frusciante »

Morgoth wrote: Miks sul on nii palju sitte kitarre vaja? Mõtekam oleks omada 1 hea kitarr kui 6 paska. Geniaalne tüüp.
Täpselt sama, mis ma talle ütlesin. :D Ta tahab kunagi 50 kidrat kokku saada. 8)
Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
haandi
Moderaator

Post by haandi »

see on jah suht mõtetu, ma ostaks ka parem 1 hea pilli :roll:
Ära möödu mu'st lähedalt
holger15

Post by holger15 »

50 kitarri või 50 kitarri väljanägemisega asja, kitarridel ei ole eales nii palju vahet et osta nii palju kitarre ja keegi ei jõua eales nende kõikide iseärasusi selgeks saada, et oleks mõtet neid näiteks erinevates lugudes kasutada. Kui just ei plaani kitarriorkestrit kokku panna, siis ma küll ei soovita niimoodi pille või muid selliseid kokku kuhjata.
seesamune
blink182

Post by blink182 »

liivainimene wrote:Kui ei viitsi, siis on häbilugu. Mina võtaks näiteks pea maha. Muidugi arvesse võttes viimase aja lolli juttu.

Aga teemasse rääkides, milleks alustada akustilisel, kui tahad nagunii elektripillile üle minna? Levinud väide on, et akustiline teeb sõrmed tugevamaks, kuna keeltepinge on suurem, aga tegelikult on neil ju lihtlabaselt jämedamad keeled. Ostad elektrika, paned 12-52 keeled peale ja ongi korras.
Muidugi, kui sul on nt. usulised põhjused, siis ignoreeri seda juttu.
see nagu kirjutamatta seadus, et ennem tuleb akustilisega mängmine selgeks õppida ja siis elktriga.
KItarrikoolis õpetatakse kah akustilist aint.Ma mõtlen et mängiks esimesed 2aastat akustilisega ikka.
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Morgoth wrote:
Andre wrote:

Minu kidrad siis
Miks sul on nii palju sitte kitarre vaja? Mõtekam oleks omada 1 hea kitarr kui 6 paska. Geniaalne tüüp.
Kui sa ei tea mis pillid seal on siis ära ütle midagi..
liivainimene

Post by liivainimene »

blink182 wrote: See nagu kirjutamata seadus, et enne tuleb akustilisega mängmine selgeks õppida ja siis elektriga.
Kitarrikoolis õpetatakse ka akustilist ainult.Ma mõtlen, et mängiks esimesed 2 aastat akustilisega ikka.
Kirjutamata seaduste täitmine on vabatahtlik ja vahel mõttetu. Kui sa tahad hakata lõpptulemusena elektrikitarri mängima, siis alustades kohe sellega, oled sa 3 aastaga kaugemal kui 2akusti+1elektri aastaga. Minu teooria järgi vähemalt. On mitmeid tehnikaid, mille omandamine akustilisel on palju raskem kui elektril. Kasvõi bendid näiteks. Ja neid pagana "artificial harmonicuid" ei saa sa akustil eriti kuuldavaks teha jms.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Locked