Squier

Erinevate firmade pillid
Goldec

Post by Goldec »

Janarm wrote:Oleneb mida sa mängima hakata tahad :!:
Rocki jaoks sobib strat muidugi rohkem kui tele.
aww .. siis ma võtan starti ikka ära vast.
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Rokk on väga lai mõiste. Ei ütleks ise, et tele on roki jaoks halvem, kui strat. Ma soovitaks kuskil muusikapoes need ära proovida, saad aru, mismoodi nende soundid erinevad.
Muidugi sõltub asi ka helipeadest. Sellel telel, millele sa viitasid, on kaks single coili, aga Telecastereid on ka nt. humbucker-tüüpi helipeadega. Sama strati kohta, kolmest helipeast võib suvaline arv olla single coilid ja humbuckerid.

Muidu kui sa konkreetselt strati või tele soundi taga ei aja, peaks olema suht ükskõik, kumb võtta, mõlemaga annab edukalt rokki mängida.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Janarm

Post by Janarm »

Jap,oleneb mis rocki mängida,aga tavaliselt ikka Telega mängitakse sellist country teemat jne.
Aga saab ka telega ära mängitud:)
Goldec

Post by Goldec »

Olgu. Otsustasin lõpplikult ära .. tuleb must (kahtlast tooni must on ta küll seal pildil :D ) Affinity Strat. Aga muidu, mis see kang peenhäälestajate juures teeb täpselt? (kuskil siin nägin selle nime ka, aga unustasin ära :( )

Ja kuidas tremolo kõlab kitarril? Ma ise mängin viiulit ja tean umbes mis see tegema peaks, aga kas keegi saaks mingi sample panna siia?

aa ja see ka, et mis on tavalise affinity strati ja affinity fat strati vahe?
Laur.

Post by Laur. »

pmst kangiga liigutad tervet tükki/ala(ei soka nii hilja õiget nime leida) ja sellega siis keelte pinget tänu millele kõlavad nad natuke kõrgemalt või madalamalt. Samas kui kangi pole, koht on aga olemas siis aja aga näpud natuke alla ja kanguta siis. Mul aitas. Või hooia kerest kinni ja painuta kaela(ok. Ära nii siiski tee. :wink: ).
http://llaurits.wordpress.com
hufuufer ät gmail punkt com
Janarm

Post by Janarm »

Goldec wrote:Olgu. Otsustasin lõpplikult ära .. tuleb must (kahtlast tooni must on ta küll seal pildil :D ) Affinity Strat. Aga muidu, mis see kang peenhäälestajate juures teeb täpselt? (kuskil siin nägin selle nime ka, aga unustasin ära :( )

Ja kuidas tremolo kõlab kitarril? Ma ise mängin viiulit ja tean umbes mis see tegema peaks, aga kas keegi saaks mingi sample panna siia?

aa ja see ka, et mis on tavalise affinity strati ja affinity fat strati vahe?
Siin kang: (Selle kangiga saab igasugust pulli teha,kui hääästi kiiresti seda liigutada,voot siis tuleb kõva sound,see tüüp seal lihtsalt väänas seda natuke)
http://video.google.com/videoplay?docid ... lo&pl=true
Goldec

Post by Goldec »

oo, ma tänan! aga see kang nagu muidu mängimisel ette ei jäe?
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Kangi võid üldse küljest ära kruvida, kui ei kasuta seda. Või keerata kuskile käe eest ära.
Goldec wrote:aa ja see ka, et mis on tavalise affinity strati ja affinity fat strati vahe?
Fat Sratil on vähemalt üks helipeadest humbucker. Tavalisel stratil on kõik single coilid.
Goldec

Post by Goldec »

oot, aga siis on ju humbucker + veel 2 single coili niiet heli ei pea ju humbuckeri arvelt kannatama (kõrged toonid)?
liivainimene

Post by liivainimene »

Goldec wrote:Aga muidu, mis see kang peenhäälestajate juures teeb täpselt?
Squieritel muide ei ole peenhäälestust. Sillalt saad reguleerida keelte kõrgust ja oktaave paika kruvida. Peenhäälestus on see, kui tagant saab muuta helikõrgust ilma muude tagajärgedeta (oktaavide paigast ära minek, keelte kõrguse muutumine). Peenhäälestus on näiteks floyd rose tüüpi sildadel, mõnedel ibanezi omadel jt.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Goldec wrote:oot, aga siis on ju humbucker + veel 2 single coili niiet heli ei pea ju humbuckeri arvelt kannatama (kõrged toonid)?
Ei. Saad valida erinevaid kombinatsioone humbuckeri ja single coili toonide vahel. Kui sul kindlat muusikastiili ja soundi pole välja kujunenud, on see täitsa hea variant - saad katsetada erinevate soundidega.
vasoline

squier cyclone

Post by vasoline »

Oli mul juba pool aastat plaanis ka see pill osta, aga siis ei olnud resursse nii palju. Nüüd on raha koos ja tahaks osta teda. Kas sul, Andre, on pill käes ja kui on, siis äkki kirjeldaksid teda?
Andre
Moderaator

Re: squier cyclone

Post by Andre »

vasoline wrote:Oli mul juba pool aastat plaanis ka see pill osta, aga siis ei olnud resursse nii palju. Nüüd on raha koos ja tahaks osta teda. Kas sul, Andre, on pill käes ja kui on, siis äkki kirjeldaksid teda?
Ei ole pill käes. Varsti tellin ära ma arvan. , kui ma just Standard Starti ei osta. 8)
Goldec

Post by Goldec »

Kuulge, kes teist tihemini muusika poode külastavad. Kas kuskil on saada praegu Standard strati või Standard fat strati?

Kui neid pole, siis Affinity fat strati?
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Goldec wrote:Kuulge, kes teist tihemini muusika poode külastavad. Kas kuskil on saada praegu Standard strati või Standard fat strati?

Kui neid pole, siis Affinity fat strati?
Affinityt ma nägin Saviaugus viimati mingi 3näd tagasi kui ma ei eksi. Neid liigub rohkem siin.
Locked