renn: väga viis kirjeldus. Aga kuidas sa nii väärt pilli mingi lina peal pildistasid? Oleksid pidanud instrumendi ikka sametile asetama
letsrock wrote:Igasugune muude juppide vahetamine lükkab pilli hinna kõrgeks, mida ei saa kunagi tagasi, sest põhimõtteliselt on tegu ikka odava pilliga.
Kõik ei osta pille eesmärgiga neid edasi müüa. Mulle ka näiteks meeldib osta odavama otsa pille ja neid oma käe järgi tuunida. Põhiline on rõõm oma käega millegi tegemisest ning lõpptulemusest, igasugused finantskaalutlused jäävad vähemalt minu jaoks küll tagaplaanile.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Kas tehniliselt muidu saaks viilida? Ma vaatasin, et need kõrgusekruvid on väga ääre lähedal, kas tollest ei tuleks jama?
Muidu ega äärmisi ei pea ju viilima ja sisemiste servi nagunii näha pole.
Sisemisi on näha küll, kuna nad natuke erineval kaugusel ja üldse nikkel on vist nii kõva, et viil väga peale ei hakka. Ned kõrgusekruvid on jah suht ääre peal ja eriti viilida ei saa palju.
Hetkel on uued keeled peal ja keeled lähevad läbi sadulate, seega uusi sadulaid vähemalt kuu aega peale ei pane, Varsti üldse Tartusse minek ja pilli jaoks ilmselt palju aega ei jää.
Täna mängides tundus kitarr kuidagi õhukese heliga, seega läheb massiivne tammepuust klots varsti tremolobloki ja kere vahele tagasi.
Tol Squieri kaelal, mis ühel heal päeval mu isetehtud kidra külge saab, on sadulal keelte vahed liiga laiad, ma tahaks Squieri originaalmõõtudes sadulat sinna panna.