Väike LP projekt
- liivainimene
- liivainimene
Re: Väike LP projekt
on uuendusi?
Pill seisab juba pikemat aega
Oleks vabalt aega ning raha käes, siis oleks see juba ammu valmis! Hetkel on lihtsalt prioriteet see, et üks tsikkel soetada lähemal ajal, kui see ei õnestu, siis saab kindlasti kitarri vähe investeerida jälle. Muidugi võite mulle pakkuda ka helipeade nö hoidikuid, neid oleks esmajärjekorras vaja!
Samas võiksite ka mu http://www.soov.ee/vaata.kinnisvara_iso ... &cid=75055 piibu ära osta, oleks kindlasti kitarri ehitusel abiks

Oleks vabalt aega ning raha käes, siis oleks see juba ammu valmis! Hetkel on lihtsalt prioriteet see, et üks tsikkel soetada lähemal ajal, kui see ei õnestu, siis saab kindlasti kitarri vähe investeerida jälle. Muidugi võite mulle pakkuda ka helipeade nö hoidikuid, neid oleks esmajärjekorras vaja!
Samas võiksite ka mu http://www.soov.ee/vaata.kinnisvara_iso ... &cid=75055 piibu ära osta, oleks kindlasti kitarri ehitusel abiks

Et hetkel on akustiline pill molekulideks, siis otsustasin mägimise vajaduse lahendada nii

Pisut timmi, keeled õigele kõrgusele ja kael sirgeks ning mägimis omadusi ei anna akustilise Williamsiga võrreldagi
Kõla poolest hämmastas ka pisut, ei osanud oodatagi, et nii hästi ilma võimenduseta kõlab, lihtsalt nö akustiliselt.
Aga siiski, olen avataud igasugustele pakkumistele, mis sisaldavad kas pinguteid, potesid või helipeade hoidikuid buckeritele! Ja samas ka http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=32744 ei teeks paha väike finants investeering

Pisut timmi, keeled õigele kõrgusele ja kael sirgeks ning mägimis omadusi ei anna akustilise Williamsiga võrreldagi

Aga siiski, olen avataud igasugustele pakkumistele, mis sisaldavad kas pinguteid, potesid või helipeade hoidikuid buckeritele! Ja samas ka http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=32744 ei teeks paha väike finants investeering

- IbanezuDude
Tervist!
Jõudu tööle! Kas on mingeid uuendusi juba?
Jõudu tööle! Kas on mingeid uuendusi juba?

Täna saabus näiteks paar sellist asja. Nüüd saab topiga edasi tegelema hakata - helipeade süvendid ära the ning top ära siluda.
Tahaks aga teada, ehk on kuskil välja toodud täpsemad mõõtmed, kuhu helipead asetada?
Ja muidugi võite mulle pakkuda ka 3+3 asetusega kuldsed pinguteid ning 2x250kohm ja 2x500kohm potesid!
Huvitav on vaadata ,kuidas inimesed ise kitarri teevad
Ise sellest tehnikast palju ei jaga, kuid huvitav on siiski.
Edu!

Edu!
Tänan!St 35 wrote:Huvitav on vaadata ,kuidas inimesed ise kitarri teevad![]()
Edu!

Häid pilte ei saa, kuna digikas pole siimaani veel peale teistkordset suplust ellu ärganud.

Carved top on valmis, vajab veel pisut ehk peenema paberiga üle käia, et mõni mühk välja saada. Helipead on küljes, kuid üks reguleerimis kruvi on kaduma läinud, selle leidmine ei tohiks vast probleem olla. Õllekõhu süvendi tegin ka ära - relakaga on kuradima mõnus sellist tööd teha

Kaela süvendi kallal üritan ka pisut veel meisterdada, sest kindlasti oleks parem kui sealt siiski puuduks igasugune pahtel.
Hetkel on muidu raua poolelt puudu veel ainult pingutid ning poted ja vaikselt nillin ka juba mõnda lampvõimu!
Päris kena, edu valmimisel
nühi see ibanetsu logo sealt headstockilt maha 

Les Paul & Strat& Tele & Akust
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
Tänan!Tegelane wrote:Päris kena, edu valmimisel
haha, selleni jõuab veel!fleik wrote:nühi see ibanetsu logo sealt headstockilt maha

Ja hakkab aeg jälle igale poole mujale valguma, et kitarri jaoks õieti aega ei leiagi naljalt. Järgmise paari nädala jooksul üritaks kere kuju valmis saada, elektroonika nii palju ära vedada, et jääksid ainult poted ühendada ja heliväjundi pistiku ning helipeade lüliti külge ehitada. Siis kunagi peaksid ka pingutid ning poted kohale jõudma (tellimus läks Fadedi poole juba).
Muide, üleeile läks isegi nii hästi, et käisin Tartus ära ning ostsin foorumlase Kirveraiduri käest ka võimu. Otsustasin Harley Bentoni GA5'e kasuks - lihtsamat sorti lampvõim, mille siseelu arvatavasti tulevikus uurima hakkab

Veel, paar päeva tagasi ilmus onupoeg ühe ratsitud strati kerega välja, oli kellegil kasutult olnud ja oli endale kunagi saanud ideega sellest kell teha. Ehk keegi tunneb ära?
Kui kunagi aega tekib, siis vast võtab selle mitukümmend kihti värvi maha ning vaatab mis loom all pesitseb, et kas tasub midagi ümber ehitada. Strati ehituse mõte on ka viimasel ajal pisut peas muidu mõlkunud, kui sellest kerest asja ei ole, siis mingihetk võtab kindlasti ka strati ehituse käsile, seekord korraliku materjaliga.

Tegelikuses näeb isegi "parem" välja.
See selleks, pisut olen ka pedaale uurinud, lähemal ajal võtab käsile kas mõne fuzzi või DS-1 osade komplekteerimise ning ehituse. Viljandis minuteada mõnda piisavalt pädevat elektroonika poodi pole, mis suudaks varustada mind kõiksugu pisi elektroonika komponentidega (trükkplaadi plangud, takistid, kondekad, poted jms)? Arvatavasti tuleb siiski Oomipoest või Elfast tellida.
Digikas ärkas ka muide ellu, objektiivi sees on küll mõned laigud ja selle puhastamine on kuradi kallis!
Muide, üleeile läks isegi nii hästi, et käisin Tartus ära ning ostsin foorumlase Kirveraiduri käest ka võimu. Otsustasin Harley Bentoni GA5'e kasuks - lihtsamat sorti lampvõim, mille siseelu arvatavasti tulevikus uurima hakkab

Veel, paar päeva tagasi ilmus onupoeg ühe ratsitud strati kerega välja, oli kellegil kasutult olnud ja oli endale kunagi saanud ideega sellest kell teha. Ehk keegi tunneb ära?

Tegelikuses näeb isegi "parem" välja.
See selleks, pisut olen ka pedaale uurinud, lähemal ajal võtab käsile kas mõne fuzzi või DS-1 osade komplekteerimise ning ehituse. Viljandis minuteada mõnda piisavalt pädevat elektroonika poodi pole, mis suudaks varustada mind kõiksugu pisi elektroonika komponentidega (trükkplaadi plangud, takistid, kondekad, poted jms)? Arvatavasti tuleb siiski Oomipoest või Elfast tellida.
Digikas ärkas ka muide ellu, objektiivi sees on küll mõned laigud ja selle puhastamine on kuradi kallis!