Nii.. Märgiks ära, et olen algaja ja tahaks omale elektri kitarri osta. Pmst olen juba välja valinud 2 BC rich firma omam kuna need näevad nii head välja . Küsimus olekski kumb osta? Warbeast või Ironbird. Mõlemad mulle väga meeldivad välimuselt. Aga Ironbird maksab 3.8k ja Warbeast 4.8k, et nagu kust see hinnavahe üldse tuleb? Ja muusikastiiliks oleks Metal (manowar jne) , või midagi sinna kanti.
Võimu pole ma välja valinud, tahaks, et keegi soovitaks midagi 2k kandis. Ning kas mida rohkem watte seda parem võim? Seletage see asi ka lahti.
soovitan ostma minnes kaasa võtta mõni prof. kitarrist. Maksad paar sotti ja ta leiab vastavast hinnaklassist parima varjandi. Iga pill on erinev, sama mudeli pill võib olla normaalne ja täiesti pekkis. Ma võin soovitada mõnda, kellel on palju kogemusi pillide alal, mis linnast sa oled?
Nüüd lugesin selle sticky ära ja sain palju targemaks. Niipalju kui ma netist arvustusi olen lugenud, siis odavama otsa BC Richid pidavat viletsad olema. Ja nüüd mul on huvi osta kitarr ja võim Thomannist, kuna seal sittamaad odavam võrreldes eesti poodidega. Micro cube saab ka 1.5k kätte. Aga pmst ma pean kidra pimesi ära ostma sealt? Asi seegi, et 30 päeva raha tagasi saamise õigus. Eks, ma siis vaatan millise ma ikka ära ostan.
Ära selle 30-päeva raha tagasi teemaga väga arvesta, nagunii pead tagasisaatmise kulud ise maksma ja jama on seal päris palju.
Pigem käi poodides ja proovi pille, mis siin maksavad veidi rohkem kui sinu hinnapiir. Otsi mõni, mis meeldib ja vaata Thomannist hinda - tõenäoliselt on see madalam kui poes. Jah, mingi kõikumine küll on ka sama mudeli raames, aga küllalt tõenäoliselt saad Saksast samasuguse pilli kui siin proovides. Väikesed keelteplärinad jms. ei loe, need on lihtsad kõrvaldada.
Ma ostsin oma Ibanezi Thomannist nii, et polnud isegi proovinud, ainult kuulujuttude põhjal, ja olen täitsa rahul.
soovitan, vaata nii siin foorumis osta-müügi kuulutusi kui ka rada7 foorumis kuulutusi.. võid huippu hea pilli otsa koperdada, mille hea hinnaga kätte saad...
Les Paul & Strat& Tele & Akust
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
Pole ikka omale pilli ära ostnud. Lihtsalt nii raske on valida. Olen lugenud erinevaid reviewsi, niiet nüüd olen kahevahel. Endiselt soov metalit mängida.
B.C. Rich Celtic Virgo
Peavey Rotor EX
On keegi kokkupuutunud nende pillidega? Kumba te soovitaksite? Hind on sama mõlemal pillil.