Abi kitarri ja võimu valimisel.

Erinevate firmade pillid
Locked
euro

Abi kitarri ja võimu valimisel.

Post by euro »

Nii.. Märgiks ära, et olen algaja ja tahaks omale elektri kitarri osta. Pmst olen juba välja valinud 2 BC rich firma omam kuna need näevad nii head välja :D. Küsimus olekski kumb osta? Warbeast või Ironbird. Mõlemad mulle väga meeldivad välimuselt. Aga Ironbird maksab 3.8k ja Warbeast 4.8k, et nagu kust see hinnavahe üldse tuleb? Ja muusikastiiliks oleks Metal :twisted: (manowar jne) , või midagi sinna kanti.

Võimu pole ma välja valinud, tahaks, et keegi soovitaks midagi 2k kandis. Ning kas mida rohkem watte seda parem võim? Seletage see asi ka lahti.
arch0

Post by arch0 »

http://kitarr.astar.ee/forums/viewtopic.php?t=8219
Selle ikka oled läbi lugenud? Võimuks võib soovitada rolandi micro cube`t, kasuta otsingut leiad selle sama võimu kohta juttu.
Tankist

Post by Tankist »

Kodus mängimiseks on ideaalne rolandi mikrokuubik jah, nagu eelnevalt juba soovitati.
Ise oman ka seda ja väga korralik asi.
Vintage V400N akustiline
Epiphone SG G-400
Rolandi valge Mikrokuubik
letsrock

Post by letsrock »

soovitan ostma minnes kaasa võtta mõni prof. kitarrist. Maksad paar sotti ja ta leiab vastavast hinnaklassist parima varjandi. Iga pill on erinev, sama mudeli pill võib olla normaalne ja täiesti pekkis. Ma võin soovitada mõnda, kellel on palju kogemusi pillide alal, mis linnast sa oled?
Keep rockin
fleik

Post by fleik »

letsrock wrote:varjandi
variandi! Pöörakem kirjutamisel tähelepanu ka õigekirjale ;)
Les Paul & Strat& Tele & Akust
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
euro

Post by euro »

Nüüd lugesin selle sticky ära ja sain palju targemaks. Niipalju kui ma netist arvustusi olen lugenud, siis odavama otsa BC Richid pidavat viletsad olema. Ja nüüd mul on huvi osta kitarr ja võim Thomannist, kuna seal sittamaad odavam võrreldes eesti poodidega. Micro cube saab ka 1.5k kätte. Aga pmst ma pean kidra pimesi ära ostma sealt? Asi seegi, et 30 päeva raha tagasi saamise õigus. Eks, ma siis vaatan millise ma ikka ära ostan.
liivainimene

Post by liivainimene »

Ära selle 30-päeva raha tagasi teemaga väga arvesta, nagunii pead tagasisaatmise kulud ise maksma ja jama on seal päris palju.

Pigem käi poodides ja proovi pille, mis siin maksavad veidi rohkem kui sinu hinnapiir. Otsi mõni, mis meeldib ja vaata Thomannist hinda - tõenäoliselt on see madalam kui poes. Jah, mingi kõikumine küll on ka sama mudeli raames, aga küllalt tõenäoliselt saad Saksast samasuguse pilli kui siin proovides. Väikesed keelteplärinad jms. ei loe, need on lihtsad kõrvaldada.

Ma ostsin oma Ibanezi Thomannist nii, et polnud isegi proovinud, ainult kuulujuttude põhjal, ja olen täitsa rahul.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
fleik

Post by fleik »

soovitan, vaata nii siin foorumis osta-müügi kuulutusi kui ka rada7 foorumis kuulutusi.. võid huippu hea pilli otsa koperdada, mille hea hinnaga kätte saad...
Les Paul & Strat& Tele & Akust
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
euro

Post by euro »

Pole ikka omale pilli ära ostnud. Lihtsalt nii raske on valida. Olen lugenud erinevaid reviewsi, niiet nüüd olen kahevahel. Endiselt soov metalit mängida.

B.C. Rich Celtic Virgo

Image

Peavey Rotor EX

Image

On keegi kokkupuutunud nende pillidega? Kumba te soovitaksite? Hind on sama mõlemal pillil.

Võim on juba välja valitud - ROLAND CUBE15X
Xaero

Post by Xaero »

Raha eest mis sa oled nõus välja käima, soovitan vaadata Jackson JS30KV-d.
euro

Post by euro »

Hmm... Äkki ütleksid miks just Jackson JS30KV? Oled sellega kokku puutunud?

Lugesin selle kohta ning nuriseti pickupide ja vastupidavuse üle.

Ja näiteks musiciansfriend-is maksab ta 299 dollarit, aga Virgo näiteks 399 dollarit. Või siis see Virgo lihtsalt ülelahmitud asi?
Locked