tekkis huvi laney bassi võimendi ja üldse selle firma kohta. kas selle firma tooted on kvaliteetsed või kalduvad rohkem harley bentoni kvaliteedi poole. mis muusikastiili jaoks nad tooteid teevad. kas kõlbavad ka metali mängimiseks. täpne toode mis mind huvitab on http://www.smarter.com/bass-amps/laney- ... 98505.html
jagage arvamusi.
Harleyd and nüüd küll pole, Laneyga mängivad ikka osad päris kõvad tegijad (loe kas või wikist, Steve Vaist Opethi ja Robert Plantini välja). Bassivõimude osas ei oska kahjuks täpsemalt aidata, aga kidravõimud, eriti lampidega, on suht kobedad.
Mis sa 65W võimuga teed? Bändikasse on see liiga väike, kodus mängimiseks liiga suur. Kui tahad harjutusvõimu, osta mingi pisikene. Kui tahad proovikasse/lavale, osta juba suurem ja võimsam (300W).
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
TnX wrote:Mis sa 65W võimuga teed? Bändikasse on see liiga väike, kodus mängimiseks liiga suur. Kui tahad harjutusvõimu, osta mingi pisikene. Kui tahad proovikasse/lavale, osta juba suurem ja võimsam (300W).
Oled sa kunagi kuulnud mis häält teeb 100W lampvöim pöhja keeratuna??? Tahad et ta kurdiks jääb, vöi miks seda 300W soovitad???
65W peaks bändikasse ilusti kärama kui tegu täislamp vöimuga on.
Transa puhul jh, alates 100W
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Esiteks härra, jutt käib basskitarri võimendist. Basskitarril, eriti veel transsvõimul on vaja rohkem võimsust, et saaks mängida ka koos trummari ja mitme kidramehega. Rada7s arutati just seda: http://www.rada7.ee/?s=f&k=4&id=27971
Teiseks, mul on kodus 2 100W täislamppead ja 2 4x12 kõlarit. Ma arvan, et ma tean, millest ma räägin.
Kolmandaks, isegi Ampegi täislamp bassivõimupead on 300W...ning nad ei ole overkill. Olen ise viibinud proovis, kus kasutati sellist ning bänd kõlas väga hästi. Ilma kurdistamata.
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
Endal ka proovides pidev jama et bassi pole kuulda, kuigi on olemas 100W bassivõim.. Ehk siis, loomulikult osta tugevam kui 100W, sest muidu ei mängi kidrast üle lihtsalt.
Bassi peade võimsust olen näinud maksimum kuskil 1000w, vist isegi 1200w, keegi teab palju mingi võimas kitarrivõim on?
300W on piisavalt võimsust proovikasse ja lavale, isegi vähemaga peaks hakkama saama.
65W on selline asi, et kodus pole sellega midagi peale hakata, mingid akustilised jamid ja kergem muusika väikeses koosseisus peaks sobima, aga trummid ja rokk'n'roll unusta ära....
Lisan veel, et see 12" kõlar peaks tegema asja piisvalt valjuks, et mängida näiteks klaveri ja kitarri ja trummiga koos jazzi, aga mulje vist, et sul plaanis ikka natuke rajumat asa ajada. Kui nii, siis vaata kõlarite poolelt mõne 2x10" poole.
Uku wrote:Üks Laney põline kasutaja on Black Sabbathi (nüüdseks Heaven&Hell) kitarrist Tony Iommi
Jätkuvalt ka BS kitarrist. Lihtsalt üks ei välista teist. Ozzy ühes ja Dio teises.