tahaks teada

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
scamp

tahaks teada

Post by scamp »

selline algajalik küimus! sain natuke aega tagasi oma esimese elektrilise kidra...pill on kasutatud...panin pele uued keeled ja poissi on juba kaks korda häälde pandud vähemalt üritadud ja kui ühe keele häälde ära saad ja järgmise juurde suunud on juba eelmine häälest ära milles võib olla asi kas uutes keeltes või võib olla probleem kidras eneses????
christiansaarne13

Post by christiansaarne13 »

aga kui sa nt paned kõige ülemise keele häälde ja siis alumise kas siis ka?proovi niimodi!mul oli sama viga ja aitas :D
scamp

Post by scamp »

christiansaarne13 wrote:aga kui sa nt paned kõige ülemise keele häälde ja siis alumise kas siis ka?proovi niimodi!mul oli sama viga ja aitas :D

proovin :) aitäh :wink:
christiansaarne13

Teavita kas töötas või mitte!teine võimalus on ka aga see on raskem ja pole mõtet enne esimest proovida :P
scamp

Post by scamp »

christiansaarne13 wrote:Teavita kas töötas või mitte!teine võimalus on ka aga see on raskem ja pole mõtet enne esimest proovida :P

kle ei tööta :cry: lähme nüüd raskema varjandi juurde :wink: sma teema ikka ei saa mina aru mis ta tahab :?
meisterjaan

Post by meisterjaan »

Uued keeled pealepannes alati venivad mõnda aega. Pane peale, häälesta, oota natuke aega. Las venivad. Siis pane uuesti häälde ja seekord ka venita ise iga keel põhjalikult läbi peale hääldepanekut, st tõmba jõuga kaelast eemale ja lase lahti, arvatavasti vajub natuke ja siis häälesta uuesti.
scamp

Post by scamp »

meisterjaan wrote:Uued keeled pealepannes alati venivad mõnda aega. Pane peale, häälesta, oota natuke aega. Las venivad. Siis pane uuesti häälde ja seekord ka venita ise iga keel põhjalikult läbi peale hääldepanekut, st tõmba jõuga kaelast eemale ja lase lahti, arvatavasti vajub natuke ja siis häälesta uuesti.

aitäh meister :wink: asun kohe asja kallale :D
christiansaarne13

tee nii et keera pingutid rohkem kinni,siis keera pingule lase 1tunnike neil olla iga 10min jooksul häälesta ja siis peaks korras
Noh ja 3varjant kui su keeled pole päris ueud vaid päevake vanad siis ütle ja ma lisan sind msni ning juhendan :P
scamp

Post by scamp »

christiansaarne13 wrote:tee nii et keera pingutid rohkem kinni,siis keera pingule lase 1tunnike neil olla iga 10min jooksul häälesta ja siis peaks korras
Noh ja 3varjant kui su keeled pole päris ueud vaid päevake vanad siis ütle ja ma lisan sind msni ning juhendan :P
no keeled on mingi nädalekese vanad aga üritan edasi ja kui assja ei saa siis annan teada :P või siis kui saan :wink:
christiansaarne13

no nädal aega vanad,kaua pillil?need peaks küll juba venind olema!mis hinnaklassis olid?Huvi pärast küsin igaksjuhuks mis pill :D
served

Post by served »

Kas kangi süsteem on? Kui jah, siis keera vedrusi pingule, mul sõbral oli sama asi :lol:
christiansaarne13

no kangi süteeme on ka erinevaid floyd rose jms.Floyd rose lhb häälestamine jh raskemaks kui tava strat kangi süteemil :D
served

Post by served »

noo aga mine tea mis pill tal võib olla. Sõbraga häälestasime 3 keelt puruks kui esimestkorda seda asja nägin :D:D:D eriti hull on siis kui jämedamad keeled peale panna :?
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Siin on üks hea artikkel keelte peale panemise kohta, nii et nad jäävad suht ruttu häälde püsima.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Locked