http://www.mick-box.net/images/guitars/Yamaha_Bass.jpg
Äkki mõnel bassiteadlasel on sellise pilliga kogemusi, tahaks teada kõiki häid ja halbu külgi ja et kas sellist 1 aasta kasutatud tasub 1000 eeguga osta. tean et väike raha aga pole mõtet niisama minema loopida
Muidu, paistab jah, Yamaha olevat. Yamaha odavama otsa bassid on hinna ja kvaliteedi suhtes kiidetud. Ise olen sama seeria(vist) pilliga mänginud, saund on üsna okei, mugavus samuti.
Tegelikult tundub see 1000 krooni isegi kahtlaselt odav, Yamaha rbx seeria(neil vist mui odavama otsa pille polegi) on tegelikult täitsa tip top kvaliteediga. Õhuke kael, J/P helipead(passiiv). Ainult seda pead vaatama, et saaks teada mis keeled tal praegu on. Mul olid tehasest pandud õhemad kui standard on. Sain uue sadula : )
Kui lähed vaatama, siis tasuks ikkaigi igalt poolt uurida ja vaadata seda pilli, samas 1000 krooni eest on see täiesti tegus pill, isegi kui kulub mingisugune summa pillimeistri juures juurde, saad ikka odavalt. (MTA - minu tagasihoidlik arvamus)
Et jah, hind tundub kuidagi kalahaisune, aga mine tea, võibolla on kusagil mõned täked ja kriimud lihtsalt.