Kitarri komplektid kokkupanemiseks

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Kert

Post by Kert »

ja miks lakitud pilli peale ei saaks nimesi koguda???
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
taco

Post by taco »

Hmmm see kuidas seda nimedevärki teostada sobib tavalisele puidule kõikserohkem ma arvan. Mulle meeldib see lakkimata versioon rohkem ja pealegi kellegil teisel pole arvatavasti sellist kitarri ega bassi. Loodetavasti. Nagu värvimata/lakkimata ja kasutuses. Võib juu ka niimoodi öelda ehk, et ainulaadne siis. Mulle meeldib :P mis kõigetähtsam ikkagi.
Kirveraidur

Post by Kirveraidur »

Sellel, miks kellelgi teisel pole ühegi kaitsekihita pilli on igavesti hää põhjus - kui mustus pole veel kõikse hullem probleem, siis niiskus juba on. Elik sa võid saada vähegi niiskema ilmaga kohe ja kiiresti õnnetuks (eriti kui järgmise asjana mõtled, et oh ma nüüd panen radika või ahju juurde kuivama).

Niiet jäta see läti jutt ja vähemasti vahata ta korralikult ära.

Washburn archtop > VoxAC30
taco

Post by taco »

Kui ma tean, et on vähe niiskem koht esinemiseks, nagu väljas kuskil või kes teab kus, siis võtan lihtsalt teise basskitarri! Aga kui üritus on sees siis miks mitte sellega teha showd. Ja ennist kirjutasin ka, et pill jääb ikkagi põhiliselt proovi pilliks või, et ta sobib proovidesse ideaalselt. Nii, et sooviks teada kes proove õues teeb? :s
Ja ega ma nii mitte haritud ka pole, et ma ei tea mis probleemid tekivad ja mida teha ei tohi. Arvan, et ma olen tutvunud nende asjadega.
Locked